به گزارش خبرآنلاین، کشورهای آمریکا، برزیل، هند، روسیه، آفریقای جنوبی و پرو به ترتیب در رده های اول تا ششم جدول دنیا بر اساس تعداد مبتلایان و همچنین مرگ و میر قرار دارند.
آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا را در تصاویر زیر تا لحظه نگارش این گزارش مشاهده می کنید، این آمار دقیقه ای به روز می شود.
تصاویر و منابع از سایت ورد اُ میترز که آمار لحظه ای مبتلایان و کشته شدگان را به تفکیک به روز رسانی می کند.
این کشور همچنان در دنیا صدرنشین است و در روز چهارشنبه 71,967 مورد ابتلای جدید و 1205 مورد فوتی ثبت کرده که در نوع خود قابل توجه است. در همین حال یاهو نیوز به نقل از ان بی سی نیوز نوشت: بر اساس دادههای جدید مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا، تعداد بیماران مبتلا به ویروس کووید ۱۹ در آمریکا بسیار بیشتر از آماری است که گزارش میشود. خبرنگار شبکه ان بی سی نیوز در گزارشی به بررسی امار اعلام شده دولت آمریکا با آمار واقعی مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور پرداخت وی در این ابتدای این گزارش گفت: امروز صبح در حالی که آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا به ۴ میلیون نفر نزدیک میشود، گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری میگوید آمار واقعی آمریکاییهای آلوده به ویروس کووید ۱۹ ممکن است در برخی مناطق ۲۴ برابر بیشتر آمار اعلامی باشد. بیشتر مبتلایان احتمالاً هیچ پادتن قابل شناسایی در بدن خود ندارند. حتی شهرهایی که به شدت تحت تأثیر این ویروس قرار گرفته اند به نقطه «ایمنی جمعی» نزدیک هم نشده اند. نقطه ایمنی جمعی جایی است که میزان ابتلای افراد به ویروس روند کاهشی به خود میگیرد.
خبرنگار در ادامه افزود: بحران کرونا در ایالت کالیفرنیا به بدترین حالت خود رسیده و آمار مبتلایان این ایالت به بیش از ۴۰۰ هزار نفر رسیده است. مقامات این ایالت اعلام کرده اند آمار مبتلایان به زودی به آمار نیویورک خواهد رسید. در ناحیه لس آنجلس که یکی از خطرناکترین کانونهای شیوع کرونا در آمریکا است آمار بیماران بستری در بیمارستان و همچنین آمار فوتیها بی سابقه بوده است.
اما در خبری دیگر رئیس جمهور آمریکا طی اظهاراتی گفته است اگر مردم بخواهند، آماده است تا اولین یا آخرین نفری باشد که واکسن کرونا را میزند. دونالد ترامپ گفت این در هر صورت برای او باخت به حساب میآید؛ چرا که اگر اولین کسی باشد که واکسن کرونا میزند، مردم فکر میکنند او از همان ابتدا هم خودخواه بوده و اگر آخرین نفر باشد، مردم فکر میکنند او به تأثیر این واکسن باور ندارد.
با ثبت 45,616 مورد ابتلای دیگر به بیماری کووید ـ 19 شمار کلی مبتلایان به 4,146,491 تن افزایش یافته است. در شبانه روز گذشته نیز 657 تن جان خود را از دست دادند که با این حساب تعداد کلی تلفات به146,840 تن می رسد.
ویروس کرونا به شکلی مقاومتناپذیر گسترش خود را در قاره آمریکا ادامه میدهد. هیچ یک از مناطق این قاره عظیم - نه آمریکای شمالی و نه آمریکای لاتین – تاکنون نتوانسته شیوع اپیدمی کووید ١٩ را مهار کند. اما سازمان جهانی بهداشت میگوید که وضعیت در آمریکای جنوبی و به ویژه در برزیل، به مرحلۀ "ثبات" رسیده و بنابراین باید از این فرصت برای مبارزل جدی به کرونا استفاده کرد.
یکی از مهمترین دلایل شیوع گسترده کرونا در برزیل ناشی از رویکرد ژائیر بولسونارو رئیس جمهور این کشور است. وی این بیماری مسری را «سرماخوردگی کوچک» توصیف کرده و با تدابیر بهداشتی از جمله قرنطینه و فاصله گذاری اجتماعی مخالفت میکند.
کارشناسان می گویند مخالفت بولسونارو با توصیههای بهداشتی برای مقابله با کرونا و ترویج داروهای تأیید نشده همانند کلروکین و هیدروکلروکین نقش مهمی در شیوع این بیماری مسری در برزیل داشته است.
با ثبت 10,523 مورد ابتلای دیگر به بیماری کووید ـ 19 شمار کلی مبتلایان به2,242,394 تن افزایش یافته است. در شبانه روز گذشته نیز 146 تن جان خود را از دست دادند که با این حساب تعداد کلی تلفات به83,036 تن می رسد.
کرونا در کشور هند که رتبه سوم دنیا را در اختیار دارد همچنان جولان می دهد. علی رغم اینکه در هفته های اولیه انتشار ویروس کرونا در جهان این کشور آمار پایینی در خصوص ابتلا و مرگ میر داشت اما حالا با معضلات جدی روبرو شده و تدابیر قرنطینه ای هم به گفته کارشناسان در این کشور با شکست روبرو شده است. روز گذشته این کشور 45,599 مورد ابتلا و 1,120 مورد فوت را ثبت کرده است و آمارها همچنان از وضعیت بد و نگران کننده ای در این کشور خبر می دهند. در تازه ترین آمار نیز با ثبت 48,446 مورد ابتلای دیگر به بیماری کووید ـ 19 شمار کلی مبتلایان به 1,288,130 تن افزایش یافته است. در شبانه روز گذشته نیز755 تن جان خود را از دست دادند که با این حساب تعداد کلی تلفات به 30,645تن می رسد.
به گزارش آرتی عربی، باوجود آنکه شمار مبتلایان روزانه به کرونا در روسیه همچنان در حال کاهش است اما این کشور با مهار آن فاصله زیادی دارد.در یک روز اخیر ۱۴۷ نفر دیگر در روسیه به خاطر ویروس کرونا جان خود را از دست دادند تا شمار قربانیان به ۱۲ هزار و ۸۹۲ نفر افزایش پیدا کند. همچنین در ۲۴ ساعت اخیر ۵۸۴۸ مبتلای دیگر به کرونا در روسیه شناسایی شدند.شمار مبتلایان کرونا در روسیه ۷۹۵ هزار و ۳۸ نفر است تا این کشور بعد از آمریکا، برزیل و هند بیشترین شمار مبتلایان را در سراسر جهان داشته باشد.
سخنگوی رئیس جمهوری روسیه می گوید که هنوز تصمیمی برای بازگشایی مرزهای روسیه گرفته نشده است. دمیتری پسکوف روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت: روسیه مرزهای خود را با کشورهای دیگر بر اساس اصل اقدام متقابل بازگشایی می کند. هنوز ما هر گونه اظهارنظری در این مورد از دولت روسیه نشنیده ایم. دولت روسیه و ستاد مبارزه با بیماری کرونا در روسیه به تماس با کشورهای دیگر در این مورد می پردازند. اما تصمیم مشخصی در این مورد گرفته نشده است.
همزمان «میخائیل میشوستین»، نخستوزیر روسیه از قابل اطمینان بودن چهار واکسن ضدکرونای ساختهشده در این کشور خبر داده است و اظهار داشته که بر اساس گفته اداره خدمات فدرال نظارت بر حمایت از حقوق مصرف کننده و رفاه انسانی، ثابت شده که چهار واکسن ضدکرونا ایمن هستند و آزمایشات بالینی بر روی دو واکسن دیگر نیز مراحل آخر خود را طی میکنند.
این کشور که مدتی را با کاهش آماری مبتلایان و فوتی ها سپری کرد هم اکنون تعداد مبتلایانش افزایش یافته است. این در حالی است که این کشور یکی از سخت ترین مقررات قرنطینه ای را وضع کرده است و شهروندان ملزم به رعایت آن هستند. با ثبت 2,615 مورد ابتلای دیگر به بیماری کووید ـ 19 شمار کلی مبتلایان به317,246 تن افزایش یافته است. در شبانه روز گذشته نیز3 تن جان خود را از دست دادند که با این حساب تعداد کلی تلفات به 28,429 تن می رسد.
رئیس جمهور مکزیک با وجود آمار بالای مرگ و میر از عملکرد خود دفاع میکند این در حالی است که شمار قربانیان ویروس کرونا در مکزیک از مرز ۴۰ هزار نفر گذشت و این کشور پس از برزیل بیش از همه کشورهای آمریکای لاتین تحت تاثیر همه گیری کرونا قرار گرفته است.
در همین حال مانوئل لوپز اوبرادور رئیس جمهور مکزیک وعده بهبود استانداردهای بهداشت و سلامت این کشور و کمک به افراد آسیب پذیر را داده است. مانوئل لوپز اوبرادور مدتهای طولانی بدون داشتن ماسک در انظار عمومی ظاهر میشد و گستردگی همه گیری را نادیده میگیرد. وی به منظور از سرگیری فعالیتهای اقتصادی در این کشور بسیار زود به قرنطینه پایان داد. اما حالا با فراتر رفتن شمار قربانیان از مرز ۴۰ هزار نفر وی وعده بهبود استانداردهای بهداشتی را داده است. وی در این باره گفت کاری که ما انجام دادیم بسیار خوب است. ما توانستیم شمار مرگ و میر را کاهش دهیم و زندگیهای بسیاری نجات داده شد.
با ثبت 6,019 مورد ابتلای دیگر به بیماری کووید ـ 19 شمار کلی مبتلایان به362,274 تن افزایش یافته است. در شبانه روز گذشته نیز790 تن جان خود را از دست دادند که با این حساب تعداد کلی تلفات به 41,190 تن می رسد.
دیگر کشور آمریکای لاتین نیز این روزها شرایط سختی را سپری می کند. با ثبت 2,357 مورد ابتلای دیگر به بیماری کووید ـ 19 شمار کلی مبتلایان به 338,759 تن افزایش یافته است. در شبانه روز گذشته نیز 116 تن جان خود را از دست دادند که با این حساب تعداد کلی تلفات به 8,838 تن می رسد.
به گزارش عکاظ، وزارت بهداشت حکومت سعودی امروز پنجشنبه از ثبت 2238 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا طی 24 ساعت اخیر خبر داد.با ثبت موارد ابتلای جدید، آمار کل مبتلایان به کرونا تا امروز پنجشنبه در عربستان به 260 هزار و 394 نفر رسیده است.همچنین طی 24 ساعت گذشته، 3092 مبتلا هم بهبود یافتند تا آمار کل بهبود یافتگان به 213 هزار و 190 نفر برسد.
وزارت بهداشت سعودی همچنین از افزایش آمار جان باختگان بر اثر ابتلا به کرونا به 2635 نفر با مرگ 34 مبتلای دیگر خبر داد.
پیش از این محمد العبدالعالی سخنگوی رسمی وزارت بهداشت سعودی از ثبات و نشانه های کاهش در میزان موارد ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا پس از افزایش چشمگیر میزان ابتلا از اواسط ژوئن گذشته خبر داده بود.
به گزارش پایگاه خبری «ناس نیوز»، وزارت بهداشت و محیط زیست عراق بعد از ظهر امروز (پنج شنبه) با صدور بیانیه ای اعلام کرد که ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۱۶ هزار و ۹۴۷ آزمایش دیگر در رابطه با نسل جدید ویروس کرونا (کووید-۱۹) در آزمایشگاه های مختلف انجام شده و در نتیجه آن نیز مجموع نمونه های آزمایش شده در سراسر این کشور از آغاز شیوع ویروس تاکنون به ۸۶۱ هزار و ۱۶۵ مورد افزایش یافته است.
بنا بر آن چه در بیانیه وزارت بهداشت عراق آمده، نتایج آزمایش های انجام شده در ۲۴ ساعت گذشته نشان می دهد که دو هزار و ۳۶۱ نفر دیگر به ویروس کرونا مبتلا شدند تا آمار کلی مبتلایان در این کشور با عبور از مرز ۱۰۰ هزار، شش رقمی شود و به ۱۰۲ هزار و ۲۲۶ تن افزایش یابد.
این وزارتخانه در بیانیه خود همچنین تاکید کرده که طی ۲۴ ساعت گذشته ۸۰ تن دیگر از مبتلایان به نسل جدید ویروس کرونا در عراق جان خود را از دست دادند و در نتیجه آن نیز آمار کلی مرگ و میر ناشی از ابتلا به ویروس در این کشور به چهار هزار و ۱۲۲ مورد افزایش یافته است.
بر اساس آمار وزارت بهداشت عراق، در ۲۴ ساعت گذشته همچنین دو هزار و ۲۵۸ فرد مبتلا به ویروس کرونا بهبود پیدا کردند تا شمار بهبودیافتگان در این کشور به ۶۹ هزار و ۴۰۵ نفر یعنی ۶۸ درصد مجموع مبتلایان افزایش یابد در حالی که هم اکنون ۲۸ هزار و ۶۹۹ مبتلای دیگر بستری هستند و ۳۷۵ تن از آنها نیز در بخش مراقبت های ویژه به سر می برند.
در ایران سخنگوی وزارت بهداشت در تشریح آخرین آمارها گفت: از دیروز تا امروز ۲ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۲۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۴ نفر از آنها بستری شدند.
وی با اشاره به این که مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۸۴ هزار و ۳۴ نفر رسیده است، گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۵ هزار و ۷۴ نفر رسید.
لاری در ادامه با بیان این که خوشبختانه تا کنون ۲۴۷ هزار و ۲۳۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، افزود: ۳۶۶۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: تا کنون دو میلیون و ۲۵۴ هزار و ۱۲۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
وی با بیان این که همانند روزهای گذشته استانهای مازندران، فارس، آذربایجان های شرقی و غربی، خراسان رضوی، البرز، خوزستان، لرستان، گلستان، کرمان، زنجان و ایلام در وضعیت قرمز قرار دارند، گفت: همچنین استانهای تهران، اصفهان، بوشهر، هرمزگان، قزوین، مرکزی، خراسان شمالی، همدان، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، اردبیل و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.
بیشتر بخوانید:
پیشنهاد ترامپ به چین در اوج تنشها/بدشانسی رئیسجمهور برزیل برای سومین بار
310311