کد خبر: ۲۴۳۳۴۲
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۴
دو سال جوشش بی‌وقفه آب زیرزمینی در شیخ بهایی

بحران هدررفت آب زیرزمینی در قلب شهر

آیلین سیروس: در حالی که بحران بی‌آبی یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های کشور است، در محله شیخ بهایی ـ سر عرفی شیرازی ـ دو سال تمام است که آب زیرزمینی با فشار زیاد از دل یک ساختمان نیمه کاره جاری می‌شود و بی‌هدف به جوی خیابان می‌ریزد.

بحران هدررفت آب زیرزمینی در قلب شهر

گزارش‌های مردمی حاکی از آن است که بیش از دو سال است آب زیرزمینی با فشار بسیار زیاد از دل زمین و ستون‌های این ساختمان بیرون می‌جوشد و بی‌وقفه به جوی خیابان سرازیر می‌شود. این جریان شبانه‌روزی تاکنون هیچ‌گونه مهار یا استفاده‌ی بهینه‌ای نداشته و عملاً به هدر می‌رود.

یکی از شهروندان در گفتگو با خبرنگار ما می‌گوید: «هر روز که از این مسیر رد می‌شوم، دلم می‌سوزد. این آب مثل اشک چشم جاری است و مستقیم به جوی می‌ریزد، بدون آن‌که برای آبیاری درختان یا مصارف شهری استفاده شود. بارها به شهرداری و سازمان آب اطلاع داده‌ایم، اما هنوز هیچ اقدام عملی صورت نگرفته است.»

این شهروند پیشنهاد داده که تانکرهای آب‌رسان شهری به محل اعزام شوند و آب جمع‌آوری‌شده برای آبیاری فضای سبز و درختان مورد استفاده قرار گیرد. با وجود هشدارها و مراجعات مکرر به نهادهای مسئول، همچنان این آب ارزشمند به‌سادگی تبخیر شده و از بین می‌رود.

با توجه به وضعیت بحرانی منابع آبی، کارشناسان و فعالان محیط‌زیست تأکید می‌کنند که بی‌توجهی به چنین مواردی می‌تواند ضربه‌ی سنگینی به آینده منابع آبی کشور وارد کند.

با ادامه این وضعیت، سؤال اصلی مردم این است: چرا در اوج بحران آب، چنین سرمایه‌ای این‌گونه نابود می‌شود؟

 

برچسب ها: بحران اب
آخرین اخبار