محمد میری دیسفانی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در تایباد افزود: در هر دوره پرورشی ۴۵ روزه ۳۶ هزار قطعه جوجه پرورش مییابد و در این مدت مرغ نباید به هیچ نوع بیماری مبتلا شود.
وی افزود: پیشبینی میشود در پایان هر دوره پرورشی بالغ بر ۷۲ تن مرغ گوشتی بدون آنتی بیوتیک در این واحد صنعتی تولید و روانه بازار مصرف شود.
میری دیسفانی بیان کرد: کارشناسان دامپزشکی در طول دوره پرورش این مرغها، طی سه مرحله اقدام به نمونه گیری کرده و در صورتی که نتایج آزمایشهای انجام شده نشان از فقدان هرگونه آنتی بیوتیک در بدن مرغها باشد، مجوز عرضه را صادر میکنند.
وی اظهار کرد: در این واحد صنعتی تاکنون ۲ دوره از این نوع مرغ گوشتی تولید و روانه بازارهای مصرف استان شده و در پرورش آن هیچ گونه آنتی بیوتیک مورد مصرف قرار نگرفته است.
مدیر جهادکشاورزی تایباد تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۶۶۰ هزار و ۹۶۵ قطعه جوجه یکروزه در مرغداریهای این شهرستان جوجه ریزی شده که این تعداد نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۴ درصد افزایش داشته و امیدواریم با فرهنگ سازی مناسب شاهد افزایش مصرف این نوع مرغ در جامعه باشیم.
شهرستان تایباد یک واحد مرغ تخمگذار نیز با ظرفیت ۵۷۴ هزار و ۱۰۰ قطعه دارد.