کد خبر: ۱۰۷۸۹۴
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰
مازندران
مدیرکل پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی مازندران: ذخیره‌سازی فرآورده‌های پروتئینی امسال در مازندران ۱۰ هزار تن افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، مدیرکل پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی مازندران به خرید مرغ مازاد از مرغداران استان اشاره کرد و گفت: تاکنون ۴ هزار تن گوشت سفید خریداری شد که بخشی از بهای آن پرداخت و مابقی هم در حال پرداخت است.
سیدمحمد جعفری با بیان اینکه ذخیره‌سازی فرآورده‌های پروتئینی پارسال ۸ هزار و ۳۰۰ تن بود، افزود: این میزان ذخیره سازی امسال به ۱۰ هزار تن افزایش یافت.
او با بیان اینکه شرکت پشتیبانی امور دام به دنبال کیفی‌کردن خرید است و برای کشتارگاه‌ها هم درجه‌بندی صورت می‌گیرد، گفت: با توجه به اینکه ۶ ماهه دوم سال زمان برداشت مرکبات است و نیاز به سردخانه‌ها دوچندان می‌شود.
مدیرکل پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی مازندران گفت: ضرورت دارد هماهنگی‌های لازم برای ذخیره سازی گوشت سفید و قرمز در سردخانه‌ها صورت گیرد.
جعفری افزود:۸ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز و ۶ هزار تن گوشت مرغ در سردخانه‌ها موجود است.
 
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار