کد خبر: ۲۸۸۱۷
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۸
در آستانه برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی بازار رقابت‌های انتخاباتی در کشور داغ شده است و نامزدهای باقی مانده در عرصه رقابت‌ها و هواداران آن‌ها با شدت بخشیدن به انجام فعالیت‌های تبلیغاتی، برای کسب کرسی‌های بهارستان تلاش می‌کنند.
در آستانه برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی بازار رقابت‌های انتخاباتی در کشور داغ شده است و نامزدهای باقی مانده در عرصه رقابت‌ها و هواداران آن‌ها با شدت بخشیدن به انجام فعالیت‌های تبلیغاتی، برای کسب کرسی‌های بهارستان تلاش می‌کنند.

به گزارش«تابناک»، حضور پرشور مردم و به ویژه جوانان در محل ستادهای تبلیغاتی نامزدهای اصولگرا، اصلاح طلب و مستقل، حاکی از حضور گسترده مردم در دو انتخابات پیش رو است و فعالان سیاسی از هر سه گروه نیز با برگزاری مراسمات سخنرانی در شهر و روستا و اعلام مواضع و دیدگاه‌ها، حمایت‌ها و صدور بیانیه‌ها، از طریق تبلیغات مکتوب و یا فضای مجازی برای پیروزی طیف مورد نظر خود تلاش می‌کنند.

با تعقیب کردن تحرکات انتخاباتی در دو جناح اصولگرا و اصلاح طلب، شاید بتوان برخی از اتفاقاتی که در روزهای آینده رخ خواهد داد را پیش‌بینی کرد
.

آخرین تحرکان انتخاباتی جناح اصولگرایان و اصلاح طلبان را در زیر دنبال کنید؛


به اقتدارگرایان رای ندهند

مدیرکل سیاسی و امنیت بین‌الملل وزارت امور خارجه و از اعضای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان در صفحه اینستاگرام خود مطلبی انتخاباتی منتشر کرد. حمید بعیدی‌نژاد نوشت: «اقتدارگرایان حتی وقتی خودشان هم توسط مردم انتخاب شوند، وقتی به قدرت می‌رسند مردم را از حق انتخاب محروم می‌کنند. از نعمت بزرگ حق انتخاب در کشور عزیزمان استفاده کنیم و با حضور در پای صندوق‌های رای افراد اصلح را برای دو مجلس انتخاب کنیم. یک متفکر سیاسی به درستی می‌گوید: «مقامات بد» کشورها را «شهروندان خوب» آن کشورها با «عدم شرکت در رای‌دادن» انتخاب می‌کنند.

دعوت میرزاده از دانشگاهیان برای شرکت در انتخابات

در متن پیام میرزاده آمده است: "هفتم اسفند، میعادگاه دیگری است که مردم ایران با حضور گسترده در پای صندوق­های رأی دو انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، نقش موثر خود در بسط مردم‌سالاری دینی را در کشورمان به منصه ظهور می­‌رسانند.

در شرایطی که دولت تدبیر و امید با اتکا به خواست مردم و با حمایت­‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی، توانسته است سد تحریم­‌ها را در مقابل دشمنان خارجی شکسته و موجی از امید در دل ایرانیان بیافریند، همگان اتفاق نظر دارند که اختلاف میان نمایندگان و دولت می‌­تواند به تشدید اختلاف میان مردم و گسترش یأس و ناامیدی جوانان منجر شود. خوشبختانه در هر دو طیف عمده سیاسی کشور، افراد فرهیخته، دلسوز، مجرب، روشن­‌بین و آینده­‌نگر وجود دارند که انتخاب ایشان می­‌تواند شاکله یک مجلس قوی و همراه و همگام با دولت را برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی و به طور خاص رشد 8درصدی اقتصاد ملی فراهم سازد و ان‌شاءالله این مهم با حضور گسترده مردم در پای صندوق­‌های رأی و انتخاب نامزدهای اصلح، در هفتم اسفند جاری رقم خواهد خورد.

بی­‌شک عدم مشارکت در انتخابات پیش رو، فرصت دادن به افرادی است که جایگزین نمایندگان دلسوز خواهند شد و این رویکرد منفی یعنی 4 سال آینده به جای توسعه کشور و کاهش فاصله‌­ها و جبران عقب‌ماندگی‌­ها، به موضوعات فرعی و حاشیه­‌ای پرداخته شود و کشور محل منازعاتی گردد که در افق توسعه­‌ای و برنامه چشم­‌انداز جایی ندارد.

به عنوان عضوی از جامعه دانشگاهی ایران، اطمینان خاطر دارم که اساتید محترم و دانشجویان عزیز و کارکنان گرامی همه دانشگاه­ها و سایر اقشار ملت عزیز و هوشمند ایران، شرکت فعالانه­ ای در این روز تاریخی و انتخابات سرنوشت­‌ساز خواهند داشت و به نمایندگانی رأی خواهند داد که رویکرد اصلی آنها توسعه و آبادانی ایران اسلامی باشد. نمایندگانی که سابقه دشمن‌ستیزی، فسادستیزی، پاکدستی و پاکدامنی داشته و اعتلای کشور برای آنان بر مصالح حزبی و گروهی و شخصی ترجیح داشته باشد."

 مجلسی که عاقلانه تشکیل شود بر اساس منافع ملی گام بر می‌دارد

مدیرکل تبلیغات اسلامی قم گفت: هرگاه انتخاباتی در جمهوری اسلامی ایران برگزار شده است مردم حاضر شده‌اند و توطئه‌های دشمنان را خنثی کرده‌اند و همین امر سبب استحکام داخلی کشور شده و دشمنان نتوانسته‌اند به اهداف خود برسند.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسکندری با بیان این‌که «در طول این 37 سال برای ما ثابت شده است که همواره حضور حداکثری مردم در صحنه موجب استحکام پایه‌های نظام شده است» اظهار کرد: اگر می‌خواهیم یک مجلس همه جانبه داشته باشیم باید تمام گروه‌ها و سلایق در انتخابات حاضر شوند. اگر بر این اساس پیش برویم طبیعتا شاهد این امر هستیم که فقط یک سلیقه خاص در مجلس حاکم نمی‌شود و یک مجلس متفکر و متنوع با افکار و اندیشه‌های مختلف تشکیل می‌شود و نتیجه آن به وجود آمدن یک مجلس عقلانی می‌شود.
نام:
ایمیل:
* نظر: