کد خبر: ۱۲۶۴۱
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۹
شاکیان پرونده انحصارطلبی تجاری گوگل روز جمعه مجبور شدند شکایت خود از این شرکت را کنار بگذارند.
به گزارش تجارت آنلاین و به نقل از فارس، در این شکایت که توسط دو تن از کاربران گوشی‌های اندرویدی تقدیم دادگاه شده بود، گوگل به مجبور کردن کاربران به استفاده از سیستم عامل اندروید متهم شده است. از نظر شکات پرونده، هدف گوگل از این کار تبدیل برنامه‌های خود به برنامه‌های پیش فرض مورد استفاده کاربران بوده است.
 
شکایت یاد شده در ماه می سال 2014 تقدیم دادگاه شده و رسیدگی به آن در تاریخ 20 فوریه توسط قاضی دادگاهی در سن خوزه کالیفرنیا متوقف شده است.
 
شکات در بخش دیگری از شکایت خود اظهارداشته بودند که گوگل با همکاری برخی شرکت های سازنده گوشی مانند سامسونگ برنامه های خود مانند جستجوگر، یوتیوب، پلاس، جیمیل و ... را به زور به برنامه های پیش فرض مبدل کرده و برنامه های مشابه شرکت های رقیب مانند یاهو و مایکروسافت را به حاشیه رانده است.
 
شاکیان حتی این مساله را عامل گرانی کاذب گوشی های همراه دانسته و اظهار داشته اند که اقدامات گوگل باعث بالا ماندن قیمت بسیاری از مدل های تلفن های همراه است. با این حال قاضی رسیدگی کننده به پرونده به علت عدم وجود دلایل و شواهد قانع کننده در پرونده رسیدگی به ان را متوقف کرد و از این دو نفر خواست برای اثبات ادعاهایشان دلایل بیشتری ارائه دهند. وی افزوده که کاربرن گوشی های آندرویدی مجبور به استفاده از گوگل و محصولاتش نیستند و می‌توانند از برنامه‌های دیگری استفاده کنند.
برچسب ها: شکایت ، گوگل ، گوشی
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار