به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اکرمی روز دوشنبه در نشست کار گروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی در اراک، اظهار کرد: حاشیهنشینی یک عارضه است و با وجود پذیرش این قضیه، اما قدمها و اقدامات با پذیرش ذهنی این واقعیت همخوانی ندارد و با سخنرانی این مساله حل نمیشود، بلکه در زمینه حاشیهنشینی چند اقدام مشخص باید توسط متولیان انجام شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی بیان کرد: راه و شهرسازی و شهرداریها متولی تولید حاشیهنشینی هستند یعنی طی سالهای گذشته به وظایف خود در این حوزه عمل نکردند.
اکرمی گفت: در گام نخست باید معضل حاشیه نشینی در تمامی شهرستانهای استان متوقف شود و راه و شهر سازی و شهرداری در این حوزه چاره اندیشی کنند.
وی افزود: دستگاههای اجرایی همانند تبلیغات اسلامی، اداره کل فرهنگ و ارشاد، شهرداری، راه و شهرسازی با ایجاد ستاد بازآفرینی، استانداری با ایجاد دفاتر تسهیلگری و… در حوزه حاشیه نشینی اقدامات مختلفی انجام میدهند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی بیان کرد: اعتبار ناچیز حاشیه نشینی باید به طور متمرکز و جامع هزینه شود و نباید هرکسی کار خود را انجام دهد و باید در ایجاد دفاتر تسهیلگری تلاش کرد.
اکرمی با اشاره به تاکید نقش دفاتر تسهیلگری گفت: ۷۰ تا ۸۰ درصد مشکلات حاشیه شهرها در کل کشور مشترک است و نقش دفاتر تسهیلگری، مجریگری نیست و تنها تسهیلگر اقدامات و فعالیتها هستند، از این رو چنانچه شاهد مشکلاتی در این حوزه هستیم ضعف و کاستی از دستگاههای اجرایی است.
وی تاکید کرد: کار دفاتر تسهیلگری توانمندسازی است و صرفاً به معنای برگزاری کلاس نیست و باید با مشارکت اجتماعی مردم و تعامل و مساعدت دستگاههای اجرایی، آسیبها و ناهنجاریهای مناطق حاشیهنشین را رفع کرد.