طهمورث فتاحی اظهار داشت: تبعات ناشی از شیوع ویروس کرونا بر روی صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان تاثیرگذار بوده است، اما کار را متوقف نکرده است.
وی افزود:هماینک میزان خسارتهای ناشی از شیوع کرونا در دست بررسی و برآورد است، پیشبینی این است که شیوع این ویروس ۱۵ تا ۲۰ درصد به بخش صنایع تبدیلی کشاورزی خسارت زده است.
معاون صنایع تبدیلی و تکمیلی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری به نقش پر رنگ صنایع تبدیلی در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی اشاره و بیان کرد: متوسط ضایعات بخش کشاورزی در کشور ۲۵ تا ۳۰ درصد است، ولی این رقم در استان ۱۷ تا ۱۸ درصد است که علت آن است که میوههای استان در فصل تابستان برداشت و وارد بازار میشود.
فتاحی، سرمایهگذاری در بخش صنایع تبدیلی را در زمینههای تولید خوراک دام، طیور و آبزیان، صنایع لبنی، کشتارگاههای دام سبک و سنگین، کشتارگاه طیور، سردخانه و بستهبندی انواع تولیدات کشاورزی دانست و ادامه داد: سالانه ۸۵۰ هزار تن انواع محصول کشاورزی در استان فرآروی میشود.
گفتنی است ، چهارمحال و بختیاری دارای بیش از ۶۶ هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی است و سالانه نزدیک به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این استان تولید میشود.
ویروس کرونا (کووید ۱۹ ) به بیشتر کشورهای جهان سرایت کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند