به گزارش برنا از اراک ، سید علی آقازاده در نشست کارگروه گذر از پیک مصرف برق ۱۴۰۰ استان مرکزی در اراک، افزود: برخی صنایع استان مرکزی با وجود مصرف بالای برق، همکاری لازم را با شرکت توزیع ندارند و به همین دلیل در اعمال برنامه خاموشی آنها هیچگونه تعارف صورت گیرد.
آقازاده اظهار داشت: ادارات و بانکها نیز باید در مدیریت مصرف انرژی الکتریکی راهبرد هدفمند داشته باشند و در این حوزه نیز مشترکان پرمصرف از دایره دید ناظران مخفی نمیماند و برق آنها در صورت همکاری کمرنگ قطع میشود.
وی عنوان کرد: بحران برق در کشور و استان مرکزی حداقل تا یک ماه آتی وجود دارد و باید همه برای گذر از این وضعیت کمک دهند.
استاندار مرکزی اضافه کرد: فعالیت برخی صنایعی مانند تولیدکنندگان دارو و موادغذایی از حساسیت برخوردار است و نباید انرژی الکتریکی مصرفی این واحدها قطع شودهرچند برای این حوزه نیز سهمیه مشخص شود.
آقازاده گفت: استان مرکزی در روزهای گذشته تلاش زیادی برای کاهش مصرف برق داشته و در هفته آتی هم ۱۰۰ مگاوات مصرف خود را کاهش میدهد اما، نباید دیسپاچینگ ملی سهمیه مصرف استان را با کاهش مصرف کم کند.
وی تاکید کرد: اگر کاهش سهمیه برق برای استان مرکزی اعلام شود استان مرکزی با توجه به حجم فعالیتها در حوزه تولید و صنعت و خدمات پذیرای آن نیست و اگر این موضوع رخ دهد به طور قطع همکاریها قطع میشود.
استاندار مرکزی افزود: جمهوری اسلامی ایران پنجمین مصرف کننده برق دنیا است و باید با فرهنگ سازی رویه مصرف اصلاح شود و قیمت برق نیر در کشور باید بهینه شود.
آقازاده عنوان کرد: فرمانداران شهرستانهای مختلف بهویژه در شهرهای پرصنعت باید نظارت ویژه بر مصرف برق ادارات، صنایع و بانکها داشته باشند و تلاش مضاعفی در کشف ماینرها و مزارع فعال در این خصوص به کار گیرند.