بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، 18 آذرماه سال 98 بود که در مراسمی با حضور مسئولان کشوری و استانی و آستان قدس رضوی در شرکت کمباینسازی اراک، نخستین کمباین ایرانی برداشت برنج رونمایی شد، در همین مراسم خط تولید کمباین برنج در شرکت کمباینسازی ایران افتتاح و نخستین محصول آن (کمباین برنج ایرانی) رونمایی شد.
در این مراسم از سوی مسئولان مجموعه کمباین مطرح شد که اگر قرار است با واردات رقابت کنیم باید شرایط یکسان ایجاد شود یعنی واردات هم با ارز آزاد باشد.
تنها خواسته این مجموعه رعایت همین شرایط یکسان بود و از توانشان برای تولید و قطع وابستگی به خارج اعلام آمادگی کردند.
اما اخیرا اخباری مبنی بر واردات کمباین با ارز دولتی به گوش میرسد بهطوری که اخبار منتشر شده حاوی این است که برخی از واردکنندهها با ارز دولتی اقدام به واردات کمباین برنج میکنند درحالی که کمباینسازی اراک توان تولید این محصول را دارد.
این اقدام بر خلاف حمایت از تولید داخل و در واقع اقدامی در راستای متوقف کردن ریل تولید داخل بوده که نیازمند توجه مسئولان و متولیان امر است.
کمباینسازی اراک آمادگی تامین نیاز داخلی را دارد؛ تولید 1000 دستگاه تا پایان سال
اراک| شرکت کمباینسازی با حمایت آستان قدس نشان داد توانایی تامین نیاز کشور را دارد
چرا باید محصولی که خود توان تولید آن در داخل کشور را داریم با وجود چنین شرایطی که از تحریمها رنج میبریم و در جنگ تمام عیار اقتصادی قرار داریم از خارج وارد شود؟ آن هم با ارز دولتی 4200 تومانی، اینها سوالاتی است که باید پاسخ داده شود.
بهنام راد، مدیر اطلاعرسانی و روابط عمومی شرکت کمباینسازی اراک در این باره گفت: ظرفیت تولید این محصول در شرکت کمباینسازی بالاست و خط تولید این محصول هم فعال است، گرچه این روزها اخباری مبنی بر تعطیلی این خط تولید منتشر میشود اما این خط تولید همچنان فعال است.
وی افزود: مجموعه کمباینسازی به عنوان قشر تولیدکننده توقع دارد که اگر قرار است در راستای جهش تولید و حمایت از تولید داخل گامی برداشته شود جلوی واردات محصولاتی مشابه آنچه که در داخل تولید میشود گرفته شود.
مدیر اطلاعرسانی و روابط عمومی شرکت کمباینسازی اراکتصریح کرد: حتی اگر قرار است وارداتی انجام شود انتظار میرود که حداقل با ارز آزاد باشد نه اینکه با ارز دولتی این کار انجام شود که در واقع به منزله آسیب جدی به بدنه تولید کشور است.
راد بیان کرد: انتظارمان این است که وقتی توان تولید داخل را داریم و میتوانیم نیاز کشور را تامین کنیم از واردات این محصول جلوگیری شود و با حمایت از تولید داخل قطع وابستگی را شاهد باشیم.
وی ادامه داد: همچنین میتوان به جای هزینه کردن برای واردات با ارز دولتی این مبالغ را به تسهیلات برای کشاورزان تبدیل و با ارائه تسهیلات به کشاورزان، آنها را در تامین ماشینآلات مورد نیاز یاری کرد.
انتهای پیام/712/ ز