کد خبر: ۱۸۹۹۰
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۷
مدیر عامل بانک سپه درباره اختلافی که بین این بانک و بانک ایران زمین وجود دارد، توضیحاتی ارائه کرد و به مرور عملکرد بانک سپه در دولت یازدهم پرداخت.
 به گزارش تجارت آنلاين به نقل از ایسنا، در نشست خبری امروز سید کامل تقوی‌نژاد - مدیر عامل بانک سپه - که در محل وزارت اقتصاد و به مناسبت هفته دولت برگزار شد، موضوع اختلاف بین بانک سپه و ایران زمین سوال خبرنگاران بود که وی در این باره توضیحاتی ارائه کرد.
 
تقوی‌نژاد با بیان این‌که ما در اصل اختلافی با بانک ایران زمین نداریم بلکه مطالبات ما از آنها مطرح است، اظهار کرد: در واقعیت مطالبات بانک سپه از موسسه مولی الموحدین است.
 
وی اظهار کرد: در سال 1390 شرکت تعاونی بهمن ایثار دچار مشکلاتی شد که بانک مرکزی آن زمان برای ساماندهی این شرکت، موسسه مولی‌الموحدین را مسوول ساماندهی کرد و حدود 200 میلیون تومان خط اعتبار برای آن در نظر گرفت، اما با توجه به این‌که موسسه مولی الموحدین و بانک ایران زمین در آن زمان اجازه فعالیت نداشتند خط اعتباری در اختیار بانک سپه قرار گرفت تا بانک سپه آن را در اختیار موسسه مولی الموحدین قرار دهد که در این میان بانک ایران زمین ضمانت‌نامه‌ای را برای بانک سپه صادر کرد.
 
مدیر عامل بانک سپه گفت: اما بانک مرکزی آن زمان در مدت شش ماه خط اعتباری پرداختی را تسویه کرد که البته نباید این کار را انجام می‌داد. اما در این میان بانک سپه با وجود مراجعه به بانک ایران زمین نتوانست طلب خود را پس بگیرد.
 
وی با بیان این‌که یکی از گلایه‌های ما از مدیران میانی بانک مرکزی همواره این بوده که بانک سپه را در دریافت همکاری نکرده است، گفت: اما با مراجعه‌ای که به دادگاه داشتیم حکمی صادر کرده که در حال حاضر طلب ما از 200 میلیون به 400 میلیون تومان رسیده که ما اصل آن را وصول کردیم و به مرور در حال دریافت فرع آن خواهیم بود.
 
اگر مشارکت بانک سپه نبود وضعیت فولاد هم اینگونه نبود
 
تقوی‌نژاد در ادامه به موضوع بنگاهداری بانک‌ها و همچنین این‌که نمی توان مشارکت بانک‌ها در تمامی پروژه‌ها و طرح‌ها را پای بنگاهداری آنها گذاشت، توضیح داد: ما براساس سیاست‌های بانک مرکزی اقدامات مناسبی در فروش اموال بازار و خروج از بنگاهداری داشته و توانسته‌ایم بهبود خوبی در این بخش داشته باشیم.
 
مدیرعامل بانک سپه با بیان این‌که نوع بنگاهداری بانک‌ها با یکدیگر متفاوت است و باید این را در نظر گرفت که در کدام بخش‌ها مشارکت می‌کنند، افزود: بانک سپه در بخش‌هایی که مولد و تاثیر‌گذار هستند مانند معدن و صنایع معدنی تاثیر بسزایی داشته‌اند به‌طوری که اگر ما در این بخش نبودیم وضعیت کنونی فولاد هم اینگونه نبود.
 
وی گفت: با مشارکتی که بانک سپه در بخش فولاد داشته تولیدات آن افزایش یافته و توانسته رتبه جهانی خود از 14 به 13 برساند. می‌توان گفت که زنجیره تولید فعالیت‌های معدنی در بانک سپه تکمیل شده است.
 
آماده واگذاری شرکت سرمایه‌گذاری امید هستیم
 
تقوی‌نژاد همچنین به واگذاری بخشی از شرکت سرمایه‌های امید اشاره کرد و گفت: با مذاکراتی که با یک واحد آموزشی داشته‌ایم قرار بر این است تا یک کرسی دیگر از این شرکت را واگذار کنیم.
 
وی گفت: آماده‌ایم که بخش‌های دیگر شرکت سرمایه‌گذاری امید را در صورتی که مشتری آن منابع لازم را نقد تامین کند واگذار کنیم.
 
تامین منابع مالی برای پتروشیمی، مشارکت در طرح‌های آب و انرژی و همچنین تامین ظرفیت ذخیره‌سازی 10 میلیون بشکه نفت در ذخائر استراتژیک گناوه، طرح ملی خرید تضمینی گندم و ورود به خرید تضمینی چای همچنین طرح‌های آب‌های منفی از دیگر پروژه‌هایی است که به گفته مدیر عامل بانک سپه این بانک در آن مشارکت دارد.
برچسب ها: ایران زمین ، ربیعی ، سپه
نام:
ایمیل:
* نظر: