وی افزود: به رغم بالا بودن مصرف انرژی در واحدهای صنفی این بخش، قیمت حاملهای انرژی به صورت تعرفه تجاری برای آنها محاسبه میشود درحالی که تعرفه واحدهای این صنف باید صنعتی محاسبه شود.
رجبزاده با اشاره به اینکه تعرفه خدمات این صنف واقعی نیست، تاکید کرد: روند تعطیلی واحدهای خشکشویی و لباسشویی همچنان ادامه دارد و این یکی از معضلاتی است که باید به آن رسیدگی شود.
رییس اتحادیه خشکشویی و لباسشویی تهران در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه درجه بندی خشکشوییهای تهران متفاوت است و براساس نوع خدمات نرخهای متفاوتی دارد، گفت: واحدهای خشکشویی براساس نوع خدماتی که ارائه میدهند درجهبندی شدهاند و نرخهای متفاوتی دارند ولی موضوع مهم این است که این نرخها واقعی نیست و باید افزایش یابد.
وی ادامه داد: بسیاری از تعرفهها در سالهای اخیر افزایش یافته اما نرخ خدماتی که در حال حاضر دریافت میکنیم متناسب با هزینههای واحدها نیست؛ به عنوان مثال ماده اصلی شستوشو در خشکشوییها وارداتی است و قیمت بالایی دارد.
رییس اتحادیه خشکشویی و لباسشویی تهران ادامه داد: افزایش هزینه حملونقل و سود بازرگانی و از طرفی قیمت این مواد شوینده در اروپا باعث شده که واردکنندگان تمایل کمتری به واردات اینگونه اجناس داشته باشند.