محمودی تصریح کرد: تجهیزات کاهش مصرف آب بازار مناسبی را در کشور دارند و مردم هم در این زمینه بهلحاظ کاهش هزینههای خود در اقتصاد خانواده گرایش به استفاده از تجهیزات مناسب و کممصرف دارند.
وی در پاسخ به پرسشی درباره اعطای یارانه به تجهیزات کاهش مصرف آب، گفت: در سالهای گذشته از منابع عمومی دولت نصب شیرهای استاندارد و کممصرف در اماکن عمومی آثار بسیار خوبی در زمینه کاهش مصرف داشته است، اما در بخش خانگی مالکان باید بهصورت مستقل نسبت به نصب این تجهیزات در منازل خود اقدام کنند.
قائممقام وزیر نیرو تصریح کرد: کمک دولت و وزارت نیرو میتواند در قالب کاهش قیمت تمامشده تولید و افزایش توان رقابت محصولهای تولید داخل با تجهیزات مشابه خارجی باشد و هماکنون نیز این سیاست کمک کرده است قیمت شیرهای فشاری و فتوسل تولید داخل به یک سوم کاهش یابد.
محمودی درباره برنامههای وزارت نیرو در زمینه کاهش هدررفت آب در شبکه، گفت: هماکنون هدررفت آب در شبکه حدود 22 درصد است که حدود 10 درصد در طول چند سال اخیر کاهش یافته است؛اما با توجه به تجهیزات جدید کاهش تلفات و افزایش امکانات کنترل و تجهیز تا 10 سال آینده میتوانیم به نرم جهانی که حدود 16 درصد است، برسیم.
انتهای پیام/