کد خبر: ۱۵۳۴۹۲
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۷
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گیلان گفت: با تلاش محیط بانان، ۳۸۵ شکارچی متخلف که قانون را زیر پا گذاشتند، دستگیر شدند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گیلان گفت: با تلاش محیط بانان، ۳۸۵ شکارچی متخلف که قانون را زیر پا گذاشتند، دستگیر شدند.

دستگیری ۴ شکارچی متخلف در مناطق مرزی گلستان



ساسان اکبری‌پور گفت: از ابتدای پاییز امسال تاکنون با تلاش محیط بانان، ۳۸۵ شکارچی متخلف که قانون را زیر پا گذاشتند و با وجود ممنوعیت شکار، این کار را در مناطق مختلف گیلان انجام دادند، شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی افزود: براساس ماده ۱۰ قانون شکار و صید، شکارچیان متخلف علاوه بر ضبط و ابطال مجوز حمل اسلحه شکاری به جزای نقدی و یک تا ۶ ماه حبس گیلان پیشرو در کشفیات سلاح شکاری هم محکوم می‌شوند.

اکبری‌پور ادامه داد: محیط بانان، علاوه بر جلوگیری از شکار پرندگان، در گشت‌های روزانه خود، سلامت پرندگان را هم پایش و در صورت مشاهده پرندگانی با علائم آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و یا لاشه آنها، به اداره کل دامپزشکی استان گزارش می کنند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گیلان، با بیان اینکه از ۵۰۹ گونه پرنده بومی و مهاجر کشور ۳۶۰ گونه در گیلان، شناسایی شده است افزود: سالانه بیش از ۲۰۰ هزار پرنده آبزی و کنارآبزی مهاجر، پهنه های آبی گیلان را برای زمستان گذرانی انتخاب می‌کنند که حدود ۲۰ گونه از همین پرندگان مهاجر، نادر و کمیاب هستند.

وی تصریح کرد: بیشترین اسلحه‌های شکاری در تالاب انزلی و بیشترین دام‌های هوایی در چاف و چمخاله لنگرود و شهرستان لاهیجان کشف شده است.

اکبری‌پور با اشاره به اینکه تعداد دام هوایی برای شکار پرندگان امسال نسبت به سال گذشته افزایش نیافته است، خاطرنشان کرد: در مجموع جمعیت پرندگان مهاجر در گیلان مطلوب است و جمعیت قوها امسال نسبت به سال گذشته افزایش قابل توجهی دارد.

وی افزود: بازارهای فروش پرندگان مهاجر از جمله بازارهای تولم‌شهر صومعه‌سرا و چاف و چمخاله لنگرود بیش از دیگر بازارهای شهرستان پایش می‌شوند و اکیپ ها نیز همواره در حال گشت زنی هستند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گیلان با بیان اینکه ۸۰ هزار اسلحه شکاری در استان وجود دارد، ادامه داد: اکوسیستم‌های ما و مناطق حفاظت شده استان ظرفیت این همه تفنگ را ندارند و این امر موجب می‌شود که ما همچنان با خیل زیادی از شکارچیان درگیر باشیم.

اکبری‌پور با بیان اینکه فقط ۴۰۰۰ نفر از شکارچیان ما قانونمند هستند و گونه های کمیاب و نادر را شکار نمی‌کنند، گفت: باید تهمیداتی اندیشیده شود تا از اعطا سهمیه شکار به افرادی که پروانه ندارند، جلوگیری شود و برای تحقق این امر طرح های را نیز پیشنهاد داده‌ایم و امیدواریم مورد تصویب قرار دهند.

وی در ادامه به ممنوعیت استفاده از تفنگ‌های ورزشی در مناطق محیط زیست استان اشاره کرد و افزود: همچنان برخی از افراد با این تفنگ‌ها در اکوسیستم های ارزشمند استان دستگیر می‌شوند و اظهار می‌کنند که از این ممنوعیت بی‌اطلاع بودند و رسانه‌ها در این اطلاع رسانی می‌توانند بسیار موثر عمل کنند.




گردآوری: گروه خبر سیمرغ
Seemorgh.com/news
منبع: isna.ir



برچسب ها: محیط زیست
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار