کد خبر: ۱۵۱۸۷
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۲:۲۵
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: بنادر ما به ویژه در جنوب عقب ماندگی تاریخی دارند که باید از فرصت برنامه ششم برای جبران عقب ماندگی آنان استفاده شود.
به گزارش تجارت آنلاين به نقل از مهر، هادی حق شناس در حاشیه بیست و سومین همایش ملی هماهنگی ارگانهای دریایی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: هنوز ظرفیتهای بالقوه تبدیل به بالفعل نشده است و بنادر ما توسعه نیافتگی تاریخی دارند و سایر بنادر خلیج فارس از ما جلوتر هستند.
 
وی بیان داشت: در دریای خزر این موضوع بالعکس بوده و بنادر ما پیشرفته تر از دیگر مناطق هستند ولی عقب ماندگیهای دیگر بنادر باید جبران شود.
 
حق شناس با اشاره به تحریمهای ظالمانه ای که در سالهای گذشته اعمال شد گفت: هم صنایع آبشور، کشتی سازیها و کشتیرانیها متاثر از این تحریمها بوده اند که در این بخش نیز ظرفیتهای فراوانی برای توسعه وجود دارد.
 
وی بیان داشت: نکته کلیدی این است که در سال ۹۴ در آستانه تدوین برنامه ششم هستیم ودولت باید برنامه را تقدیم مجلس کند و ارگانهای دریایی نیازهایشان از منظر منابع مالی، انسانی و بحث های مالیاتها، تسری قانون مناطق آزاد در مناطق ویژه تجاری است که باید لحاظ شود.
 
حق شناس با اشاره به پایان بیست و سومین همایش ملی ارگانهای دریایی گفت: نقش بخش خصوصی در همایش پررنگ بود که در همه پنل ها بخش عمده اظهار نظرها به عهده آنها گذاشته شد و بخش دولتی تلاش کرد از نقطه نظرات آنها برای تدوین برنامه ششم استفاده کند.
 
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی کشور گفت: آنچه در این همایش مورد اتفاق همه ارگانهای دریایی بود اینکه ما مزیت نسبی فراوانی از منظر دریایی در شمال و جنوب کشور داریم و تاکنون از این مزیت نسبی نتوانستیم استفاده کنیم.
برچسب ها: بنادر ، تاریخی ، کشتی سازی
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار