سسها چاشنیهای بسیار مهمی هستند که میتوان قبل یا بعد از پخت به غذا اضافه کرد. یکی از محبوبترین چاشنیهای غذا، پاپریکا است که به شکل پودر یا سس وجود دارد و طعم هر غذایی را بهتر میکند. اما در این قسمت تصمیم گرفتیم که طرز تهیه معجون پاپریکا را به شما آموزش دهیم که با اضافه کردن هر قاشق آن به غذا، طعم غذای شما کاملا متحول خواهد شد.
معجون پاپریکا در واقع سس پاپریکا است که بسیار غلیظ تهیه میشود. از این سس برای تهیه بسیاری از غذاها مثل مرغ، ماهی و اسپاگتی میتوان استفاده کرد. همچنین میتوانید آن را کنار غذا سرو کنید و به عنوان چاشنی کمی از آن را روی غذای خود بریزید تا طعم کبابی تند و شیرین آن غذای شما را خوشمزهتر کند.
این سس بسیار سالمتر از سسهای آماده است چرا که در آن از سبزیجات گریل شده و روغن زیتون طبیعی استفاده شده است. این سس طعمی نسبتا تند و شیرین دارد اما شما میتوانید با گریل کردن یک یا دو عدد فلفل تند در کنار فلفل دلمهایها، تندی بیشتری به آن بدهید.
در صورتی که شما هم از عطر و طعم این معجون خوشمزه لذت بردید، میتوانید برای مشاهده دستورالعملهای بیشتر مثل انواع غذاها، سالادها و دسرهای خوشمزه و معروف، به آرشیو آموزش آشپزی تصویری دیجیکالا مگ مراجعه کنید.
۱.
فلفلها را برش زده و قسمت داخلی آنها را خارج کنید. سپس آنها را در سینی فر بچینید و سیر و نیمی از روغن زیتون را روی آن بریزید. سینی را در طبقهی وسط فر، با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد قرار دهید.
۲.
بسته به حرارت فر، بین ۴۰ دقیقه تا یک ساعت و نیم زمان میبرد تا فلفل دلمهها مانند تصویر، گریل شوند. زمانی که آب میان بافتی فلفلها از بین رفت و نرم شد، میتوانید سینی را از فر خارج کنید.
۳.
فلفل دلمهایها را داخل میکسر، مخلوط کن یا چرخ گوشت بریزید و به همراه مابقی روغن زیتون، نمک و فلفل قرمز میکس کنید تا جایی که پوره شود.
۴.
میزان غلظت این سس را میتوانید با اضافه کردن روغن زیتون تغییر دهید.
۵.
معجون یا سس پاپریکای شما حاضر است.
نوش جان.