کد خبر: ۸۸۱۳۶
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۳
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
ارزانی گفت: پیش بینی می شود در آینده به سبب حذف دلال بازی وضعیت پسته در بازار بهبود یابد.

عرضه پسته به عنوان دومین کالا در معاملات بورس امری مهم در حذف واسطه ها/افت مجدد قیمت آجیل و خشکبار در راه استعلیرضا ارزانی ممقانی رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از ثبات قیمت آجیل و خشکبار نسبت به هفته های اخیر در بازار خبر داد و گفت: با توجه به فراوانی عرضه، قیمت آجیل و خشکبار در روزهای اخیر نوسانی نداشته است.

وی افزود: با وجود آنکه پسته به عنوان دومین کالا در معاملات بورس عرضه شده است، از این رو پیش بینی می شود در آینده به سبب حذف مسائل دلال بازی وضعیت پسته در بازار بهبود یابد به طوریکه قیمت  محصول در بازار کاهش می یابد.

ارزانی ممقانی درباره آینده بازار آجیل و خشکبار بیان کرد: با توجه به شرایط مساعد تولید و فراوانی عرضه، احتمال کاهش مجدد قیمت  آجیل و خشکبار در روزهای آتی وجود دارد.

این مقام مسئول از سرگیری صادرات آجیل و خشکبار خبر داد و گفت: با توجه به مازاد تولید بیش از نیاز بازار، با رفع مشکلات بازگشت ارز و عدم صدور قوانین و آیین نامه های یک شبه پیش بینی می شود که شاهد رونق صادرات باشیم.


بیشتر بخوانید:قیمت آجیل و خشکبار ۵۰ درصد کاهش یافت


وی قیمت هر کیلو پسته فندقی را ۱۱۰ هزار تا ۱۲۵ هزار تومان اعلام کرد و افزود: هر کیلو پسته احمد آقایی با نرخ ۱۳۰ هزار تا ۱۴۵ هزار تومان، پسته اکبری ۱۴۵ هزار تا ۱۷۵ هزار تومان، فندق شور ۵۰ هزار تا ۶۰ هزار تومان، تخمه کدو ۴۸ هزار تا ۵۰ هزار تومان، مغز بادام درختی ۱۳۸ هزار تا ۱۷۰ هزار تومان، مغز بادام زمینی ۳۲ هزار تا ۴۵ هزار تومان، کشمش پلویی ۲۷ هزار تا ۳۲ هزار تومان، مغز فندق ۱۳۰ هزار تا ۱۵۵ هزار تومان، انجیر ۷۰ هزار تا ۱۷۰ هزار تومان، برگه زرد آلو ۴۸ هزار تا ۵۰ هزار تومان، قیصی زرد آلو ۴۸ هزار تا ۵۵ هزار تومان و مویز ۵۴ هزار تا ۷۴ هزار تومان در خرده فروشی‌ها عرضه می‌شود.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار درباره وضعیت آجیل و خشکبار در شب یلدا تصریح کرد: با توجه به فراوانی تولید و عرضه محصول، نوسان خاصی را برای بازار متصور نیستیم.

انتهای پیام/

نوسان خاصی در بازار آجیل و خشکبار شب یلدا متصور نیستیم

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار