کد خبر: ۲۱۸۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۸
معاون شرکت آب و فاضلاب:
معاون شرکت آب وفاضلاب کشور نزولات جوی سالانه کشور را افزون بر 430 میلیارد متر مکعب ذکر کرد و گفت: متاسفانه به سبب بی برنامگی ها و نبود تدابیر مناسب 300 میلیارد مترمکعب هدر می رود و تنها حدود 130 میلیارد متر مکعب از این حجم ذخیره می شود.


محمدرضا گیاهی در نشست بررسی مشکلات آبرسانی شهری و روستایی شهرستان خاش افزود: سالانه از 130 میلیارد متر مکعب آب ذخیره شده حدود 85 درصد به مصرف می رسد که رقم مصرف آب در این حجم ذخیره ای در دنیا دو درصد است.

وی اظهار داشت: هم اینک بجای داشتن ذخیره آب 500 میلیارد متر مکعبی در کشور حدود 360 میلیارد مکعب در اختیار داریم که سالانه از این میزان ذخیره نیز هفت میلیارد مکعب هدر می رود.
معاون شرکت آب و فاضلاب مصرف آب در بخش آب و فاضلاب کشور را شش درصد عنوان کرد و ادامه داد: بهره برداری بهینه از عنصر مهم و حیاتی آب در کشور نیازمند تدابیر لازم است.
میرادی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان نیز گفت: برای اجرای پروژه انتقال آب از کارواندر به مقصد خاش هشت گروه قوی در مناقصه شرکت کرده اند که بر اساس ارزیابی های صورت گرفته با سه گروه توافق شده و حداکثر در دو ماه آینده با یکی از طرفین قرارداد اجرای پروژه امضا خواهد شد و تلاش می کنیم این پروژه در کمتر از سه سال بهره برداری شود.
وی اظهار داشت: پیمانکار قبلی این پروژه که ضعیف بود خلع ید شد و به سبب تخلفات پیمانکار به ناچار پروژه تعطیل شد.
میرادی افزود: با توجه به اینکه حجم زیادی از این پروژه ملی توسط پیمانکار با سرمایه گذاری بیش از 200 میلیارد تومان انجام می شود بایستی پیمانکار بتواند ضمانت نامه اجرایی را بخوبی تامین کند لذا بر همین اساس کارها با حساسیت پیگیری می شود.
محمدرضا نارویی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان نیز گفت: دولت برای اجرای پروژه های آب روستایی در این استان 200 میلیارد تومان هزینه می کند که اعتبارات مورد نیاز آنها از منابع استانی و ماده 180 تامین می شود.
وی اظهار داشت: از مجموع 980 روستای شهرستان خاش بیش از 370 روستا دارای شبکه آبرسانی است که این رقم نشان می دهد شاخص دسترسی به آب شرب در روستاهای منطقه خاش 66 درصد بوده و این شهرستان برای رسیدن به شاخص کشوری فاصله زیادی دارد.
نارویی گفت: هم اینک پروژه های مهمی مانند دشت آبخوان، ده رئیس و حومه خاش در دستور کار قرار دارد که تنها در حوزه دشت آبخوان 48 روستا در آینده به همت دولت از نعمت آب آشامیدنی بهره مند خواهند شد.
حمیدرضا پشنگ نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه بالاترین ظرفیت آبی استان به خاش تعلق دارد گفت: حجم وسعی از آب در این منطقه به هدر می رود.
وی ضرورت اجرای سد و مهار آب رودخانه های مرزی با استفاده از اعتبارات صندوق توسعه ملی را خواستار شد.
خاش در 185 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان واقع شده است.

منبع:مهر

برچسب ها: آب ، فاضلاب ، تجارت آنلاین
نام:
ایمیل:
* نظر: