علی اکبریرهبر معظم انقلاب در پنجم اسفندماه سال 1394 و در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدار با مردم نجفآباد، به موضوع اهمیت انتخاب آگاهانه اشاره و اعلام فرمودند: «برادران عزیز، خواهران عزیز، فرزندان عزیز من، جوانان! هرچه انتخاب کنید برای خودتان انتخاب کردهاید. انتخاب خوب شما به خود شما برمیگردد؛ اگر انتخاب با غفلت انجام بدهید که انتخاب بدی از آب دربیاید و از کار دربیاید، بدیاش به شما برمیگردد؛ خاصیت کار این است. با اختیار و با اراده دارید یک اقدامی را انجام میدهید، سعی کنید کار را درست انجام بدهید.»
اکنون تقریباً چهار سال از آن زمان میگذرد و شروع فرآیند انتخابات دوره جدید مجلس شورای اسلامی با ثبتنام داوطلبان؛ حکایت از آن دارد که مجلس کنونی به ایستگاه پایانی رسیده است. چهار سالی که با دقت در اقدامات مجلس میتوان این ارزیابی را انجام داد که آیا مجلس شورای اسلامی و نمایندگان منتخب مردم در این دوره توانستند حقوق ملت را ایفا نمایند یا خیر؟ آیا خیر این مجلس به مردم رسید یا بدی آن؟ مجموع طرحها یا لوایحی که این مجلس آنها را تصویب نمود و بعد از طی مراحل قانونی، بهعنوان قانون ابلاغ گردید، چقدر توانست از مشکلات کشور و مردم، گرهگشایی نماید؟ مجلس چقدر توانست با اعمال نظارت بر عملکرد دولت، از حقوق عامه مراقبت و پاسبانی کند؟ فارغ از فضای کلی مجلس، نمایندگان منتخب مردم چقدر در تراز و شأن یک ملت و نظام اسلامی و انقلابی، اقدام و عمل نمودند؟ این هشدار رهبر معظم انقلاب خطاب به مردم ایران اسلامی، در این دوره نیز یک هشدار جدی است. ملت با عمق جان خویش، نتیجه انتخاب و رأی خود را مشاهده کرده است و اکنون بهتر از گذشته میتواند به تأثیرگذاری این رأی و انتخاب در آینده خود و کشور پی ببرد. تنها بهعنوان یک نمونه عینی و ملموس سرکار خانم پروانه سلحشوری نماینده مردم محترم تهران در مجلس شورای اسلامی، طی نطقی، نظام را به مردمکشی، تزویر، فریبکاری و... متهم کرد. ایشان که با سخنان شاذ و قبلی خود و رفتارهای بعضاً سبک و دون شأن شناخته میشود، تلاش نمود از وضعیت بروز ناآرامی در کشور که با هدایت برخی اغتشاشگران، منجر به لطمه امنیت جامعه شد، اعتباری برای خود در دل دشمنان ملت کسب کند. این خانم نماینده درخواست نمود که نظام تا دیر نشده، مردم را دریابد.
مشابه اقدام این خانم نماینده در همراهی با دشمنان این ملت در گذشته نیز اتفاق افتاده است و امر تازه و نوپدیدی نیست. هشدار رهبر معظم انقلاب در همان سخنرانی اسفند سال 1394 درخصوص نفوذیهای دشمن داستانی عبرتآموز در این خصوص است که نباید از حافظه تاریخی ملت، حذف شود. ایشان در آن سخنرانی فرمودند: «وقتیکه دشمن برای داخل کشور برنامه دارد، چهکار میکند؟ از نفوذی استفاده میکند. معنای نفوذی این نیست که حتماً رفته باشد پول گرفته باشد برای اینکه بیاید در فلان دستگاه نفوذ کند و خودش هم بداند چهکار دارد میکند؛ نه، گاهی نفوذی، نفوذی است، خودش هم نمیداند! امام (رضوانالله علیه) فرمودند گاهی حرف دشمن با چند واسطه از دهان مردمان موجّه شنیده میشود. امام هوشیار بود، امام مجرّب بود. دشمن یکچیزی میگوید، یکچیزی میخواهد، این را با وسایل گوناگونی، با چند واسطه کاری میکند که از زبان فلان آدم موجّه که نه پولی از دشمن گرفته، نه تعهّدی به دشمن داده، بیرون بیاید. مگر ندیدیم اینها را؟ مگر تجربه نکردیم اینها را؟ در همین مجلس شورای اسلامی مگر ندیدیم که یک نمایندهای آمد نظام را متّهم کرد به دروغگویی! گفت ما ده سال است، سیزده سال است داریم به دنیا دروغ میگوییم، در تریبون مجلس شورای اسلامی! در این منبر عمومی! خب، او حرف دشمن را دارد میزند؛ دشمن به ما میگفت شما دروغ میگویید! حالا یکی از خود ما پیدا میشود میگوید نظام دارد دروغ میگوید! این نفوذی نیست؟»
اگر در آن دوره، نمایندهای از تریبون مجلس و در موضوع هستهای، نظام را به دروغگویی متهم کرد، امروز نیز نماینده دیگری از همان قماش، اغتشاشگرانی را که با سلاح سرد و گرم و با رفتاری داعشگونه در مدت دو سه روز، چنین خسارات عدیدهای را به بخشهای عمومی و خصوصی وارد کردهاند، مردم مینامد و نظام را که با این آشوبگران مقابله کرده، متهم به خشونتگرایی میکند. خوب است این خانم نماینده که از تبعیضها سخن میگوید توضیح دهد که در طول دوره خدمت چهارساله خود، چه اقداماتی برای رفع برخی تبعیضها که در این نامه به آن اشاره میکند، انجام داده است؟ برای لغو سهمیه فرزندان اعضای هیئت علمی دانشگاهها که بعضاً از رشته دامپزشکی به رشتههای پزشکی و از دانشگاههای کوچک حاشیهای به دانشگاههای معتبر و تراز اول کشور، نقلمکان کردهاند چه طرح و پیشنهادی را مطرح نموده است. برای اخذ مالیات از زالوصفتانی که با سرمایههای کثیف، اقتصاد را دچار مشکل میکنند، مالکان خانههای خالی در کشور که بحران مسکن را تشدید کردهاند و دهها موضوع دیگر که دغدغه مردم است، چهکار کرده است؟ ژست مردمدوستی و قبای حمایت از مردم به این نمایندگان نمیآید و کسی از مردم، این سخن را از ایشان نخواهد پذیرفت. پیشنهاد میشود ایشان بهعنوان یکی از حامیان جدی دولت و کسانی که با بیتدبیریهای خود باعث بروز این مشکلاتی برای مردم شدهاند، بهجای اینکه جا خالی داده و خود را کنار بکشد، با صداقت، از مردم نجیب کشور بابت این رفتارها، عذرخواهی نماید.