به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛مدیرکل دامپزشکی استان گفت: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان از ۲۵ اسفند امسال طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی آغاز و تا ۱۴ فروردین سال ۱۴۰۰ ادامه دارد.
عبداله بهمنش هدف از اجرای این طرح را ارتقاء سطح بهداشتی، تضمین سلامت و امنیت غذایی و فرآوردههای خام دامی و رفاه حال شهروندان عنوان کرد و افزود: برای اجرای این طرح گروههای ثابت و سیار دامپزشکی در سطح استان در دو نوبت کاری صبح و عصر با انجام بازدیدهای سرزده خود بر این مراکز نظارت دقیق میکنند.
وی مراکزی که تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی قرار دارند را کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری مواد پروتئینی، مراکز عرضه ماهی، گوشت قرمز، رستورانها، هتلها، کبابیها، چلوکبابی ها، قصابیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی و سایر اماکن فرآوردههای دامی برشمرد و اضافه کرد: در اجرای این طرح از توان همکاران دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی نیز استفاده میشود.
بهمنش از شهروندان خواست مواد پروتئینی خام دامی را از مراکز مجاز تحت نظارت بهداشتی خریداری و در هنگام خرید ضمن استفاده از محصولات بسته بندی شده، به تاریخ تولید و انقضای آن و همچنین لوگوی دامپزشکی بر محصول توجه داشته باشند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه ۱۵۱۲ ارتباط مردمی دامپزشکی گزارش کنند.