غلامحسین شافعی در نشست خبری دومین جشنواره تحلیل از رهبران کارآفرین و کارآفرینان خیر گفت: یکی از مشکلاتی که در خصوص جوانان جویای کار و تحصیلکرده دانشگاهی با آن روبهرو هستیم، این است که در بسیاری از موارد توقع و انتظار این است که پس از پایان تحصیلات بلافاصله یک شغل مناسب به دست آورند یا در یک کسبوکار از منابع و درآمد مالی خوبی برخوردار شوند.
وی گفت: امروز در صحنه فعالیتهای اقتصادی مدیران و کارآفرینان موفق کسانی هستند که در گذشته صاحب مال و منال نبودهاند، لذا معرفی الگوهای موفق کارآفرین به جوانان میتواند مایه امیدواری و آغازگر تلاشهای جدید نسل جوان کشور باشد و آنها را برای ورود به بازار کار آماده کند.
شافعی افزود: در طول سالهای گذشته کسبوکارهای ما صدمات و لطمات زیادی از این بابت دیده است و همه کسانی که به لحاظ مالی به توفیق رسیدهاند در زمره این افراد نیستند.
وی گفت: اگر ویژهخواری و رانتخواری در کسبوکار باشد به فضای کسبوکار لطمه شدیدی میزند، لذا نگاه مسوولان و دانشگاهیان کشور و فعالان اقتصادی به موضوع اشتغال باید این باشد که محیط کسبوکار و ایجاد شرایط برابر و مناسب برای همه کارآفرینان و افراد مدنظر قرار بدهند.
رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران ادامه داد: طی چند سال قبل قانونی با عنوان قانون بهبود فضای کسبوکار در مجلس به تصویب رسید که دولت یازدهم تاکید بر اجرای قانون دارد و اجرای آن را برای فعالان اقتصادی و فراهم کردن محیط مناسب کسبوکار موثر میداند.
شافعی در پایان با بیان اینکه با اعانه دادن نمیتوان کار نیکوکاری نتیجه بخش انجام داد، گفت: کارآفرینی یک کار اساسی در نیکوکاری است و توانمندسازی مردم در محرومیتزدایی اساس کارآفرین است از اینرو اشتغال دانشجویان و فارغالتحصیلان به جریان کارآفرین ضمن شرایط فضای کسبوکار بسیاری از اندیشههای نیکوکارانه را به ثمر میرساند.