سید امیر سیاح در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با بیان اینکه تا پایان ساعت 24 روز پنجم فروردین، شهرداری تهران، سازمان نظام پزشکی، کانون وکلا و سازمان نظام مهندسی هنوز به درگاه ملی مجوزها متصل نشدهاند، اظهارداشت: ما آماده هستیم تا نهادهای جامانده هر چه سریعتر به سامانه متصل شوند تا هم مردم و هم خودشان دچار مشکل نشوند.
وی در پاسخ به این سوال که در گزارشی که دو روز پیش ارائه شد اعلام شد که فقط 5 دستگاه همه مراحل را طی کرده و میتوانند صدور مجوز از این سامانه را انجام دهند، گفت: سایر دستگاهها هم (به غیر از 4 دستگاه مذکور) تا دیشب اقدامات لازم را انجام دادهاند.
رئیس مرکز مطالعات، پایش و بهبود فضای کسبوکار وزارت اقتصاد در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه کانون وکلا مدعی است با پیگیری از دیوان عدالت اداری، دیوان رای به حذف کانون وکلا از شمول این قانون داده است، آیا نامهای از دیوان عدالت اداری به دست شما رسیده است، گفت: خیر، نامهای به ما ارائه نشده است اما این رای باید به مجلس ارسال شود.
سیاح تصریح کرد: این 4 سازمان و نهادی که هیچ اقدامی برای اتصال به درگاه ملی مجوزها انجام ندادهاند باید نهادهای نظارتی (مجلس و قوه قضائیه) پاسخگو باشند و نهادهای نظارتی مطابق با قانون با آنها برخورد خواهد کرد.
وی تصریح کرد: از این به بعد آمار صدور مجوزها توسط دستگاههای متصل به درگاه ملی مجوزها به صورت هفتگی و با جزئیات کامل منتشر خواهد شد.
به گزارش فارس، از مجموع 32 وزارتخانه، سازمان و نهادی که موظف به اتصال به سامانه درگاه ملی مجوزها بودهاند، تا شب گذشته 28 دستگاه متصل شدهاند. اجرایی شدن فرایند صدور الکترونیکی مجوز در درگاه ملی مجوزها یکی از موانع مهم کسب و کار در اقتصاد ایران را از بین خواهد برد و قطعا رتبه ایران در محیط کسب و کار را در سال آینده دهها رتبه ارتقاء خواهد داد.
انتهای پیام/