به گزارش ایسنا، محمود واعظی در عین حال تاکید کرد: اینترنت مجانی در هیچ کجای دنیا وجود ندارد و در نهایت ایران جزو کشورهایی است که ارزانترین اینترنت را ارائه میکند.
وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبتهای خود در پاسخ به سوالی که در خصوص وضعیت اینترنت همراه در کشور مطرح شده بود، اظهار کرد: در حوزه ارائهی خدمات نسلهای سه و چهار وضعیت به نسبت قابل قبول است، اما در این زمینه مشکلی نیز وجود دارد و آن اینکه اپراتورها معمولا چند سایت در یک شهر نصب کرده و اعلام میکنند که یک شهر دیگر به مجموعه شبکه آنها افزوده شده است، اما با این شیوه در بخشی از قسمتها به دلیل نزدیکی به سایتهای نصب شده سرعتی خوب وجود داشته و در بقیه محلههای شهر سرعت مناسب در دسترس مشترکان قرار نمیگیرد.
وی در بخشی دیگر از صحبتهای خود نیز به ارائهی توضیحاتی در خصوص اینترنت رایتل پرداخت و گفت: اپراتور سوم در حوزه ارائهی خدمات 3G اولین اپراتوری بود که در ایران به فعالیت پرداخت و عملا آشنایی مردم ایران با 3G از طریق رایتل اتفاق افتاد. همچنان وضعیت ارائه این خدمات در رایتل به گونهای است که اکنون 362 شهر را تحت پوشش دارد و طبق برنامهریزی قرار بر آن است تا پایان سال جاری شهرهای تحت پوشش این شرکت به 400 شهر برسد. نکتهی جالب آنکه به نظر میرسد تقریبا تمام کسانی که از دیتای این اپراتور استفاده میکنند از وضعیت این خدمات راضی هستند.
واعظی در بخش دیگری از صحبتهای خود در پاسخ به سوالی که در خصوص نامهای که برای توقف برگزاری مسابقات و سرویسهای پیامکی به اپراتورهای تلفن همراه ارائه شده بود، توضیح داد: این نامه را ندیدهام و نمیتوانم در خصوص آن اظهارنظر کنم.
وزیر ارتباطات در کنار صحبتهای خود به افزایش ظرفیتهای موجود نیز اشاره کرد و افزود: طی مدتی که از دولت یازدهم میگذرد پهنای باند داخلی اینترنت به حدود 2400 گیگابیت بر ثانیه رسیده که امیدواریم این رقم تا پایان سال جاری به 4000 گیگابیت برسد. در حوزه شبکه انتقال نیز در ابتدای دولت 450 هزار خط E1 داشتیم که اکنون این رقم به حدود یک میلیون و 350 هزار خط رسیده و امیدواریم تا پایان سال آینده دو برابر شود.