کد خبر: ۱۰۷۰۴
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۸
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: نیاز علمی کشور با به‌کارگیری نخبگان تأمین می‌شود.
به گزارش تجارت آنلاین و به نقل از فارس از کرمان، محمدعلی کی‌نژاد عصر امروز در حاشیه همایش منطقه‌ای هیئت‌های اجرایی جذب دانشگاه‌های جنوب کشور در دانشگاه باهنر کرمان اظهار داشت: دانشگاه باهنر کرمان پس از پیروزی انقلاب از نظر کمی و کیفی، میزان تحقیقات مورد نیاز کشور و تعداد اعضای هیئت علمی از رشد خوبی بهره‌مند شده است.
 
رئیس هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه و مؤسسات پژوهشی آموزشی کشور بیان کرد: دانشگاه باهنر کرمان نگینی در دل کویر است  که توسعه آن در زمینه‌های علمی و عمرانی بسیار عالی است.
 
وی با بیان اینکه شیب رشد دانشگاه‌های استان کرمان از جهات مختلف قابل توجه است، تصریح کرد: در همایش امروز مشکلاتی چون کمبود اعتبار و ساختار سنتی اداری دانشگاه مطرح شد که باید مورد بازنگری قرار بگیرد.
 
وی با تاکید بر تعامل هر چه بیشتر دانشگاه‌های استان افزود: این تعامل باید در زمینه بهره‌مندی از نیروهای متخصص و تحقیقات و ... صورت گیرد.
 
عضو شورای انقلاب فرهنگی با اشاره به آمار جذب نیرو گفت: از زمان انقلاب تا پنج سال گذشته دانشگاه‌های کشور تنها، 32 هزار نیرو جذب کردند اما از سال 86 پس از اجرای مصوبه شورای فرهنگی انقلاب، 33 هزار نیرو جذب و تبدیل وضعیت شدند که به برکت این طرح نیروهای نخبه و جوانان مخلص در خدمت دانشگاه قرار گرفتند.
 
وی با بیان اینکه به برکت بهره‌مندی از این نیروها کشور در آستانه جهش علمی قرار گرفته است، گفت: جایگاه دانشگاه‌ها به واسطه حضور چنین نیروهایی ارتقا یافته است.
 
کی‌نژاد با تاکید بر اینکه باید بستر کار و فعالیت برای نخبگان کشور فراهم شود، تصریح کرد: نیاز علمی کشور و دانشگاه در زمینه‌های صنعت و فناوری با به‌کارگیری چنین نیروهایی تامین می‌شود.
 
وی به سیاست‌های جذب اشاره کرد و بیان داشت: در هر دانشگاه هیئت اجرایی جذب رئیس دانشگاه، رئیس نهاد و چند تن از اساتید مورد اعتماد دانشگاه هستند که فرآیند جذب هیئت علمی بر اساس فراخوان دانشگاه انجام می‌گیرد.
 
عضو شورای انقلاب فرهنگی تعداد اعضای جذب در هر دانشگاه را هفت نفر برشمرد و افزود: صلاحیت علمی و عمومی از جمله اعتقاد و تدین از مهم‌ترین مؤلفه‌های اسلامی در جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه‌ها است.
 
رئیس هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه و مؤسسات پژوهشی آموزشی کشور خاطرنشان کرد: در مجموع هیئت‌های جذب در  کشور 11 منطقه است که بسته به تعداد دانشگاه‌ها در هر منطقه هیئت اجرایی جذب وجود دارد و هیئت جذب منطقه جنوب کشور نیز شامل استان‌های هرمزگان و کرمان است.
 
کی‌نژاد یادآور شد: انتخاب ساز و کار واحد در هیئت اجرایی جذب، وحدت رویه و انسجام آنها، نظارت مستمر و اجرای صحیح ضوابط و مقررات جذب که از سوی هیئت‌های عالی جذب و یا هیئت‌های مراکز وزارت علوم و وزارت بهداشت ابلاغ می‌شود از برنامه‌هایی است که هیئت عالی جذب دنبال می‌کند.
 
وی ادامه داد: کمبود اعتبارات، ساختار سنتی اداری و به‌روز نبودن آن، تجهیزات و نیروی متخصص از مشکلاتی بود که در همایش امروز با حضور دانشگاه‌های دولتی، آزاد، پزشکی و غیرپزشکی و... مطرح شد.
 
دومین همایش منطقه‌ای هیئت‌های اجرایی جذب و کارگروه‌های صلاحیت عمومی دانشگاه‌های جنوب کشور به میزبانی دانشگاه باهنر کرمان برگزار شد و  نخستین همایش منطقه‌ای سال  88 در هرمزگان برگزار شده بود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
پرطرفدارترین عناوین