کد خبر: ۱۱۸۲۷۲
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۵
مدیر‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان با اشاره به همه‌گیری بیماری کرونا گفت: تعطیلی کسب و کارها با اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی به دلیل بیماری کرونا ۲۴۰ میلیارد تومان به صنایع دستی استان همدان خسارت وارد کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علی مالمیر، ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در 7 سال گذشته 8 هزار و 800 کارگاه به کارگاه‌های موجود آموزش صنایع دستی استان اضافه شده و 13 هزار نفر هم آموزش دیده‌اند.

وی بیان کرد: از 295 رشته صنایع‌دستی 130 رشته در همدان وجود دارد و این استان 11 نشان مهر اصالت یونسکو و 83 نشان ملی صنایع‌دستی به همراه اصفهان جزء استان‌های برتر کشور قرار دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان از تلاش برای برندسازی صنایع دستی استان خبر داد و افزود: معرفی لالجین به عنوان شهر ملی سفال و ملایر به عنوان شهر ملی منبت منبت از این دست اقدامات به شمار می‌رود.


مالمیر با اشاره به تأثیرپذیری صنایع دستی از گسترش ویروس کرونا اعلام کرد: فروش کارگاه‌های صنایع‌دستی در این مدت کاهش یافته و شاغلان این بخش 240 میلیارد تومان ضرر کرده‌اند.

وی مطرح کرد: صنایع دستی جزء 10 شغل نیازمند حمایت به حساب آمده و با توجه به گسترش کرونا باید از فضای مجازی برای فروش صنایع‌دستی بهره گرفت و متناسب با شرایط پیش رفت.

مالمیر با دعوت از افراد علاقه‌مند به برپایی نمایشگاه و فروشگاه دائمی صنایع‌دستی در تپه باستانی هگمتانه افزود: به این افراد ضمن دریافت تسهیلات، یارانه تعلق گرفته و بخشی از سود بانکی آن‌ها پرداخت می‌شود.

وی از برگزاری هفته فرهنگی همدان برای حمایت از صنعتگران صنایع‌دستی در تهران خبر داد و گفت: با برگزاری «فن تور» می‌توان به رونق تولید در حوزه صنایع دستی کمک کرد.

انتهای پیام/744/ی

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار