۶۹ طرح تولیدی در سراسر کشور با تسهیلات بانک ملی ایران
بانک ملی ایران در سال جاری، گامی بلند در حمایت از تولید و توسعه اقتصادی کشور برداشته است؛ بهطوریکه ۶۹ طرح مهم صنعتی، تولیدی و اقتصادی در استانهای مختلف کشور تا پایان سال با تسهیلات پرداختی از محل تسهیلات بلند مدت (طرح ها و سرمایه ثابت) بالغ بر ۸9 هزار میلیارد ریال، به بهره برداری می رسند.به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، این طرحها با مشارکت فعال ادارات امور شعب و واحدهای مستقل بانک تأمین مالی شده و در صنایع گوناگون از جمله پتروشیمی، کشاورزی، تولید مواد غذایی، صنعت دارو، انرژیهای نو، مصالح ساختمانی و خدمات فنی و مهندسی توزیع شدهاند.تسهیلات پرداختی به این ۶۹ طرح، بخشی از رویکرد این بانک برای جهش در تولید و اشتغالزایی پایدار در سراسر کشور بهشمار میرود؛ رویکردی که بر اساس اولویتهای اقتصادی دولت و سیاستهای کلان حمایت از صنایع داخلی طراحی و اجرا شده است.کارشناسان معتقدند بهرهبرداری از این طرحها، نهتنها موجب تقویت زیرساختهای تولید و افزایش ظرفیت صنعتی کشور خواهد شد، بلکه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم هزاران نفر را نیز به همراه دارد.بانک ملی ایران در ادامه این مسیر، اعلام کرده است که این تنها بخشی از عملکرد بانک در حمایت از بخش تولید است و همچنان به تامین مالی پروژههای ملی و منطقهای در حوزههای پیشران اقتصادی ادامه خواهد داد.
پرداخت سود سهام سال ۱۴۰۳ بانک کارآفرین
بانک کارآفرین سود سهام سهامداران حقیقی و حقوقی خود را پرداخت میکند.به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بانک کارآفرین، بانک کارآفرین طی اطلاعیهای اعلام کرد: به منظور رعایت مفاد ماده ۱۲ دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکتهای ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار و عطف به ابلاغیه شماره 101573/۱22 به تاریخ ۱5/۰۱/۱401 مبنی بر واریز سود تقسیمی از طریق سامانه جامع اطلاعات مشتریان(سجام)، سود کلیه سهامداران حقیقی، سبدگردانها و صندوقهای سرمایهگذاری که در سامانه سجام ثبت نام کردهاند روز سه شنبه مورخ 07/۰۵/1404 از طریق شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهاردار و تسویه وجوه، به حسابهای معرفی شده در سامانه سجام واریز میشود. همچنین سود کلیه سهامداران حقیقی،سبدگردانها و صندوقهای سرمایهگذاری که در سامانه سجام ثبت نام نکردهاند در روز شنبه 05/۰۷/1404 به شماره حسابهای معرفی شده به اداره سهام بانک کارآفرین واریز میشود.بر اساس این اطلاعیه، سود سهامداران حقوقی که در سامانه سجام ثبت نام کردهاند نیز در تاریخ چهارشنبه 28/۰٨/1404 به حساب سجام آنها واریز میشود و در نهایت سایر سهامدارن حقوقی که در سامانه سجام ثبت نام نکردهاند نیز از تاریخ 29/۰٨/1404 با ارسال درخواست کتبی، اعلام شماره حساب/شماره شبا به همراه تصویر آگهی روزنامه رسمی مربوط به آخرین تغییرات مدیران و صاحبان امضاء مجاز به نشانی اداره سهام بانک کارآفرین واریز خواهد شد.
برندگان قرعهکشی مرحله دوم طرح «طنین چکنو» بانک صادرات ایران مشخص شدند
دومین دوره قرعهکشی طرح «طنین چکنو» ویژه مشتریان حقیقی، طی مراسمی برای 4 گروه از دارندگان چک امن دیجیتال بانک صادرات ایران (چکنو)؛ شامل غیرفعال، مستعد، فعال و برتر و دارای امتیاز لازم برگزار شد و در هر گروه 10 نفر به قید قرعه مشمول طرحهای تشویقی تسهیلاتی شدند.به گزارش تجارت به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، دومین دوره طرح طنین چکنو از اول بهمنماه سال 1403 شروع و تا پایان اردیبهشتماه 1404 ادامه داشت و با برگزاری قرعهکشی این مرحله، 10 تسهیلات 4 میلیارد ریالی، 10 تسهیلات یک میلیارد و 750 میلیون ریالی، 10 تسهیلات 550 میلیون ریالی و 10 تسهیلات 150 میلیون ریالی به برندگان مرحله دوم قرعهکشی طرح طنین چکنو تخصیص یافت.برندگان این طرح، با مراجعه به شعبه عامل حسابجاری و تکمیل مدارک تسهیلاتی میتوانند تسهیلات تخصیص داده شده را دریافت کنند. برندگانی که به دلیل سقف تسهیلات خرد امکان دریافت کامل تسهیلات را ندارند، میتوانند به شرط داشتن سایر شرایط، تمام یا قسمتی از تسهیلات را به بستگان درجه یک خود (پدر، مادر، همسر، فرزند، خواهر و برادر) انتقال دهند.این طرح با هدف ترغیب و تشویق مشتریان به استفاده بیشتر از ابزار چکنو به عنوان نخستین چک امن دیجیتال در سه دوره چهار ماهه اجرا میشود که از ابتدای مهرماه سال 1403 آغاز شده و مرحله اول و دوم طرح به پایان رسیده و مرحله سوم آن نیز از ابتدای خردادماه 1404 شروع و تا پایان شهریورماه 1404 ادامه خواهد داشت.
در پایان این طرح نیز 4 جایزه نقدی به ارزش 10 میلیارد ریال، 5 میلیارد ریال، 500 میلیون ریال و 100 میلیون ریال به قید قرعه به 4 مشتری بانک اعطا خواهد شد.
گروه بانک و بیمه: مدیرعامل بانک ملت در جریان بازدید از گروه صنعتي ايران ترانسفو و فولاد البرز ناب آرش با اشاره به ظرفیتهای گسترده این بانک برای حمایت از تولید ملی، نقش بانکها در توسعه تولید و افزایش اشتغال در استان زنجان را مورد تاکید قرار داد. به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بانک ملت استان زنجان، مدیرعامل بانک ملت روز 18 تیر و در جریان بازدید از گروه صنعتي ايران ترانسفو و فولاد البرز ناب آرش بر نقش کلیدی این بانک در حمایت از تولید و توسعه اقتصادی کشور تأکید کرد. وی با بیان اینکه بانک ملت به عنوان یکی از بزرگترین بانکهای کشور به پشتوانه سرمایه قابل توجه و توان کارشناسی بالا، میتواند نقشآفرینی موثری در عرصه اقتصادی کشور ایفا کند، افزود: «در سالی که با تدبیر مقام معظم رهبری به عنوان سال سرمايه گذارى براى توليد نامگذاری شده است، بانک ملت آماده است تا در چارچوب ضوابط و مقررات، از مشتریانی که تمرکز حسابهای خود را در بانک دارند، به بهترین شکل ممکن حمایت و با ابزارهای نوین تامین مالی حمایت نماید.» فرخنژاد همچنین به سهم بانکها در استان زنجان در توسعه تولید و اشتغال اشاره کرد و اظهار داشت: «بانک ملت و سایر بانکهای استان، نقش بسزایی در افزایش ظرفیت تولید، حفظ فرصتهای شغلی و توسعه اشتغال ایفا کردهاند و این روند با جدیت ادامه خواهد یافت تا شاهد رونق هرچه بیشتر اقتصاد استان و کشور باشیم. او ضمن تقدیر از تلاشهای گروه صنعتي ايران ترانسفو و فولاد البرز ناب آرش در مسیر تولید ملی، آمادگی بانک ملت برای تداوم همکاریها و ارائه خدمات گستردهتر به فعالان بخش تولید را اعلام کرد.
امروزه انجام امور بانکی دیگر نیازی به مراجعه حضوری به شعبه بانک ندارد. تنها با نصب یک اپلیکیشن بر روی تلفن همراه، میتوان بهراحتی حساب افتتاح کرد و تسهیلات مورد نیاز را تنها با چند کلیک دریافت نمود.بانک توسعه تعاون بهعنوان بازوی مالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با هدف تخصیص منابع به کارآفرینان و تقویت بنگاههای اقتصادی موجود، نقش مهمی در ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی ایفا میکند. این بانک در راستای سیاستهای کلان کشور و با تمرکز بر بخش تعاون، بهدنبال حفظ و ارتقای ظرفیتهای رقابتی در سطح ملی و بینالمللی است.از جمله محورهای مأموریتی این بانک میتوان به تشویق سرمایهگذاری به شیوه تعاونی، نوآوری در نهادسازی مالی تعاونیها و گسترش فرآیندهای حرفهای در فضای کسبوکار اشاره کرد.بانک توسعه تعاون همچنین با استفاده از ابزارهای بانکی و مالی، در جهت افزایش سهم بخش تعاون در اقتصاد ملی حرکت میکند و بستر لازم را برای توسعه ارتباطات فنی، مالی و اقتصادی میان تعاونیها فراهم میآورد.
این بانک همچنین با هدف حمایت مالی و اعتباری از واگذاری فعالیتهای اقتصادی دولت به بخش غیردولتی با اولویت تعاونیها و فراهم کردن زمینه مشارکت فعال بخش خصوصی در پروژههای اقتصادی، نقش موثری در توسعه حضور تعاونیها در بازار سرمایه ایفا میکند. این رویکرد، جایگاه بانک توسعه تعاون را بهعنوان یک نهاد تسهیلگر و توسعهگرا در ساختار اقتصادی کشور تثبیت کرده است.در شرایطی که بانک توسعه تعاون مأموریت حمایت از کسبوکارهای تعاونی، توسعه اشتغال و تسهیل سرمایهگذاری را بر عهده دارد، استفاده از ابزارهای فناورانه برای تسریع و تسهیل این فرآیندها اهمیت دوچندان پیدا میکند. گسترش خدمات غیرحضوری بانکی نهتنها باعث افزایش بهرهوری و کاهش هزینههای عملیاتی میشود، بلکه دسترسی افراد در اقصینقاط کشور به خدمات مالی و تسهیلاتی را تسهیل میکند.در این راستا، توسعه یک بستر هوشمند برای ارائه خدمات بانکی، بهویژه در حوزههایی همچون افتتاح حساب، دریافت تسهیلات و سرمایهگذاری، امری ضروری بهشمار میرود. طراحی و راهاندازی اپلیکیشن "بانکواره" یکی از این اقدامات مهم بانک توسعه تعاون است؛ سامانهای که اکنون به یکی از ابزارهای کلیدی در ارائه خدمات دیجیتال این بانک تبدیل شده و مسیر را برای تحقق اهداف توسعهای آن هموارتر ساخته است.
بانکواره؛ راهحلی نوین برای خدمات بانکی غیرحضوری
اپلیکیشن "بانکواره" بانک توسعه تعاون بهعنوان یک پلتفرم هوشمند غیرحضوری، تحول بزرگی در عرصه خدمات بانکی ایجاد کرده است. این اپلیکیشن به کاربران این امکان را میدهد که تمامی امور مالی خود را بهصورت آنلاین و بدون نیاز به مراجعه حضوری به شعبه بانک انجام دهند. هدف اصلی از راهاندازی پلتفرم بانکواره، تسهیل دسترسی به خدمات بانکی است، بهطوری که خدمات بانک توسعه تعاون بهصورت شبانهروزی و در دسترس آحاد جامعه قرار گیرد.