وی اظهار داشت: گوشت سفید تولیدکنندگان کشور از نظر کمی و کیفی بسیار مرغوب است.
رکنی
با بیان اینکه نیاز کشور به گوشت سفید در طول سال حدود 1 میلیون و 900
هزار تن است، تصریح کرد: در حال حاضر سالانه بیش از 2 میلیون تن گوشت
سفید در کشور تولید میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی وزیر
جهادکشاورزی با اشاره به اینکه ایران اسلامی به حدود 10 کشور همسایه گوشت
سفید صادر میکند، بیان کرد: برخی از کشورها به مجموعه کشورهای متقاضی گوشت
سفید تولید شده در ایران پیوسته و پروتکلهای بهداشتی بین کشور ما و کشور
همسایه منعقد شده است.
انتهای پیام/