وی با تاکید بر اینکه پرتاب این ماهواره در بخش دفاعی صورت میگیرد، خاطرنشان کرد: هماهنگیها و قراردادهای پرتاب این ماهواره به امضا رسیده است.
رییس سازمان فضایی ایران اضافه کرد: برنامه ما پرتاب این ماهواره تا پایان امسال است؛ ولی ممکن است عواملی غیرکنترل ایجاد شود که پرتاب آن را به تعویق بیندازند.
بهرامی با بیان اینکه تا پایان سال آینده دو پرتاب دیگر در دستور کار داریم، خاطرنشان کرد: علاوه بر ماهواره شریفست، ماهواره امیرکبیر و ماهواره «ناهید یک» را تا پایان سال آینده پرتاب خواهیم کرد.
به گفته وی، ماهواره شریفست و ماهواره امیرکبیر ماهواره سنجشی هستند؛ ضمن آنکه ماهواره شریفست نیز مراحل تست نهایی را طی میکند.
رییس سازمان فضایی ایران همچنین به پروژه ماهواره ظفر اشاره کرد و یادآور شد: قرارداد این پروژه که تضمین شده است، باید مورد بازنگری قرار گیرد چراکه تغییراتی در ماموریتهای این ماهواره ایجاد شده است.
بهرامی یادآور شد: اجرا و ساخت این ماهواره برعهده دانشگاه علم و صنعت است.
وی ماهواره «ناهید دو» را ماهواره مخابراتی دانست که اجرای آن با پژوهشگاه فضایی است و اضافه کرد: علاوه بر آن ماهواره «پارسیک» که یک ماهواره سنجشی با طول عمر سه تا چهار سال است، مناقصه آن در حال برگزاری است.
در این جلسه، رییس سازمان فضایی ایران همچنین از خرید ماهوارههای سنجشی و مخابراتی خبر داد و گفت: با مذاکراتی که با اپراتورهای بینالمللی صورت گرفته، اقدام به خرید ماهوارههای سنجشی و مخابراتی خواهد شد.
به گفته وی، این اپراتورها شامل یوتلست مربوط به کشور فرانسه، اینتلست مربوط به کشورهای اروپایی و انگلستان، اینتراسپوتنیک مربوط به کشور روسیه، آسیا ست و ایسیاس میشود.
بهرامی با ابراز امیدواری از اینکه خرید این ماهوارهها تا پایان سال ساماندهی شود، اضافه کرد: کنترل و بهرهبرداری این ماهوارهها در داخل کشور صورت میگیرد و مالکیت آن نیز مربوط به ایران است.