کد خبر: ۱۱۱۸۶۳
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۴
رئیس هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی تویسرکان از پیگیری ایجاد بازار بزرگ گردوی تویسرکان با هدف ساماندهی این محصول ارزشمند خبر داد و گفت: نخستین نظام صنفی کشاورزی استان همدان در تویسرکان شکل گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس از تویسرکان، عبدالله قمری بعد از ظهر امروز در نشست خبری با بیان اینکه نخستین نظام صنفی کشاورزی استان همدان در تویسرکان فعال شد اظهار کرد: نظام صنفی کشاورزی نهادی مردمی، غیردولتی، غیر سیاسی و غیرانتفاعی است که در راستای تحقق اهداف خود در حوزه کشاورزی فعالیت می‌کند.

وی اهداف نظام صنفی کشاورزی را هویت‌بخشی به کشاورز، نظامند کردن بخش کشاورزی و حفظ و دفاع از حقوق اجتماعی و صنفی کشاورزی عنوان کرد و افزود: این نهاد مردمی پیگیری مطالبات قانونی  کشاوررزان در بخش‌های مختلف با همه توان خود انجام می‌دهد.

رئیس هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی تویسرکان با بیان اینکه نظام صنفی کشاورزی در چارچوب قانون می‌تواند در تصمیم‌گیری‌ها و سیاستگذاری‌های جهاد کشاورزی بسیار موثر باشد افزود: نظام صنفی کشاورزی در راستای ایجاد تعامل با دستگاه‌ها و سازمان‌های صنفی استانی و شهرستانی به منظور بهبود شرایط تولید، تنظیم بازار فروش، صادرات و واردات، تعیین نرخ محصولات و خدمات کشاورزی و... نقش‌آفرینی دارد.

وی تاکید کرد: کارکرد نظام صنفی کشاورزی هیچ گونه منافات و تقابلی با کارکرد تعاونی‎‌ها، اتحادیه‌ها و سایر تشکل‎‌های بخش خصوصی ندارد؛ بلکه در راستای تقویت و تکمیل آن‌هاست.  

قمری از مزایای عضویت در نظام صنفی کشاورزی را صدور کارت هویت برای کشاورز و بهره‌مندی فعالان بخش کشاورزی از بیمه دانست و گفت: کشاورز می‌تواند به عنوان کارفرما چهار نفر را با یک سوم قیمت تعیین شده تامین اجتماعی، بیمه کند.

وی با اشاره به اینکه خودروهای عمومی فعال در بخش کشاورزی با تایید نظام صنفی از پرداخت مالیات سالانه معاف هستند خاطرنشان کرد: پرداخت حق بیمه کارفرما از محل صادرات بیمه‌های کشاورزی است بر همین اساس هیچ محدویتی ندارد.

رئیس هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی تویسرکان با اشاره به برگزاری جلسات توجیهی و اطلاع‌رسانی به منظور عضویت بهره‌برداران در نظام صنفی کشاورزی شهرستان، از پیگیری ایجاد بازار بزرگ گردوی تویسرکان در راستای ساماندهی این محصول به عنوان مطالبه مردم شهرستان خبر داد.

عضویت تنها ۱۰ درصد از بهره‌برداران در نظام صنفی کشاورزی

دبیر هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی تویسرکان نیز با اشاره به اینکه نظام صنفی کشاورزی برای حمایت، پشتیبانی و پیگیری مطالبات بخش کشاورزی شکل گرفت افزود: نماینده نظام صنفی کشاورزی در جلسات مرتبط با کشاورزی می‌تواند از حق و حقوق اجتماعی و صنفی کشاورز دفاع کند.

 وی با اشاره به وجود حدود 13 هزار بهره‌بردار در تویسرکان تاکید کرد:ارائه خدمات بخش کشاورزی اعم از معافیت مالیاتی، بیمه، هویت بخشی به کشاورز و... منوط به عضویت کشاورز در نظام صنفی است.

عبدالحسین احمدوند با اشاره به اینکه تنها ۱۰ درصد از بهره‌برداران یعنی یک‌هزار و ۳۳۱ نفر عضو نظام صنفی کشاورزی شهرستان هستند گفت: هم‌اکنون تعداد زیادی از دستگاه‌های اجرایی با نظام صنفی کشاورزی همکاری دارند، امیدواریم این تعامل و همکاری به منظور افزایش تعداد اعضا بیش از پیش باشد.

وی تاکید کرد: با عضویت همه بهره‌برداران در نظام صنفی کشاورزی می‌توان بانک اطلاعاتی جامعی را تدوین و براساس آن و با توجه به نیاز کشاورز و جامعه برای تولید برنامه‌ریزی کرد.

دبیر هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی تویسرکان با بیان اینکه از سوی نظام صنفی کشاورزی یک هزار و ۴۵۸ پروانه صادر شده است، اضافه کرد: همچنین ۳۲۳ مورد به بیمه تامین اجتماعی معرفی شده است.

وی به معرفی حدود ۴۱۷ مورد برای اخذ تسهیلات به بانک‌ها از نظام صنفی کشاورزی اشاره کرد و یادآور شد: این افراد با تایید نظام صنفی کشاورزی مبنی بر فعالیت در بخش‌های مختلف این عرصه برای دریافت تسهیلات معرفی شدند.

تولید کمربند ایمنی برای گردو تکان‌ها/ ورود نظام صنفی منجر حل اختلاف ۹۰ پرونده

 نایب رئیس هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی تویسرکان در ادامه به ورود نظام صنفی در حل اختلافات بخش کشاورزی اظهار کرد: ۹۰ پرونده اختلاف از ۱۲۰ پرونده ارجاع شده دادگستری با ورود نظام صنفی کشاورزی به صلح و سازش رسید.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه سال گذشته در سطح شهرستان هشت نفر گردو تکان فوت، هشت نفر گردوتکان قطع نخاع و حدود ۶۰ نفر مجروح شدند، افزود: موضوع بیمه گردو تکان‌ها پیگیر بودیم به همین دلیل سال ۹۸ نسبت به سال‌های گذشته با توجه به اطلاع‌رسانی انجام شده بیمه مورد استقبال قرار گرفت.

علیرضا فتحی با بیان اینکه اما برای جلوگیری از خسارت در این خصوص فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی بیشتری نیاز است که باید مورد توجه همه به ویژه کشاورزان قرار گیرد، از رایزنی با آقای نصرالهی، مخترع دستگاه پوست‌کن گردو برای تولید کمربند ایمنی برای گردو تکان‌ها خبر داد.

وی در پایان سخنانش درباره دوره‌های آموزشی نظام صنفی کشاورزی بیان کرد: پنج دوره آموزشی در خصوص زنبورداری، داروهای گیاهی و دامداری برای اعضای نظام صنفی کشاورزی طی سال برگزار کردیم.

انتهای پیام/89010/ 

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار