کد خبر: ۳۱۷۲۵
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۳
مدیرعامل شرکت قطارهای مسافری فدک از راه اندازی دو رام قطار پنج ستاره در مسیر مشهد - تهران و بالعکس به مناسبت نیمه شعبان خبرداد.
مهدی معصومی روز سه شنبه در حاشیه چهارمین نمایشگاه بین المللی حمل ونقل ریلی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: با راه اندازی این قطارها مجموع قطارهای تولیدی این شرکت در مجتمع شهید کلاهدوز به پنج رام قطار افزایش می یابد تا این شرکت بتواند در سال یک میلیون و 800 هزار مسافر را در مسیرهای تهران - مشهد و تهران - شیراز جابجا کند.
وی با بیان اینکه این شرکت براساس برنامه ریزی های انجام شده درصدد است تا پایان سال 1395 تعداد قطارهای خود را به 14 رام قطار افزایش دهد، گفت: همانطور که قول داده بودیم شرکت قطارهای فدک هر ماه یک رام قطار را در مسیرهای تهران - مشهد و یا تهران - شیراز راه اندازی می کند تا مجموع واگن های مسافری پنج ستاره این شرکت در پایان امسال به 200 واگن افزایش یابد.
معصومی اظهار داشت:با توجه به افزایش تقاضا برای سفر به مشهد مقدس شرکت فدک درصدد است همزمان با جشن نیمه شعبان دو رام قطار خود را با هشت واگن و کوپه خواب چهار نفره در مسیر تهران - مشهد و بالعکس راه اندازی کند.
مدیرعامل شرکت قطارهای مسافری فدک با اشاره به سیر قطارهای این شرکت در مسیرهای تهران - مشهد و تهران - شیراز اظهارداشت: هم اکنون قطارهای این شرکت به صورت روزانه در مسیر تهران - مشهد و بالعکس سیر مسیر می کنند و به صورت یک روز در میان قطارهای فدک در مسیر تهران - شیراز و بالعکس رفت و آمد می کنند.
وی با بیان اینکه در حوزه بهره برداری از قطارها، این شرکت به دنبال ارائه خدمت هتل های پنج ستاره به مسافران است، گفت: برای آموزش مهمانداران این شرکت علاوه بر اساتید داخلی از اساتید شرکت های هوایی لوفت هانزا و آسیا ایر استفاده می شود تا خدمات ما مطابق با استانداردهای جهانی تعریف شود.
معصومی گفت: هر واگن قطار پنج ستاره پس از تولید در مجتمع شهید کلاهدوز برای شرکت فدک بیش از 20 میلیارد ریال هزینه دارد.
مدیرعامل شرکت قطارهای مسافری فدک با بیان اینکه این شرکت برای نخستین بار مجوز افزایش سرعت قطارهای خود را به 200 کیلومتر در ساعت از معاونت فنی راه آهن جمهوری اسلامی ایران اخذ کرده است، اظهارداشت: هم اکنون قطارهای روزانه این شرکت پس از قطارهای ترنست با سرعت 160 کیلومتر در ساعت در مسیر تهران - مشهد سیر می کنند و در آینده نزدیک سرعت قطارهای این شرکت به 200 کیلومتر در ساعت افزایش می یابد.
وی افزود: تمام واگن قطارهای مسافری این شرکت در داخل تولید می شود و با توجه به نصب تجهیرات صوتی، تصویری و اینترنتی در داخل کوپه ها، مسافران هر لحظه می توانند از زمان ورود قطار به ایستگاه مقصد مطلع شوند.
به گزارش ایرنا، چهارمین نمایشگاه بین المللی حمل ونقل ریلی کشور روزهای 26 تا 29 اردیبهشت ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران میزبان علاقمندان است.
مقابله با تحریم‌های ظالمانه، افزایش صادرات، بومی ‌سازی صنعت ریلی و آشنایی شرکت‌های داخلی با آخرین دستاوردهای فناوری‌های صنایع ریلی در جهان از اهداف برگزاری این نمایشگاه اعلام شده است.
برگزاری این نمایشگاه زمینه مناسبی را برای شرکت‌های ایرانی به منظور همکاری‌ خود با شرکت‌های معتبر جهان در صنعت حمل و نقل ریلی فراهم می کند تا بتوانند از آخرین دستاوردهای صنعت ریلی و صنایع وابسته به آن استفاده کنند.
در این نمایشگاه بخش‌های مختلف صنایع و خدمات مختلف ریلی از جمله بخش مسافری درون شهری، برون شهری و بخش باری، واگن‌های نیرو محرکه، واگن مولد، لکوموتیو های برقی و دیزلی، قطعات مصرفی واگن های اتوبوسی، واگن های باری، شرکت های حمل و نقل ریلی، شرکت های ارائه دهنده خدمات پس از فروش، خدمات تعمیر و نگهداری و خدمات بیمه ای در معرض دید علاقه ‌مندان قرار گرفته است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار