اعتماد به نفس، گوهری گرانبها است که در وجود هر انسان نهفته، اما گاه در تار و پود تردیدها و نجواهای منفی گم میشود. یافتن این گوهر و درخشش آن در وجودمان، سفری پرمغز و پرمسیر است که در این نوشتار، نقشه راه آن را با شما مرور میکنیم.با شرکت در کلاس آنلاین فن بیان اکادمی صابر زارعی در هر جمعی با اعتماد به نفس صحبت کن!
زندگی بهتر، درآمد بیشتر، احساس رضایت بالا و… اینها صرفا بخشی از نتایج افزایش اعتماد به نفس در زندگی یک انسان هستند! و خب میدانید که عدم اعتماد به نفس، دقیقا نقطه مقابل این نتایج یعنی درآمد پایین، احساس رضایت کم و… را بهدنبال دارد. با توجه به اهمیتی که این موضوع دارد، در این مقاله مهم ترین راهکارهای افزایش اعتماد به نفس را به شما توضیح داده و تمرینهای کاربردی و اثباتشدهای را برای انجام در اختیارتان قرار میدهیم. پس در ادامه مقاله با ما همراه باشید.
برای اعتماد به نفس تعاریف زیادی بیان شده است. اما از نظر ما یک تعریف ساده و کامل این است: اعتماد به نفس یعنی: داشتن مهارت کافی و داشتن باور کافی در مورد توانایی انجام کاری. پس کسی اعتماد به نفس دارد که:
مثلاً فرض کنید شما خیاط خوبی بوده و مهارت زیادی در این زمینه دارید. پس شما اولین شرط در اعتماد به نفس را خواهید داشت ولی اگر ضمن داشتن مهارت، خودتان را باور نداشته باشید و تصویری که از خودتان و مهارتتان دارید بسیار ضعیف باشد، این باعث میشود که اعتماد به نفس شما کم شود. پس اعتماد به نفس، زاویه مشترک تصور ذهنی درست و مهارت مناسب است.
انسان در سنین مختلف، جهانبینیهای متفاوتی نیز دارد. همانطور که سلیقه و ذائقه غذایی ما، نوع لباس پوشیدن ما و سبک زندگی ما در سنین مختلف تغییر میکند، نیاز ما به انواع مختلف و سطوح متفاوتی از اعتماد به نفس در سنین مختلف، فرق دارد.
بنابراین اگر در دوره نوجوانی، در مورد موضوعی مثل اعتماد به نفس آموزش دیدهایم، نباید فکر کنیم دیگر کارمان تمام است و میتوانیم برای تمام عمر از آن آموزشها استفاده کنیم.
وقتی جوانتر میشویم نیاز داریم مجدداً آموزش ببینیم و تمرینات بیشتری در این باره بگذرانیم.
به همین ترتیب، در میانسالی و حتی کهنسالی نیز نباید از آموزش غافل شویم. چون آموزش است که میتواند تا پایان عمر، برای ما رضایت خاطر بیشتری برای زندگی به ارمغان بیاورد. هرگز از آموزش دست نکشید
شاید جالب باشد بدانید بخش اعظمی از اعتماد به نفس بالا یا پایینی که داریم، به دلیل کارهای کوچک و بزرگی است که طی روز انجام میدهیم. مثلا اینکه صبح دیر از رختخواب بلند میشوید و از کارهایتان عقب میمانید، یک احساس کوچک ضعف و شکست به شما القا میکند. یا اینکه لباسهای نامرتبی میپوشید، کمی از اعتماد به نفستان میکاهد.
به ندای درونی خود گوش فرا دهید
گفتگوی درونی شما قدرتی شگفتانگیز دارد. مراقب کلماتی باشید که به خودتان میگویید. به جای سرزنش و انتقاد از خود، بر نقاط قوتتان تمرکز کنید و با لحنی مثبت و تشویقآمیز با خودتان صحبت کنید. به یاد داشته باشید که شما لایق احترام و قدردانی هستید، حتی اگر اشتباهاتی مرتکب شده باشید. با مهربانی و عطوفت با خودتان رفتار کنید و به خودتان فرصت یادگیری و رشد بدهید.
طعم شیرین اهداف را بچشید
برای خودتان اهدافی روشن و قابل دسترس تعیین کنید. اهدافی که نه تنها شما را به چالش میکشند، بلکه برایتان انگیزهبخش نیز هستند. با برنامهریزی دقیق و تلاش مستمر، گام به گام به سمت اهدافتان حرکت کنید. هر موفقیتی، حتی کوچک، به شما انگیزه مضاعف برای ادامه مسیر میدهد و اعتماد به نفستان را تقویت میکند.
ظاهر خود را دست کم نگیرید
از ظاهرتان به عنوان ابزاری برای نشان دادن اعتماد به نفستان استفاده کنید. لباسهایی را بپوشید که در آنها احساس راحتی و زیبایی میکنید. به آراستگی و بهداشت شخصی خودتان اهمیت دهید. با ظاهری آراسته و مرتب، نه تنها اعتماد به نفستان افزایش مییابد، بلکه در دیگران نیز تاثیر مثبتی خواهید گذاشت.
