کد خبر: ۷۹۹۷۵
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۹
دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک:
دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک با بیان اینکه طرح برخورد با عرضه کنندگان پوشاک قاچاق به شهرستان‌ها رسیده است، گفت: برخورد‌ها در مرحله اول کمتر از ۱۰۰ میلیون دلار تاثیر داشته و حدود ۵ درصد از راه را طی کردیم.

سعید قدیری در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان درباره طرح برخورد با عرضه کنندگان پوشاک قاچاق اظهار کرد: این طرح که از سال گذشته در تهران آغاز شده بود امسال نیز از ابتدای تیرماه آغاز شده و ادامه دارد.
دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک با بیان اینکه این طرح به شهرستان‌ها نیز تسری پیدا کرده است، افزود:در شهرستان‌ها این موضوع تبدیل به رویه شده است و سازمان‌های صنعت استان‌ها با همکاری اتحادیه‌های صنفی شهرستان‌ها به فروشگاه‌های عرضه کننده پوشاک خارجی با ارسال نامه تذکر دادند که اگر به عرضه پوشاک قاچاق ادامه دهند با آن‌ها برخورد می‌شود.
وی گفـت: آماری از تعداد برخورد با فروشگاه‌های متخلف در شهرستان‌ها نداریم، امیدواریم در این زمینه اطلاع رسانی شود تا جو روانی بر قاچاقچیان اثرگذار و ریسک‌هایی برای آن‌ها داشته شود.
قدیری با بیان اینکه این برخورد‌ها به منزله از بین رفتن قاچاق نیست خاطرنشان کرد: طبق آمار مدیر فناوری اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، برخورد‌ها در مرحله اول کمتر از ۱۰۰ میلیون دلار تاثیر داشته و حدود ۵ درصد راه را طی کردیم و این بدین معنی است که قاچاق همچنان وارد کشور می‌شود.
دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک با تاکید بر اینکه قاچاق پوشاک با هر دلاری مقرون به صرفه است و اینکه افزایش قیمت دلار موجب کاهش قاچاق شده درست نیست، تصریح کرد: ماهیت قاچاق مربوط به پوشاک استوک است، این پوشاک‌ها در دنیا پس از اینکه فصل آن‌ها تمام می‌شود با قیمت نازلی به فروش می‌رسند که حتی هزینه نخ آن هم را پوشش نمی‌دهد بنابراین با هر دلاری به صرفه است.
وی گفت: این پوشاک‌ها پس از ورود به کشور با نصب برند‌های مطرح به فروش می‌رسند.

نام:
ایمیل:
* نظر: