کد خبر: ۱۱۳۹۲۰
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۸
همه می دانیم که دست زدن به چشم احتمال انتقال ویروس کرونا را افزایش می دهد، اما آیا پس از بهبود ویروسی در چشم وجود ندارد؟ دانشمندان ایتالیایی در این باره تحقیقاتی انجام داده اند که در ادامه به آن اشاره می شود

همه می دانیم که دست زدن به چشم احتمال انتقال ویروس کرونا را افزایش می دهد، اما آیا پس از بهبود ویروسی در چشم وجود ندارد؟ دانشمندان ایتالیایی در این باره تحقیقاتی انجام داده اند که در ادامه به آن اشاره می شود

 تاثیر کرونا بر چشم و میزان انتقال ویروس از چشم

طبق مطالعات جدید در ایتالیا، ویروس کرونا می‌تواند هفته‌ها در چشم بماند و باعث گسترش بیماری کووید-۱۹ در بیماران شود. دانشمندان در بیمارستان «انستیتو ملی بیماری‌های عفونی» در شهر رم، روی علایم زنی ۶۵ ساله، پس از بازگشتش از شهر ووهان چین و ابتلا به ویروس کرونا، بدون ذکر نامش، مطالعه کرده‌اند. وقتی چشمان این زن دچار ورم ملتحمه (عفونت چشمی که موجب قرمزی و خارش چشم می‌شود) شد، پزشکان تصمیم گرفتند به طور مکرر از چشمان او نمونه‌برداری کنند. 

بیشتر بدانید : چشم صورتی یکی از علائم کرونا

محققان کشف کردند ویروس کرونا تا مدت ۲۱ روز پس از شروع بستری شدن او در بیمارستان ، روی نمونه‌های چشمی باقی مانده بود. نتایج تحقیقات این پژوهشگران که در سالنامه داخلی پزشکی منتشر شده، نشان می‌دهد مایع چشم بیماران مبتلا به ویروس کرونا، ممکن است منبع بالقوه عفونت باشد.

متخصصان ایتالیایی گفته‌اند تحقیقات آن ها نشان می‌دهد چشم نمی‌تواند مجرای ورودی ویروس کرونا باشد اما ممکن است منبع این بیماری واگیردار باشد.

نویسندگان این مقاله علمی می‌گویند: این مطالعات اهمیت تدابیر کنترل ویروس، از جمله ممانعت از دست زدن به بینی، دهان و چشم و نیز شست و شوی مرتب دست ها را برجسته می‌کند. ورم ملتحمه ، اگرچه به ندرت از سوی بیماران مبتلا به کووید-۱۹ گزارش شده اما پزشکان در بعضی بیماران بستری شده در بیمارستان آن را مشاهده کرده‌اند.

بعضی متخصصان به افرادی که از لنز چشم استفاده می‌کنند توصیه کرده‌اند برای کاهش خطر سرایت ویروس از طریق چشم از عینک استفاده کنند. تیم محققان بیمارستان انستیتو ملی بیماری‌های عفونی در رم به چشم پزشکان نیز توصیه کرده‌اند که خود را از خطر بالقوه ابتلا به ویروس دور نگه دارند.

نویسندگان این مقاله افزوده‌اند: یک پیامد مرتبط، اهمیت استفاده درست از تجهیزات محافظت شخصی برای چشم پزشکان در زمان انجام معاینه بیماران است زیرا مخاط چشمی ممکن است نه تنها مجرای ورودی ویروس، بلکه منبع شیوع ویروس نیز باشد. 

بیشتر بدانید : چرا کرونا باعث کاهش حس بویایی می شود؟

بیشتر بدانید : قلب سالم چطور در مقابله با بیماری کووید 19 (کرونا) کمک می کند؟

بیشتر بدانید : اضافه وزن با بیماری کرونا چه ارتباطی دارد؟

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: khorasannews.com

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار