به گزارش خبرنگار مهر، به دنبال انتشار گزارشی در خبرگزاری مهر در تاریخ ۲۸ تیرماه امسال با عنوان «کودکانههایی با چاشنی فاضلاب / غبار محرومیت بر چهره سیاحی» شرکت آب و فاضلاب اهواز توضیحاتی برای این خبرگزاری ارسال کرد.
شرکت آب و فاضلاب اهواز در خصوص انتشار مطلب و تصاویری مبنی بر جاری شدن فاضلاب در خیابان و معابر مسکونی کوی سیاحی اهواز عنوان کرده است: «اقدامات شایستهای در سالهای اخیر با هدف ساماندهی وضعیت فاضلاب در خیابان وحدت جنوبی، نصر جنوبی، مندلی یک و ۳ انجام شده است».
این شرکت با بیان اینکه در خیابان اصلی کروشات خط ۸۰۰ میلیمتر که خط جمع کننده اصلی فاضلاب محسوب میشود، اجرا شده است، آورده است: «به طور کلی با اجرای انشعابات فاضلاب در این منطقه، لولهگذاری به طول ۱۸ کیلومتر صورت گرفت».
در این توضیحات آمده است: «هماکنون پروژهای به طول ۳.۵ کیلومتر مربوط به خیابانهای ۲ تا ۹ کروشات از سوی پیمانکار در حال انجام است که روند پیشرفت فیزیکی آن به طور مستمر در فضای مجازی اطلاعرسانی میگردد. به زودی عملیات اجرایی خط لوله و شبکه فاضلاب به طول ۴.۵ کیلومتر در خیابان صلاح الدین آغاز میگردد و طبق برنامهریزیهای انجام شده، شاهد رفع تدریجی مشکلات در کوی سیاحی خواهیم بود».
این شرکت تأکید کرده است: تصاویر و فیلمهای منتشر شده مربوط به جویهای روباز است که البته شهرداری وظیفه دارد نسبت به لایروبی آنها اقدام نماید و بر عهده شرکت آبفا نیست. تا زمانی که اهالی کوی سیاحی مشترک سازمان نشوند و انشعاب دریافت نکنند، شهرداری موظف است به آنها خدمات ارائه دهد و جویهای موجود در خیابانها را لایروبی کند تا از بروز مشکلات و شیوع بیماریهای عفونی جلوگیری شود».
توضیحات خبرگزاری مهر
اختلافهای قدیمی و کهنه شهرداری اهواز و شرکت آب و فاضلاب اهواز در خصوص نحوه خدماتدهی به معضل فاضلاب یک بار برای همیشه باید حلوفصل شود چرا که در این سالها مردم اهواز به خصوص در مناطق فقیر نشین توان این بیمسئولیتیهای را دادهاند.
جاری شدن فاضلاب در سطح معابر بعد از مختصر بارندگی و همچنین طغیان فاضلاب در معابر شهری حتی در فصل زمستان دل هر فردی را به درد میآورد ولی در اهواز هنوز سازمانها در حال انداختن توپ به زمین دیگری هستند. مردم مشکل دارند و باید معضلات آنها حل شود.
برای مردم فرقی نمیکند مسئولیت حل مشکل فاضلاب با کدام سازمان است بلکه آنچه مهم است باید به سرعت مشکلات فاضلاب اهواز به خصوص در مناطقی مثل کوی سیاحی اهواز که به علت وخیم بودن آن به قتلگاه کودکان تبدیل شده، حل شود.