در ذهنتان تصور کنید یک انسان پرقدرت و با اعتماد به نفس در مقابل شما ایستاده و صحبت میکند. مطمئنم حتی در تصویرسازی ذهنی هم انسانهای با اعتماد به نفس را کسانی میبینید که فن بیان و زبان بدن خوبی دارند.
بنابراین شما هم باید بهعنوان یک راهکار افزایش اعتماد به نفس، روی افزایش مهارت فن بیان و زبان بدن خود کار کنید. توصیه من این است که این سه مهارت مهم را بهمرور بیاموزید. کمی پیشرفت در هرکدام از آنها حتی طی 2 ماه، تأثیر بسیار زیادی روی اعتمادبهنفستان خواهد داشت.
آکادمی صابر زارعی، به عنوان ارزیاب مهارت سخنوری و فن بیان در شیراز، دورههای آموزشی فن بیان را توسط آقای صابرزارعی مدرس و متخصص فن بیان و نویسنده کتاب فیل بیان برگزار می کند.
دورههای فن بیان آکادمی صابر زارعی، بر اساس آخرین استانداردهای بینالمللی طراحی شدهاند و با پشتیبانی مستمر، به شما کمک میکند تا مهارتهای فن بیان خود را به طور کامل یاد بگیرید.
استاد صابر زارعی، مدرس برجسته فن بیان و نویسنده کتاب پرمخاطب "فیل بیان"، از سال ۱۳۸۶ با تجربهای گسترده و موفقیتآمیز در حوزه فروش، آموزش فن بیان و ارتباطات، یکی از معتبرترین و شناختهشدهترین متخصصان در دنیای فارسیزبانان می باشند. او مسئول مجمع مدرسان فن بیان کشور بوده و با ۱۸ سال سابقه در سازمان فروش کمپانیهای بزرگ ایران، همکاریهای موفقی را با بیش از ۵۰ آموزشگاه و شرکت در سراسر کشور انجام داده است.
ایشان تا کنون بیش از ۲۰۰۰ هنرجو از گروههای سنی کودک، نوجوان و بزرگسال را در سراسر جهان تعلیم داده اند. هنرجویان او از کشورهای مختلف از جمله ایران، افغانستان، ترکیه، امارات متحده عربی، استرالیا و …بودهاند. استاد زارعی اولین وبسایت تخصصی فن بیان را راهاندازی کرده و به عنوان اولین مدرس تخصصی فن بیان برای تمام سنین شناخته میشوند.
در طول ۴ سال اخیر، وی بیش از ۲۰۰ دوره آموزشی حضوری و آنلاین برگزار کرده است. همچنین، او به عنوان مشاور فن بیان برخی از مدیران و مسئولان دولتی و خصوصی فعالیت میکند.
صابر زارعی به صورت تخصصی دورههای متنوعی در زمینه فن بیان ارائه میدهد، از جمله:
- فن بیان و توسعه فردی
- فن بیان فروش
- فن بیان مدیران
- فن بیان تخصصی و آداب معاشرت برای هر سازمان، ارگان و شرکت
روشهای آموزشی متنوع و انعطافپذیر او شامل دورههای حضوری، آنلاین و آفلاین است. این دورهها به صورت عمومی و خصوصی برگزار میشوند تا به بهترین شکل ممکن نیازهای هنرجویان را برآورده کنند. با بهرهگیری از این روشهای آموزشی، هنرجویان میتوانند مهارتهای ارتباطی و بیانی خود را به سطح بالاتری ارتقاء دهند و به موفقیت در زندگی شخصی و حرفهای دست یابند.
ایشان همچنین در زمینه مشاوره تخصصی توسعه فردی و آموزش مدرسی دورههای استادی نیز فعالیت میکند. با حضور در دورههای آموزشی او، شما میتوانید به بهبود مهارتهای ارتباطی، افزایش اعتماد به نفس و دستیابی به اهداف خود دست یابید.
این کلاس ها در تهران و شیراز به صورت حضوری برگزار میشود
شماره کارشناس آموزش:
09330042028
به جای اینکه خودتان را با دیگران مقایسه کنید، سعی کنید از خودتان در گذشته پیشی بگیرید. هر روز تلاش کنید تا نسخهی بهتری از خودتان باشید و به اهداف و آرزوهایتان نزدیکتر شوید. از دیگران الهام بگیرید، نه اینکه خودتان را با آنها مقایسه کنید.
مشاهدهی موفقیتهای دیگران میتواند انگیزهی شما را برای تلاش بیشتر و رسیدن به اهدافتان افزایش دهد. اما مراقب باشید که خودتان را با آنها مقایسه نکنید. به جای این کار، از تجربیات و درسهای آنها برای ارتقای خودتان استفاده کنید. به یاد داشته باشید که شما لایق بهترینها هستید.