به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین به نقل از بانک مسکن-هیبنا، روز گذشته آثار هنری هنرمندان خوشنویس در ساختمان مرکزی بانک مسکن به نمایش درآمد. در این نمایشگاه که بیش از 200 اثر هنری در حوزه خوشنویسی و نقاشی-خط به نمایش درآمد بانک مسکن از این هنرمندان حمایت به عمل آورد. اعضای انجمن خوشنویسان کشور نیز از این حرکت بانک مسکن تقدیر و تشکر کردند و به نشانه سپاس یک لوح تقدیر به مدیر عامل بانک مسکن اهدا کردند.
ابوالقاسم رحیمی انارکی پس از بازدید از تمامی آثار به نمایش درآمده در این نمایشگاه در خصوص حمایتهای مالی و معنوی بانک مسکن از آثار هنری گفت: یکی از اقداماتی که بانک مسکن از سالهای پیش در دستور کار خود قرار داده و بر تداوم آن تلاش دارد، کمک به اعتلای هنر در کشور است. این حمایت ها از دهه 70 و 80 آغاز شده و تلاش شده آثار هنری ایرانی-اسلامی مورد توجه بانکمسکن قرار گرفته تا محصولات فاخر در این زمینه مورد حمایت قرار گیرد.
وی با اشاره به نمایشگاهی که در ساختمان مرکزی بانک مسکن برپا شده است اظهار کرد: این نمایشگاه نیز همین سبک و سیاق را دارد و در جهت تحقق مسوولیت های اجتماعی بانک مسکن برگزار شده است. این مسوولیت های اجتماعی در حوزه های مختلف وبراساس توان و بودجه ما تعریف شده است و خوشحال هستیم بخشی از آن را در جهت حمایت از هنر سنتی- ایرانی اسلامی صرف کرده ایم.
انارکی با بیان اینکه نکته ای که در این نمایشگاه مورد توجه بود حضور اساتید جوان خوشنویسی است، افزود: پیش از این تصور ما از اساتید افراد سن و سال داری بودند که سال ها عمر خود را برای هنر صرف کرده بودند اما امروز از حضور اساتید جوان در این حوزه غافلگیر شدم. افراد جوانی که می توانند با حمایت های مناسب همچون درختان تنومندی در هنر اصیل ایرانی شوند و بانک مسکن نیز به سهم خود در این جهت حرکت های پیوسته ای را انجام خواهد داد.
وی با اشاره به گنجینه آثار هنری بانک مسکن گفت: این گنجینه سرمایه مهمی برای این بانک است که برای فروش نیست اما می توانیم آن را در نمایشگاه های مختلف به نمایش بگذاریم و همچنین آثار این هنرمندان جوان نیز در صورت استقبال در نقاط دیگر نیز به نمایش بگذاریم.
مسعود ایزدی، مدیرکل ارتباطات و حوزه مدیریت نیز درباره برپایی این نمایشگاه توسط بانک مسکن گفت: بانک مسکن در حوزه مسوولیت های اجتماعی که دارد سال هاست این فعالیت را آغاز کرده است. بخشی از مسوولیت های اجتماعی ما در حوزه حمایت از هنر و هنرمندان تعریف شده است. این نوع حمایت ها در دنیا نیز مرسوم است.
وی در ادامه به سرمایه گذاری هایی در حوزه هنر اشاره کرد و گفت: اقتصاد هنر یکی از شاخه های مهم اقتصاد است که ما نیز می توانیم با این نوع حرکت ها به اقتصاد هنر کمک کنیم.
وی برگزاری این نوع نمایشگاه را کمک به هنر و هنرمندان دانست و افزود: هر ساله بودجه ای در این رابطه مصوب می شود و امسال نیز ردیف اعتباری مشخص برای این کار پیش بینی شده است.
