حجتالاسلاموالمسلمین مهدی اخوان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با اشاره به ظرفیتهای ویژه قرآنی استان، اظهار داشت: آذربایجان شرقی از جمله استانهایی است که سابقه دینی درخشانی داشته و مردم متدینی دارد.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور بابیان اینکه آذربایجان شرقی 160 موسسه فعال قرآنی دارد، ابراز داشت: باید این مؤسسات را منسجمتر کرده و درصدد توسعه آنها باشیم.
وی بابیان اینکه توسعه مخاطبین و ارتباطگیری هرچه بهتر با جامعه مخاطب از اهداف سازمان است، افزود: فهم و تدبیر در قرآن که دستور مقام معظم رهبری نیز هست از اهمیت ویژهای در چشماندازهای این سازمان برخوردار است.
اخوان با اشاره به این که تربیت محور بودن در اولویت برنامهها است، تأکید کرد: ما باید بافهم و عمل به قرآن، قرائت و تلاوت، تدبر در معارف اسلام ناب محمدی و... از این ظرفیت و گنجینه محتوای دینی بهره گرفته و در زندگی از قرآن استفاده کنیم، چراکه قرآن کتاب زندگی است برای خوب زندگی کردن.
وی اهل بیت (ع) را مفسران واقعی قرآن دانست و گفت: باید با تمسک به این شجره طیبه زندگی مطلوب دینی را برای خود تعریف کنیم و از قرآن به نحو احسن بهره ببریم.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم ادامه داد: درک صحیح معارف قرآنی، آموزش صحیح خوانی و روخوانی قرآن، عمل به قرآن عمل در کنار رفتار قرآنی نیز باید روز به روز توسعه یابند.
وی از فعالیت 4 هزار موسسه قرآنی و 7 هزار خانه قرآنی در سطح کشور خبر داد و اذعان داشت: جلسات قرآنی متعددی هم در مساجد و اماکن دیگر برگزار میشود که آمار دقیقی در دست نیست.
اخوان طرح تربیت قرآنی نورالثقلین را مورداشاره قرارداد و یادآور شد: این طرح خانوادهمحور، خودجوش و مردمنهاد است و مساجد مرکز اصلی اجرای آن هستند که با همراهی نهادهای دینی و فرهنگی و مسجدی همچون بسیج و کانونهای فرهنگی هنری هستیم و باور داریم همراهی این نهادها موجب تحقق چشم انداز 10 ساله طرح تربیت قرآنی نورالثقلین خواهد بود.
وی با بیان این که پانردهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک به حفاظ با رعایت پروتکلهای بهداشتی در فضای کرونایی اتفاق افتاد، عنوان کرد: 8 هزار نفر در آزمون اعطای مدرک شرکت کردند.
انتهای پیام/114/ ع