دکتر مهشید مهدیانی در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: بیماری کرونا ماهیت ویروسی داشته و به درمانهای رایج آنتیبیوتیکی مقاوم است و تاکنون دارو و واکسنی برای درمان آن تولید نشده است.
وی با بیان اینکه انتقال این بیماری به انسان از طریق قطرات تنفسی و تماس دست با سطوح مختلف اتفاق میافتد، افزود: ذرات این ویروس سنگین و درشت بوده و از طریق عطسه و سرفه افراد مبتلا نیز منتقل میشود.
مهدیانی با بیان اینکه این ویروس برای زنده ماندن نیاز به یک موجود زنده دارد تا بتواند روی آن تکثیر شده و ماندگار شود، تصریح کرد: تاکید ما بیشتر روی شستشوی 20 ثانیهای دستها و ضدعفونی و گندزدایی مداوم سطوح است.
متخصص داخلی بیمارستان امام خمینی بیلهسوار با تاکید مجدد بر شستشوی مداوم دستها، گفت: بسیاری از افراد ناقل بوده و علامتی ندارند و صرفا بیماری را منتقل میکنند.
وی با بیان اینکه شایعترین علائم این بیماری علائم تنفسی تحتانی، سرفه خشک و به دنبال آن تنگی نفس است، ادامه داد: برخی از بیماران تب 37 الی 39 درجهای نیز داشتهاند ولی تب نداشتن هم رد کننده این بیماری نیست.
مهدیانی خاطرنشان کرد: در صورتیکه فردی دارای علائم خفیف باشد، ترجیح میدهیم بیمار در خانه مانده و با درمانهای مرسوم سرماخوردگی، بیماری خود را کنترل کند، ولی در صورت تشدید بیماری سریعا به اورژانس مراجعه نماید تا مراحل درمانی لازم روی فرد بیمار انجام شود.
این متخصص داخلی ادامه داد: توصیه میشود بیمار در خانه از ماسک استفاده کند و در یک اتاق جدا مستقر شده و حداقل تماس را با سایر افراد خانواده داشته باشد.
وی با بیان اینکه 80 درصد بیماران یک بیماری خفیف را تجربه میکنند ولی 20 درصد بیمارانی هستند که به دلیل داشتن بیماریهای زمینهای یا سیستم ایمنی ضعیف و سن بالا، بیماری در آنها پیشرفت میکند و نیاز به استفاده از دستگاه تنفس مصنوعی پیدا میکنند، تاکید کرد: مهمترین توصیه به مردم این است که مردم در خانه خود بمانند و از حضور در مراکز خرید و تجاری اجتناب کنند؛ چراکه با این کار علاوه بر کمک به خود، به سلامت شهر نیز کمک میکنند.
انتهای پیام