رییس اداره کل روابط عمومی بانک مسکن نیز با تاکید بر اینکه نقش بانک مسکن در حوزه هنر نقش حمایتی است، گفت: بانک مسکن مسوولیت های اجتماعی دارد که به همین دلیل هر ساله در جهت حمایت مادی و معنوی از هنرمندان پیش قدم می شود امروز نیز این نمایشگاه با حضور مدیرعامل بانک مسکن در راستای همین اهداف برپا شد و در صورت استقبال در ساختمان دیگر بانک مسکن نیز نمایشگاه های مشابهی برپا می شود.از دیگر اقدامات بانک مسکن در حوزه مسوولیت اجتماعی می توان به فعالیت های قرآنی، کمک به شیرخوارگاه ها، سازمان های کم بهره و... نیز اشاره کرد.
وی در خصوص جزییات این نمایشگاه نیز گفت: این نمایشگاه با حدود 200 اثر در دو حوزه نقاشی-خط و آثار خوشنویسی برپا شده است و برخی از این آثار توسط انجمن خوشنویسان و برخی توسط هنرمندان به نمایش درآمده است. قیمت آثار از 300 هزار تومان تا 50 میلیون تومان تعیین شده تا همه هنر دوستان با هر توان مالی قدرت خرید این آثار را داشته باشند.
علی گنجی یکی از هنرمندانی که آثار خود را در این نماشگاه عرضه کرده بود گفت: در تمام دنیا بنگاه های اقتصادی از جمله بانک ها از آثار هنری حمایت می کنند و این به نفع خود بانک ها نیز است. در حراج های هنری خارج از کشور بسیار از این آثار هنری با رقم های بسیار بالاتری به فروش می رود اما برخی از بانک های داخل تمایلی به این نوع سرمایه گذاری ندارند.
بانک مسکن حضور قابل توجهی در این حوزه داشته است وسایر بانک ها نیز باید چنین حمایت ها و سرمایه گذاری هایی انجام دهند که هم به نفع هنرمندان و هم در آینده به نفع بانک ها خواهد بود. شاید سرمایه گذاری آنی نباشد اما در سال های بعد حتما نتیجه آن را خواهند دید.
فاطمه فلاحی یکی دیگر از هنرمندان حاضر در نمایشگاه خود گفت: این اولین تجربه من در چنین نمایشگاهی است و امیدوارم نتیجه خوبی از آن ببینیم اینکه بانک مسکن مشوق هنرمندان است می تواند انگیزه هنرمندان جوان را در حوزه اقتصادی افزایش دهد.
محمد مظهری یکی دیگر از هنرمندانی که در این نمایشگاه آثار خود را عرضه کرده بود با بیان اینکه حمایت های بنگاه های اقتصادی از هنرمندان می تواند مشوق زیادی برای آنها باشد گفت: بنگاه های اقتصادی از جمله بانک ها باید به فرهنگ بهای بیشتری دهند و امیدواریم این حرکت ها ادامه پیدا کند.
اسدالله کیانی یکی از هنرمندان قدیمی حوزه خوشنویسی نیز در حاشیه این نمایشگاه گفت: بانک ها چندان به نقش حمایتی خود از آثار هنری آگاه نیستند این در حالی است که در دنیا بانک ها یکی از سرمایه گذاران و پشتیبانان اصلی آثار هنری هستند.
وی با بیان اینکه این دومین بار است که در نمایشگاه بانک مسکن حضور دارد ادامه داد: باید مشخص شود بانک ها چه میزان در این حوزه سرمایه گذاری کرده و خریداری کرده اند و در گنجینه هنری شان از چه کسانی آثار هنری دارند.
عظیم فلاح استاد خوشنویسی نیز که با یک اثر در این نمایشگاه حضور داشت و 25 اثر از هنرجویانش در این نمایشگاه عرضه شده است، گفت: بانک مسکن از مجموعه هایی است که نزدیک به چهار دهه در این حوزه فعالیت کرده و متولی برگزاری چندین نمایشگاه بوده است. وی ادامه داد: امیدواریم این حمایت از هنرمندان توسط بانک مسکن مدون و ادامه داشته باشد و محدود به برگزاری سالی یکبار نمایشگاه نشود.