کد خبر: ۱۳۳۳۲۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۰
یک مطالعه جدید که توسط محققان چینی انجام شده است، نشان می‌دهد که عینک می‌تواند از افراد در مقابل انتقال کووید-۱۹ محافظت کند.
صراط:
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که استفاده از عینک به رغم سختی‌هایی که دارد در ایام کرونایی می‌تواند یک مزیت بزرگ نسبت به دیگران باشد.

به گزارش ایسنا، همانطور که بسیاری از استفاده کنندگان از عینک گواهی می‌دهند، بیماری کرونا یک چالش بسیار خاص برای آن‌ها با خود به همراه آورده است و آن، بخار گرفتن عینک‌ها هنگام استفاده از ماسک و تنفس درون آن است.

یک مطالعه جدید که توسط محققان چینی انجام شده است، نشان می‌دهد که استفاده از عینک به رغم سختی‌هایی که دارد در این ایام می‌تواند یک مزیت بزرگ نسبت به دیگران باشد، چرا که عینک می‌تواند از افراد در مقابل انتقال کووید-۱۹ محافظت کند.

این مطالعه می‌گوید که استفاده از عینک برای بیش از ۸ ساعت در روز ممکن است به محافظت در برابر انتقال "سندرم تنفسی حاد کرونا ویروس ۲" (SARS-CoV-۲) کمک کند.

این مطالعه که در مجله JAMA Ophthalmology منتشر شده است، تحلیلی از اینکه آیا بین استفاده از عینک و خطر ابتلا به کووید-۱۹ ارتباطی وجود دارد، ارائه داده است.

کروناویروس جدید با نام علمی "SARS-CoV-۲" ویروس بسیار مسری و عفونی است که عامل بیماری کووید-۱۹ شناخته می‌شود و مشخص شده است که از طریق قطرات تنفسی که به بینی، دهان و چشم می‌رسند، منتقل می‌شود.

در چین بیش از ۸۰ درصد از مردم مبتلا به نزدیک بینی هستند که یک اختلال بینایی است و به عنوان کوته بینی نیز شناخته می‌شود. این بیماری موجب تار دیدن اشیای دور می‌شود و به طور معمول با زدن یک عینک طبی اصلاح می‌شود. از طرفی از زمان ظهور کووید-۱۹ در چین، مشاهده شده است که تعداد بیماران کرونایی که در بیمارستان بستری شده اند، در مقایسه با سایر کشور‌ها بسیار کمتر است که یکی از دلایل آن می‌تواند به دلیل استفاده جمعیت کثیری از مردم چین از عینک باشد.

این مطالعه در مجموع ۲۷۶ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است که همه آن‌ها از ۲۷ ژانویه تا ۱۳ مارس ۲۰۲۰ در بیمارستان سوئیژو زنگدو چین بستری شده اند.

در این تحقیق میانگین سنی شرکت کنندگان ۵۱ سال بود که حدود ۵۶ درصد آن‌ها مرد بودند. تقریباً ۵ درصد بیماران در این مطالعه به نسخه شدیدی از کووید-۱۹ مبتلا بودند.

محققان افرادی را که بیش از ۸ ساعت در روز عینک می‌زدند، به عنوان استفاده کنندگان عادی در نظر گرفتند که به طور معمول عینک خود را در فضای باز و در موقعیت‌های اجتماعی روی چشم دارند.

مشاهدات محققان نشان داد که در سوئیژوی چین، نسبت جمعیتی که نزدیک بینی دارند و از عینک استفاده می‌کنند (۳۱.۵ درصد) بسیار بیشتر از بیماران بستری شده بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ است که نزدیک بینی دارند (۵.۸٪).

این نشان می‌دهد کسانی که از عینک استفاده می‌کنند ممکن است تا حدی در برابر انتقال کووید-۱۹ محافظت شوند و حتی ممکن است ۵ برابر کمتر از کسانی که از عینک استفاده نمی‌کنند، در معرض خطر آلودگی باشند.

محققان به این واقعیت اشاره می‌کنند که شواهد نشان می‌دهد افرادی که عینک نمی‌زنند در هر ساعت حدود ده بار چشم‌های خود را لمس می‌کنند؛ بنابراین استفاده از عینک ممکن است افراد را از لمس چشمانشان دور کند و این امر منجر به کاهش احتمال انتقال ویروس از طریق چشم می‌شود.

البته که رعایت توصیه‌های معمول که شامل شستن مرتب دست ها، زدن ماسک و لمس نکردن سایر قسمت‌های صورت است، هنوز برای همه افراد بسیار حیاتی است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار