شکايت ۷ فعال اصلاح‌طلب از صداوسيما 
يک عضو شوراي مرکزي حزب اتحاد ملت از شکايت هفت نفر از اصلاح‌طلبان از صداوسيما در آينده نزديک خبر داد.به گزارش ايلنا، آذر منصوري از جمله ۷ چهره اصلاح‌طلبي که اخيراً احکامي‌درباره آنها صادر شده، در واکنش به توييت يکي از کاربران درباره گزارش خبري صداوسيما درخصوص اين ۷ نفر و انتقاد نسبت جاسوس خواندن آن‌ها نوشت: به‌زودي شکايت ما از صداوسيما تحويل دادسراي رسانه خواهد شد.

خامنه اي رييس دوره‌اي اصلاحات شد
حجت‌الاسلام سيد‌هادي خامنه‌اي رياست دوره‌اي شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات را برعهده گرفت.به گزارش ايسنا، رياست دور جديد شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات به مجمع نيروهاي خط امام(ره) رسيد و حجت‌الاسلام سيد‌هادي خامنه‌اي دبيرکل اين حزب رياست دوره‌اي شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات را در اين دوره عهده دار خواهد شد.

غيبت‌هاي ادامه دار مرتضوي در دادگاه 
وکيل اولياي دم روح‌الاميني گفت: مرتضوي با ارايه گواهي پزشک در دادگاه حاضر نشد و قاضي دادگاه تاريخ ۳۰آبان ماه را به عنوان جلسه بعدي رسيدگي به پرونده اعلام کردند.ميرمجيد طاهري در گفت‌و‌گو با ايلنا در رابطه با جلسه رسيدگي به اتهامات سعيد مرتضوي در پرونده کهريزک که در شعبه ۲۲ دادگاه انقلاب برگزار شده بود، گفت: امروز متهم پرونده با ارائه گواهي پزشکي در جلسه دادرسي حاضر نشد.وکيل اولياي دم روح‌الاميني خاطرنشان کرد: قاضي پرونده با توجه به اينکه اخذ اظهارات مرتضوي لازم بود، اعلام کرد جلسه بعدي رسيدگي به پرونده ۳۰ آبان ماه است.وي افزود: چنانچه مرتضوي جلسه بعد هم در جلسه حاضر نشود، بنظر نمي‌رسد که وقت دادرسي تمديد شود احتمالا دادگاه رسيدگي و حکم صادر مي‌کند.

تمايل همکاري هسته اي تهران و رم 
رئيس سازمان انرژي اتمي‌از تمايل تهران و رم در جهت تقويت همکاري‌هاي علمي‌در زمينه تحقيقات هسته‌اي خبر داد.به گزارش ايلنا، علي اکبر صالحي با اشاره به زمينه‌هاي همکاري علمي‌و دانشگاهي مشترک ايران و ايتاليا گفت: يکي از پروژه‌هايي که مطرح کرديم در اين ديدار پروژه فن‌آوري کوانتومي‌است. هم‌چنين همکاري دانشگاهي و مراکز تحقيقاتي دو کشور را مطرح کرديم. ما تعداد قابل توجهي دانشجو در ايتاليا داريم و توافق شد در مقطع دکتري دانشجوي ايراني بيش‌تري را در ايتاليا داشته باشيم.وي فضاي همکاري ميان ايران و ايتاليا را بسيار مثبت عنوان کرد و اظهار داشت: اين فضا بعد از برجام گسترده‌تر شده است و اميدواريم بتوانيم از اين فضا نهايت بهره را ببريم.

ادعاي تلاش ايران براي تسليحات هسته‌اي! 
شبکه خبري فاکس نيوز وابسته به جمهوري‌خواهان آمريکا مدعي شد: يک سرويس اطلاعاتي آلمان گزارشي را در مورد بازه‌ زماني سپتامبر تا اکتبر منتشر کرده که نشان مي‌دهد ايران در اين زمان 32 بار تلاش کرد تا فن‌آوري را به دست آورد که به طور قطع يا به احتمال بسيار زياد براي برنامه‌ هسته‌اي تسليحاتي انجام شده است.به گزارش ايسنا، شبکه خبري فاکس نيوز،سرويس اطلاعاتي نوردراين وستفالن ايران را متهم کرده که از شرکت‌هاي اماراتي، چيني و ترک براي دور زدن محدوديت‌هاي اعمال شده بر برنامه‌ هسته‌اي خود استفاده مي‌کند.به گزارش ايسنا، به نظر مي‌رسد شبکه فاکس نيوز که از مخالفان برجام محسوب مي‌شود سعي دارد تا چند روز مانده به موضع‌گيري ترامپ در مورد اين توافق اذهان عمومي‌را منحرف کند.اين در حالي است که آژانس بين‌المللي انرژي اتمي‌تا کنون هشت بار پايبندي ايران به برجام را تاييد کرده است.


جانشين فرمانده کل ارتش با بيان اينکه رويکرد دشمن در جنگ، ترکيبي از تهديدات نرم و سخت است، گفت: ارتش برنامه‌هايي را براي مقابله با جنگ نرم دشمن تدارک ديده است. به گزارش ايلنا، احمدرضا پوردستان گفت: جنگ ترکيبي شامل جنگ سخت و نرم مي‌شود، فضاي مجازي يکي از فضاهاي مهم در اين جنگ است و دشمن در اين فضا با استفاده از ابزار و تکنولوژي، اقدام به بمباران اطلاعاتي مي‌کند.وي افزود: دشمن در اين حوزه اگر بيشتر از جنگ سخت سرمايه گذاري نکرده باشد، کمتر نيست. پوردستان گفت: دشمن با راه‌اندازي روز افزون شبکه‌هاي ماهواره‌اي و سايت‌هاي اينترنتي جوانان، خانواده‌ها و باورهاي اعتقادي آنان را هدف قرار داده است.


وزير کشور دوره اصلاحات در پاسخ به اين که گفته مي‌شود نظام پارلماني جايگزين نظام رياستي در کشور شود آيا اين تغيير به صلاح است يا خير، عنوان کرد: افرادي که اين حرف‌ها را مطرح مي‌کنند، فراموش نکنند که نبايد نقش مردم را ناديده گرفت. به نظر من اصلا چنين تغييري امکان‌پذير نيست.حجت الاسلام سيد عبدالواحد موسوي‌لاري در گفت‌وگو با ايلنا، درباره گزارش کميته ارزيابي شوراي عالي سياست‌گذاري اصلاح‌طلبان گفت: گزارش اوليه اين کميته ارائه شد و بنا است که آن را تکميل کنند.وزير کشور دولت اصلاحات ادامه داد: در اين نظرسنجي از همه گروه‌ها، اشخاص و شخصيت‌هاي تاثيرگذار نظرخواهي شد و هفته آينده نتيجه آن مشخص مي‌شود. 


نايب رئيس مجلس برجام را دستاورد بزرگي دانست و گفت: اظهارات ترامپ مبني بر اينکه برجام بدترين توافق است نشان مي‌دهد که اين توافق دستاوردي داشته که آنقدر رئيس‌جمهور آمريکا را عصباني کرده است. پس اکنون نوبت ديپلمات‌هاي ما است که طوري رفتار کنند تا آمريکا را منزوي کنند.مسعود پزشکيان در گفت‌وگو با ايسنا گفت: اينکه عده‌اي در داخل نيز همين حرف‌هاي ترامپ را تکرار مي‌کنند و يا اينکه برخي از رسانه‌ها و حتي صداوسيما ناخودآگاه چنين مطالبي را بيان مي‌کنند، درست نيست. بايد رفتار ديپلمات‌ها و سياستمدارها طوري باشد ‌که‌امريکا منزوي باشد نه اينکه ما را عصباني کند و همه را عليه ايران بسيج کرده و دوباره ما را منزوي کند. 


رييس‌ جمهور در ديدار نخست وزير ارمنستان تاکید کرد؛
رييس جمهور با اشاره به‌امادگي جمهوري اسلامي‌ايران براي ارايه بيشتر خدمات فني – مهندسي و تشويق بخش خصوصي از جمله در حوزه جاده، مسکن، سد و نيروگاه برق در ارمنستان، تصريح کرد: دولت ايران مصمم به توسعه همکاري‌ها و روابط دوستانه با کشورهاي همسايه از جمله ارمنستان است و هيچ محدوديتي در اين مسير قايل نيست.به گزارش ايسنا، حجت‌الاسلام حسن روحاني در ديدار «کارن کاراپتيان» نخست وزير ارمنستان، روابط و همکاري‌هاي دو کشور را مثبت ارزيابي کرد و اظهار داشت: توسعه مناسبات با ارمنستان به عنوان کشوري دوست و همسايه، همواره براي ايران حائز اهميت بوده است.رييس جمهور گفت: امروز روابط سياسي، اجتماعي و فرهنگي، تهران – ايروان در سطح مطلوبي قرار دارد، اما در زمينه مناسبات و همکاري‌هاي تجاري و اقتصادي، تلاش بيشتر در راستاي استفاده حداکثري از توانمندي‌ها براي توسعه روابط به نفع دو ملت ضروري است.روحاني با بيان اينکه ايران و ارمنستان در بخش‌هاي مختلف از جمله انرژي، ترانزيت و صنايع مي‌توانند همکاري‌هاي مطلوبي با يکديگر داشته باشند، افزود: توسعه همکاري‌ها و روابط دو جانبه و چند ‌جانبه در تقويت مناسبات منطقه اي بسيار حائز اهميت خواهد بود.
رييس جمهور با اشاره به اينکه پيوستن ايران به جمع کشورهاي عضو اتحاديه اقتصادي اورآسيا در شکل گيري روابط و همکاري‌هاي جديد در منطقه نقش بسزايي دارد، اظهارداشت: بايد از ظرفيت و توانمندي‌هاي مناطق آزاد تجاري در مرزهاي دو کشور در جهت توسعه همکاري‌ها و تحرک در مناسبات تجاري و اقتصادي ايران و ارمنستان استفاده حداکثري داشته باشيم.
دکتر روحاني با تأکيد بر ضرورت ايجاد صلح و ثبات پايدار در منطقه، خاطر نشان کرد: جنگ و تشديد اختلافات منطقه اي به نفع هيچ کشوري نيست و همه دولت‌هاي منطقه بايد براي برقراري صلح پايدار و آرامش، تلاش کنند.رييس جمهور، اوضاع کشورهاي منطقه از جمله سوريه، يمن و عراق را نگران‌کننده دانست و گفت: حل و فصل مسايل و بحران‌هاي موجود در هر يک از کشورها موجب خوشحالي و به نفع کل منطقه خواهد بود که در اين راستا ايران و ارمنستان مي‌توانند، همکاري‌هاي خوبي را با يکديگر داشته باشند.

نخست وزير ارمنستان نيز در اين ديدار با اشاره به ضرورت توسعه روابط و همکاري‌هاي دو کشور در بخش‌هاي مختلف، گفت: بايد از ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي موجود در ايران و ارمنستان براي توسعه حداکثري همکاري‌هاي اقتصادي و تجاري في‌مابين، استفاده کنيم.کارن کاراپتيان خواستار حضور بيشتر شرکتها و سرمايه‌گذاران ايراني در مناطق آزاد ارمنستان شد.وي همکاري‌هاي سه جانبه ايران و ارمنستان با گرجستان در حوزه ترانزيت و با ترکمنستان در بخش انرژي را مهم دانست و بر لزوم تلاش بيشتر کميسيون‌هاي مشترک همکاري دوکشور براي ساماندهي اين مناسبات تاکيد کرد.کاراپتيان مواضع جمهوري اسلامي‌ايران در عرصه بين‌الملل را در راستاي توسعه روابط دوستانه ميان کشورها برشمرد و گفت: موضع‌گيري متوازن ايران در راستاي مسايل منطقه ضامن صلح و ثبات بيشتر در منطقه خواهد بود.


پاسخ نوبخت به برخی شایعات درخصوص افزایش عامدانه نرخ دلار
سخنگوي دولت درباره اظهارات اخير آمريکا درباره سپاه پاسداران تاکيد کرد: سپاه يک ارگان ارزشي و از ارکان قدرت است. مردم هيچ‌گاه شجاعت و ايثار سپاه را فراموش نمي‌کنند و در حال حاضر هم جهان بايد باچشم واقع‌بينانه تلاش سپاه را در مقابله با تروريسم ببينيد.
به گزارش ايلنا ، محمدباقر نوبخت در جلسه با اصحاب رسانه  افزود: سپاه مدافع ملت و مهاجم به تروريسم است. جهان بايد از سپاه براي مبارزه با تروريسم قدرداني کند و هر کشوري از سپاه انتقاد مي‌کند بايد در صف تروريست‌ها قرار بگيرد. وي درباره بالا رفتن نرخ دلار و سکه و ادعاي دست داشتن دولت در ماجرا براي جبران کسري بودجه گفت: اين سخنان از سوي جناح مخالف دولت است. سياست ما اين نيست که پول ملي تضعيف شود، با کاهش ارزش ريال در برابر دلار مخالف هستيم قصدمان مديريت نرخ ارز شناور است. سخنگوي دولت تاکيد کرد: نرخ دلار کاهش پيدا خواهد کرد، سال گذشته هم دلار بالا رفت و من به عنوان سخنگو گفتم که کاهش پيدا مي‌کند و کرد.
وي تاکيد کرد: سياست دولت کاهش نرخ تورم است و اين يک تهمت به دولت است که مي‌گويند در اين امر دست دارد آقاي رئيس‌جمهور در ستاد اقتصاد مقاومتي بر اين است که نرخ ارز کنترل شود. نوبخت با بيان اين که ما غالبا اين حرف‌ها را از کساني مي‌شنويم که دنبال کشاندن تشنج حرف‌هاي ترامپ در داخل هستند و محابايي ندارند، اظهار داشت: بر کسي پوشيده نيست که دولت آمريکا چگونه است. ممکن است پايان هفته ترامپ حرف‌هايي بزند اين نبايد باعث آشفتگي کشور شود ، ما باثبات هستيم و در سخت‌ترين شرايط اقتصاد خود را کنترل مي‌کنيم. وي ادامه داد: در برابر يک آدم هرزه‌گو بايد مشترک باشيم. اين برجام هيچ کاري هم نکرده باشد به سال ۹۲ نگاه کنيد کدام کشور منزوي بود و امروز چه کسي منزوي است.
نوبخت اظهار داشت: امروز ايران به عنوان يک کشور پايبند به تعهدات بين‌المللي قابل احترام است و آمريکا مورد احترام نيست. اگر شرايط به قبل از برجام بازگردد ما هم به سرعت مي‌توانيم به شرايط قبل بازگرديم.
رئيس سازمان برنامه و بودجه درباره نشست سه جانيه ايران و ترکيه و عراق در خصوص اقليم کردستان گفت: موضع جمهوري اسلامي‌ايران يک پارچگي کشور همسايه ما عراق است. دولت عراق از ما کمک خواست و معتقديم بايد به اين کشور کمک کنيم و يک هماهنگي بين ايران ترکيه وجود دارد.
نوبخت با اشاره به سفر اردوغان به ايران گفت: سفر رئيس‌جمهور ترکيه به ايران در خصوص اقليم کردستان بود. ما هيچگاه راضي نمي‌شويم که سياست‌هاي ما موجب آسيب مردم اقليم کردستان شود.
نوبخت درباره اظهارات وزارت خارجه درباره دري اصفهاني گفت: با عنايت به اين که مباحث جاسوسي و شناسايي بر عهده وزارت اطلاعات است، اين نهاد بايد گزارش دهد.
وي ادامه داد: همانگونه که گزارش‌هاي اين وزارتخانه در خصوص رد اتهام جاسوسي فرزندان يکي از سران قوا را تاييد مي‌کنيم بايد منتظر گزارش وزارت اطلاعات در اين خصوص هم باشيم.
سخنگوي دولت در واکنش به گران شدن نرخ بليط اتوبوس‌ها در مراسم اربعين گفت: اتوبوسران‌ها معتقدند که در مراسم اربعين تنها زائران را به مرزها منتقل مي‌کنند و به صورت خالي باز مي‌گردند و نمي‌توانند ضرر کنند و دولت هم نمي‌تواند در اين شرايط تحکم داشته باشد و اي کاش دولت مي‌توانست اين ضرر را متحمل شود که توان اين کار را ندارد.
نوبخت درباره حساسيت رئيس‌جمهور به پديده فساد گفت: خط قرمزي براي رئيس دولت در برخورد با فساد وجود ندارد و اين را هم نشان داده است. چه کسي بايد با فساد مقابله کند؟ اين امر وظيفه قوه قضائيه است، اما اقدامات اين قوه بايد به گونه‌اي باشد که شبهه سياسي نداشته باشد.
سخنگوي دولت تاکيد کرد: بايد بين سران سه قوا اتحاد باشد. مردم هم همين را مي‌خواهند. در آن سر دنيا آمريکا حرف‌هايي مي‌زند و در داخل هم عده‌اي ديگر همان‌ها را تکرار مي‌کنند. اختلاف سران سه قوه نگراني بين مردم را بيشتر مي‌کند. قوه قضائيه مستقل است و ما انتظار داريم که اين گونه رفتار کند.
نوبخت با بيان اين که برخي از رخدادهاي سياسي براي عده‌اي از مسئولان به گونه‌اي ديگر بازگو مي‌شود، گفت: گاهي يک رسانه سخنان ما را به گونه‌اي ديگر انتشار مي‌دهد که اين خوب نيست آن هم در شرايطي که تشنج در داخل تفکر آمريکا است.
رئيس سازمان برنامه و بودجه درباره محدوديت‌هاي جديد رئيس دولت اصلاحات گفت: موضع رسمي‌دولت را رئيس‌جمهور بيان کردند. در چنين شرايطي که همه تلاش مي‌کنند ايران را نا‌امن کنند، ما به اتحاد نيازمنديم نه تفرقه، واقعا در اين شرايط ما بايد اتحاد داشته باشيم.
نوبخت در در پاسخ به اين که مواضع خود درباره محدوديت سيد محمد خاتمي‌را به طور رسمي‌بگوييد، گفت: موضع رسمي‌دولت مشخص است و حتي رئيس‌جمهور تکرار کرد. در مورد اينکه آيا اين اعمال محدوديت مصوبه شوراي عالي امنيت ملي است بايد بگويم به هيچ وجه در اين دولت و دولت قبلي در اين خصوص مصوبه‌اي نداشته‌ايم و حتي سخنگوي قوه قضائيه هم گفت که اين مساله جديد نيست.
وي درباره معرفي دو وزير علوم و نيرو و تاخير دولت در اين باره گفت: درباره وزارت نيرو جمع‌بندي لازم انجام شده‌اما وزارت علوم حساس است و بايد به دست کسي سپرده شود که ارکان نظام درباره وي اتفاق نظر داشته باشند.
وي تاکيد کرد: مسؤلان عالي رتبه نظام درباره وزير اين وزارت‌خانه حساس هستند و قصد داريم مانند گذشته نشود که چند نفر معرفي شوند و رأي نياورند.
سخنگوي دولت درباره بازداشت برادر معاون اول رئيس‌جمهور گفت: آقاي جهانگيري با صراحت در اين مورد موضع خود را اعلام کرده‌اند و اين پيگيري‌ها از دولت قبل بوده و هيچ ارتباطي به اين دولت ندارد.
وي تاکيد کرد: اميدوارم در اين شرايط حساس، شائبه سياسي در اين باره به وجود نبايد، به هر حال بايد حيثيت‌ها را هم رعايت کنيم.
سخنگوي دولت درباره مذاکره بر سر قدرت موشکي گفت: به هيچ وجه قدرت موشکي ما قابل مذاکره نيست و آن کسي که براي خروج از برجام تلاش مي‌کند آمريکا و هم فکرانش هستند و ما نبايد اين طرز فکر را تقويت کنيم.
وي ادامه داد: يک کشور مخالف برجام است و اين موضع نبايد موضع جهان تلقي شود. آمريکا با اين کارهايش مردم کشور و جهان را به زحمت مي‌اندازد، اين کشور گاف زياد مي‌دهد اما ما مي‌توانيم عقلاني رفتار کنيم.
رئيس سازمان برنامه و بودجه در خصوص اصلاح نظام بانکي گفت: مجموعه‌اي از اقدامات در دست اجرا است.


رئيس سازمان بازرسي کل کشور با اشاره به جنگ 40 ساله‌اي که گريبانگير ملت و دولت عراق شده است، گفت: ابرقدرت‌ها به ما اجازه نمي‌دهند از جنگ و ناآرامي‌خلاص شويم و درحالي‌که مردم عراق شاهد نفس‌هاي آخر داعش در اين کشور هستند، به يکباره مسئله کردستان و تجزيه عراق را طراحي کردند.به گزارش ميزان ناصر سراج در ديدار با قاضي عزت توفيق جعفر معاون رئيس کميسيون درستکاري عراق گفت: پس از پيروزي انقلاب اسلامي، با تحريک کشورهاي غربي، صدام به ايران حمله کرد و 8 سال آن جنگ خانمان‌سوز ادامه داشت که ضربات فراواني به دو کشور وارد کرد، درحالي‌که اين دو کشور همسايه و مسلمان مي‌توانستند هم‌افزايي و روابطي خوب داشته باشند. البته درست است که ايران تنها 8 سال درگير جنگ تحميلي سخت بود، ولي از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي‌ما شاهد تحريم‌هاي ظالمانه و جنگ نرم هستيم.قاضي سراج خاطرنشان کرد: ابرقدرت‌ها دلسوز کشورهاي اسلامي‌نيستند و تجزيه اين کشورها را دنبال مي‌کنند و از هر فرصتي که به دست آوردند، سعي مي‌‎کنند به کشورهاي مسلمان ضربه بزنند، لذا ما بايد بيدار باشيم و اجازه نفوذ به ابرقدرت‌ها ندهيم.