* هنگام ورود به کاخ جشنواره نمایندهای از روابط عمومی حضور داشت و اهالی رسانه مشکلی برای ورود نداشتند.
* در این دوره از استقبال باشکوه دورههای گذشته خبری نبود و سینماگران که با تشریفات جشنواره به برج میلاد آمده بودند، با استقبال سادهای مواجه میشدند.
* پیش از شروع مراسم بیانیهای در خصوص محکوم کردن هتک حرمت به پیامبر (ص) در سالن انتظار برج میلاد آماده شده بود که توسط حاضران امضا شد.
* دو ردیف از ظرفیت سالن برج میلاد به اهالی رسانه اختصاص داده شده بود و کاندیداها و مهمان ویژه نیز جای مشخصی برای نشستن داشتند.
* به روال مراسمهایی که در برج میلاد برگزار میشود، باز هم از ساخت دکور بر روی سن خبری نبود و الایدیهای بزرگ، جذابیتهای بصری مراسم را شکل میدادند.
* احسان کرمی که سال گذشته استقبال از هنرمندان را برعهده داشت و پیش از جشنواره نیز برنامههای «یک فیلم، یک سلام» را اداره میکرد به عنوان مجری افتتاحیه حضور داشت و با گذشت نیم ساعت از شروع مراسم به روی سن آمد.
* برخلاف برنامههای گذشته، قبل از شروع برنامه توسط مجری، مراسم با قرائت متنی ادبی درباره حضرت محمد (ص) توسط سیدمهدی شجاعی آغاز شد.
* کارگردانی مراسم افتتاحیه را محمد حمیدیمقدم بر عهده داشت.
* کلیپی از درگذشتگان، معرفی هیأتهای انتخاب و داوری از جمله بخشهای تصویری مراسم افتتاحیه بود.
* بعد از گذشت دقایقی از برنامه خبرنگارانی که برای خواندن گزارششان به بیرون از سالن میرفتند، برای برگشتن با مشکل همراه میشدند.
* ظاهرا سخنرانی وزیر ارشاد و وزیر تعاون در برنامه گنجانده نشده بود و در آخرین لحظات سخنرانی این دو وزیر به کنداکتور برنامه اضافه شد.
* طولانی شدن سخنرانی وزیر کار با دست زدن حاضران همراه بود.
* نام بردن از فیلم «گنج قارون» توسط وزیر کار مورد اشاره احسان کرمی - مجری مراسم - قرار گرفت که او از آن به عنوان اتفاق ویژهای یاد کرد و به صحبتهای سعید راد در افتتاحیه سال گذشته جشنواره اشاره کرد.
* این مجری که پیش از این از پخش زنده مراسم در شبکههای صداوسیما خبر داده بود، با گذشت نیمی از مراسم با تصحیح سخنانش گفت: ظاهرا قرار است گزیده برنامه فردا پخش شود و در حال حاضر تلویزیون مراسم را پخش نمیکند، به خاطر همین راحت باشید.
* در ابتدای شروع مراسم، شبکه رادیویی نمایش و رادیو تهران تنها شبکههایی بودند که برنامه را به صورت زنده پخش میکردند که بعد از گذشت دقایقی از برنامه، تنها پخش زنده برنامه «سینما 33» رادیو تهران باقی ماند.
* امیر اثباتی اولین سیمرغ جشنواره 33 را در حضور داوران بخش مسابقه تبلیغات سینمایی ایران که البته سیفالله صمدیان به علت سرماخوردگی در میان داوران حضور نداشت، دریافت کرد.
* برای دیپلمهای افتخار «شهر موشها» چهار نفر از عوامل آن که ابراهیم حقیقی نیز آنها را همراهی میکرد، به روی سن حاضر شدند.
* از جمله غایبان سرشناس در این مراسم مجید مجیدی، رئیس هیأت داوران بود که مجری برنامه از حضور او در آلمان برای انجام کارهای فنی فیلم «محمد رسولالله (ص)» خبر داد.
* با گذشت حدود دو ساعت از مراسم، بخش بزرگداشتها آغاز شد که بخش زیادی از صندلیهای سالن خالی شده بود.
* حجتالله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی از دیگر سخنرانان این مراسم در ابتدای سخنانش از عدم خواندن متن سخنرانیاش خبر داد، اما با خواندن بخش بخش آن، سخنانش را کامل انجام داد.
* اجرای دو قطعه موسیقی توسط هژیر مهرافروز با استقبال حاضران همراه شد.
* حضور محمدعلی کشاورز در بخش بزرگداشتش به همراه بهرام رادان و حمید فرخنژاد بر روی سن با تشویقهای پیاپی حاضران همراه شد.
* طولانی شدن مراسم گنجاندن بزرگداشت حسین جعفریان که کرمی نام او را به اشتباه محمدحسین خطاب کرد، با انتقاد محمود کلاری همراه شد.
*کلاری که به همراه نیکی کریمی قرار بود از جعفریان تقدیر کنند، بعد از اینکه مجری برنامه فراموش کرد نام آنها را اعلام کند، خودشان به روی سن آمدند.
*در پایان مراسم کرمی از انتشار کاتالوگ جشنواره خبر داد و اعلام کرد برای اولینبار کاتالوگ سه روز پیش از جشنواره آماده شده است.
* مراسم در ساعت 22 و 30 دقیقه به پایان رسید و در بیرون از سالن میلاد برنامه نورافشانی برگزار شد.
شماره مخصوص افتتاحیه بولتن جشنواره به سردبیری جلیل اکبریصحت در 24 صفحه در قطعی متفاوت منتشر و عرضه شد. همچنین مینیکاتالوگ جشنواره به سردبیری مسعود نجفی شامل اطلاعات و سانسهای جشنواره در لابی برج میلاد به قیمت 5000 تومان عرضه شد.