کد خبر: ۱۵۷۲۱۹
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳
مسوول کانون‌های فرهنگی، هنری استان همدان از فعالیت ۵۹۰ کانون مساجد در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، «حمیدرضا ناهیدی فرد»  به مناسبت فرا رسیدن ۱۸ اسفند سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد (فهما) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد با استفاده از ابزار هنر و تلفیق آن با آموزه‌های دینی زمینه‌ کاهش آسیب‌های اجتماعی و بستر مناسب ظهور استعدادهای جوانان در رشته‌های مختلف فرهنگی و هنری را ایجاد کرده‌اند.

وی به اهداف تشکیل کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد اشاره کرد و گفت: تبلیغ فرهنگ اسلام، ترویج آموزه‌های دینی، گسترش زمینه مشارکت در امور فرهنگی، هنری، اجتماعی، زمینه‌سازی برای حضور فعال جوانان و نیروهای متعهد در فعالیت‌های فرهنگی و هنری، تربیت استعدادهای درخشان و استفاده از اوقات فراغت جوانان، ترویج  آموزه‌های دینی از اهداف تشکیل کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است.

مسوول کانون فرهنگی، هنری مساجد استان همدان ادامه داد: ارائه و عرضه فعالیت‌های فرهنگی، هنری بر اساس موازین و ضوابط اسلامی و ایجاد جاذبه‌های فرهنگی هنری و کانون‌های پرتحرک و فعال مذهبی، اجتماعی و مردمی در مقابله با تهاجم فرهنگی  از دیگر اهداف کانون‌های مساجد است.

وی تاکید کرد: افرادی که در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد فعالیت می کنند نقش مهمی برای جذب مخاطب نوجوان و جوان دارند و با برخورداری از اخلاق مناسب و با برنامه‌ریزی هدفمند پاسخگوی  نیازهای جوانان هستند.

ناهیدی‌فرد گفت: اجرای طرح یاریگران زندگی در قالب تربیت مربی در جهت پیشگیری از اعتیاد، توزیع بسته‌های حمایتی بین نیازمندان، توزیع گوشت گرم در چندین مرحله، اجرای طرح سه‌شنبه‌های تکریم، اجرای طرح شنبه‌های با کتاب، برگزاری کارگروه ستاد دهه فجر از مهمترین برنامه‌های اجرا شده است.

* اجرای طرح ملی ایران قوی

مسوول کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان ادامه داد: طرح ملی "ایران قوی" در قالب‌های مختلف سعی در ایجاد بستر مشارکت و نقش‌آفرینی، رقابت سالم، تولید و اشتراک محتوا، هماهنگی و انسجام فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور دارد. 

وی گفت: ایران قوی مبتنی بر اقتضائات روز و قابلیت‌های بومی، کارکردها و فعالیت‌های مبتکرانه کانون‌ها و استفاده هدفمند از ظرفیت رسانه و فناوری‌های نوین اجرا می شود.

ناهیدی‌فرد با بیان اینکه طرح ملی ایران قوی در گام دوم انقلاب اسلامی و متشکل از ۴۰ عنوان برنامه انسجام یافت، گفت: این برنامه‌ها در قالب سه شبستان و ۱۲ رواق طراحی شده تا در بیش از ۲۵ هزار کانون مسجدی کشور اجرا شوند.

وی گفت: ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، در دومین سال برگزاری رویداد فهما با ارائه طرح ملی ایران قوی، بستر جریان‌سازی این گفتمان را میان آحاد مردم به ویژه اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و زمینه رقابت سالم بچه‌های مسجد را در ظهور و بروز این رویداد مهم در بستر فضای مجازی فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه اطلاع‌رسانی درباره این طرح از ۱۹ مهرماه آغاز شد، اظهار کرد: بازه زمانی اجرای آن از هفته دفاع مقدس تا میلاد حضرت زهرا(س) در کانون‌های فرهنگی هنری کشور بود و بعد از اتمام مهلت شرکت، نیمه دوم دی‌ماه تا بهمن فرآیند ارزیابی و داوری آثار صورت گرفته و آئین اختتامیه و معرفی برترین‌های طرح ۱۸ اسفندماه، همزمان با سالروز تأسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برگزار می‌شود.

وی به پویش رسانه‌ای مسجد، کانون مهر علوی اشاره کرد و گفت: این پویش با همت خبرگزاری شبستان و با هدف کمک به مناطق زلزله‌زده سی سخت انجام شد.

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گفت: کانون‌های مساجد امن‌ترین مکان برای حضور نسل جوان هستند چراکه مساجد، مسیر زندگی آن‌ها را مشخص و هدفمند کرده و گرایش نسل جوان را به مسائل معنوی و دینی به دنبال دارد.

وی گفت: در کلاس‌های فرهنگی و هنری مساجد تلاش می شود تا آموزه‌های معنوی و قرآنی در قالب هنر و آموزش‌های مختلف، به بچه ها تعلیم داده شد.

مسوول کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان اظهار کرد: در حال حاضر ۵۹۰ کانون فرهنگی و هنری در مساجد سراسر استان همدان فعال هستند.

انتهای پیام/۸۹۰۰۳/

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار