به گزارش روزنامه تجارت به نقل از روابط عمومي وتبليغات، دکترآيت اله ابراهيمي مديرعامل بانک انصار در اين همايش از «نظام نامه جامع بانکداري قرضالحسنه» و «برنامه هاي عملياتي قرارگاه حمايت هاي اجتماعي» اين بانک رونمايي کرد.
بنا به اين گزارش دکتر ابراهيمي پيش ازمراسم رونمايي در سخناني «نظام نامه جامع بانکداري قرض الحسنه بانک انصار» را حاوي اقدامات راهبردي اين بانک در مسير ترويج سنت نيکوي قرض الحسنه و افزايش پرداخت نظام مند تسهيلات آن به آحاد مردم دانست وگفت: اين نظام نامه به منظور توسعه عدالت،حمايت از محرومان ، مشارکت در امور عام المنفعه و در راستاي گسترش فعاليت هاي بانک نسبت به وظايف ذاتي خود تدوين شده است.
مديرعامل بانک انصار با اشاره به اهميت وجايگاه مسئوليت هاي اجتماعي در حوزه بانکداري اظهار داشت: بانک انصار به عنوان بانکي پيشرو در خدمت به جامعه و ارزش هاي آن، الگوي مناسبي در زمينه مسئوليت هاي اجتماعي است و تأسيس« قرارگاه حمايت هاي اجتماعي» با ياري خداوند متعال فعاليت هاي اجتماعي اين بانک را گسترش و عمق خواهد بخشيد.
دکتر ابراهيمي افزود: اين قرارگاه با حضور جمعي از مديران باتجربه بانک راه اندازي شده و بنا دارد به موضوعات ومحورهاي مربوط به حوزه مسئوليت هاي اجتماعي بپردازد و با سياستگذاري و اتخاذ تدابير لازم وهمراستا با اقتضائات اقتصادمقاومتي، بانکداري بدون ربا و بانکداري مقاوم، خدمات اجتماعي بانک انصار را توسعه بخشد.
وي در ادامه به تشريح شرايط اقتصادي و نقش شبکه بانکداري و اقدامات بانک انصار در وضعيت کنوني پرداخت و تصريح کرد: بانک انصار برپايه ارزشهاي انقلابي و مسئوليت هاي اجتماعي خود ضمن رعايت کامل قوانين ومقررات بانک مرکزي ؛ کسب رتبه اول شفافيت اطلاعات بانکهاي بورسي کشور وکسب رتبه هاي بالا بين بانک هاي کشور را به خود اختصاص داده و در حوزه قرض الحسنه و اقتصادمقاومتي نيز جايگاه برتر را به دست آورده است.
دکتر ابراهيمي افزود: بانک ها براي نقش آفريني در اقتصادمقاومتي بايد به نظام کارمزدي و خدمات ارزشآفرين روي آورند و تلاش کنند ضمن رونق اقتصادي و تقويت بخشهاي واقعي اقتصاد و فعاليت هاي توليدي و اشتغالزا، خود را از گرداب افزايش سود به سپرده ها نجات دهند و با همکاري با يکديگر به حل معضلات عديده اقتصاد کشور کمک کنند.
مديرعامل بانک انصار در ادامه يادآور شد: بانکها با توجه به توانمنديهاي خود وامکان نقش آفريني در جهت افزايش رفاه همه بخشهاي جامعه مي توانند اثر گذار باشند؛ بنابراين بايد با تأکيد بر مديريت جهادي ، پيروي از موازين شرعي و بانکداري بدون ربا ، راه رونق اقتصادي کشور را باز کنند.
دکتر ابراهيمي در بخش ديگري از سخنان خود به اقدامات بانک انصار به منظور رعايت نرخ سود ابلاغي بانک مرکزي به سپرده ها و تلاش براي حل ريشه اي مسائل بانکداري اشاره واضافه کرد: ما هرجا در دفاع از ارزش ها و منافع عمومي و انجام مسئوليت هاي اجتماعي پايداري و استقامت نشان داده ايم، خداي متعال عنايات و رحمت خود را شامل حال ما نموده است.
گفتني است در سال هاي اخير توجه به مسئوليت هاي اجتماعي از سوي سازمانها و نهاد ها افزايش يافته درحالي که بانک انصار از همان ابتداي تبديل شدن به يک بانک خصوصي در سال 1389 نقطه عطفي در فعاليت هاي خود ايجاد و مسئوليت هاي اجتماعي را به شکلي ويژه در دستور کار قرار داده است. اين اقدامات شامل ساخت مدارس در نقاط محروم، کمک به آزادي زندانيان معسر، مشارکت در فعاليت هاي موسسات خيريه،کمک به بيمارستان هاي تخصصي، حمايت از برنامه هاي متعدد فرهنگي، پزشکي، معنوي ، علمي، ساخت خانه هاي بهداشت در مناطق محروم، تهيه جهيزيه و اقلام براي خانواده هاي مستمند و پرداخت وام قرض الحسنه به افراد تحت پوشش کميته امداد امام خميني(ره) و افراد نيازمند است.
در همين راستا و به منظور گسترش فعاليت هاي حوزه مسئوليت هاي اجتماعي، بانک انصار از سال گذشته اقدام به برنامه ريزي و تدوين فرآيند هاي مرتبط با ايجاد "قرارگاه حمايت هاي اجتماعي بانک انصار" نموده است.