کد خبر: ۳۲۸۰۱
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۹
محسنی اژه ای:
معاون اول قوه قضاییه گفت: این قوه سعی کرده با همه مشکلات و کمبودها در مقابل شماتت افراد بدخواه، تطمیع ها، تهدیدها،فریبکاری ها به هیچ وجه از آنچه که اسلام، نظام اسلامی و قانون اساسی برعهده آن گذاشته است، کوتاه نیاید
به گزارش تجارت آنلاین ، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه تهران به شرارت های آمریکا در ایران اشاره کرد و یادآور شد: مفتخریم که قوه قضاییه از ابتدای انقلاب اسلامی تا امروز از جمله دستگاه هایی بوده است که در صف اول مبارزه با استکبار، مبارزه با تروریست ها و مبارزه با هر گونه فساد اعم از مالی، اخلاقی، امنیتی و فرهنگی بوده است.

محسنی اژه ای ادامه داد: این قوه توانسته است همه مفسدان و تروریست ها و همه کسانی که سعی می کردند در امنیت این کشور اخلال کنند و آرامش و نظم اجتماع را به هم بزنند، از همان زمان که ضد انقلاب ها بعضی استان های مرزی را به آشوب کشیدند و کودتاها را تدارک می دیدند و ترورهایی انجام می دادند و از زمان فتنه در سال 88 که خواستند با عوامل غافل یا مزدور خودشان امنیت کشور را به هم بزنند، جزو دستگاه هایی باشد که همه این مفسدان و جنایتکاران و تروریست ها را به مجازات و به سزای اعمال ننگین خود برساند.

وی تصریح کرد: قوه قضاییه سعی کرده با همه مشکلات و کمبودها، در مقابل شماتت افراد بدخواه در مقابل تطمیع ها،‌ تهدیدها، فریبکاری ها به هیچ وجه از آن چیزی که اسلام نظام اسلامی و قانون اساسی بر عهده او گذاشته است، کوتاه نیاید.

سخنگوی قوه قضاییه با طرح این سوال که آیا قوه قضائیه در نقطه مطلوب است؟ گفت: خیر ، آیا توانسته ایم رضای خالق، رضای ولی امر و رضای آحاد جامعه را آنگونه که شایسته یک نظام اسلامی است تامین کنیم؟خیر نتوانسته ایم؛.

وی ادامه داد: اما قوه قضائیه تمام تلاش خود را در جهت تعالی این قوه با منویات اسلام ناب و منویات رهبری به کار گرفته اند و بدانید که با همه مشکلاتی که وجود دارد و مسایلی که احیانا در مورد این قوه مطرح است، کاری بسیار سنگین و حجیم و سخت به دوش دستگاه قضایی است.

معاون اول قوه قضاییه یادآور شد: ما امروز با کمبود فراوان قاضی روبرو هستیم؛ ‌15 میلیون پرونده در گردش وجود دارد؛ ‌ورودی ما 6 میلیون و کمتر است، اما پرونده ای که وارد می شود تا فرآیند را طی کند و به قطعیت برسد، قضات باید حدود 15 میلیون پرونده در سال رسیدگی کنند.

محسنی اژه ای خاطرنشان کرد: چگونه می شود با تعداد قاضی محدود، انتظار سرعت، دقت لازم و تحقیق در همه ابعاد و زوایای پرونده را داشته باشیم؟ حجم کار با این که بار مسئولیت را زیاد کرده است، اجازه آنچه مورد رضای مردم است مقداری غیرممکن کرده است.

وی اظهارداشت: ما از دولت و مجلس تقاضا داریم، همانطور که اجازه دادند در برنامه پنجم توسعه در مدت پنج سال چهار هزار قاضی بگیریم، اجازه دهند در برنامه ششم هم به این نسبت قاضی و متناسب با آن، کارمند اداری استخدام کنیم؛ اگر این کار را نکنیم موجب نارضایتی مردم می شود.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: با همه این مشکلات و کمبودهایی که از لحاظ قاضی و امکانات و تجهیزات بوده، تلاش کرده ایم که حداکثر خدمت رسانی به مردم را با توجه به اصلاح بعضی قوانین، با استفاده از فناوری های جدید و با کمک مردم و وقت گذاشتن بیشتر مسوولان قضایی، رضایت مندی را بیشتر کنیم؛ البته با نقطه مطلوب فاصله داریم.

محسنی اژه ای افزود: بیشترین کمک را از لحاظ رهنمودهای مستقیم و از لحاظ مادی و معنوی، رهبر معظم انقلاب در طول این سال ها داشته اند و در زمان حضرت امام (ره) هم همینطور بود و امیدواریم این عنایت استمرار پیدا کند.

معاون اول قوه قضاییه از مردم هم تشکر کرد و ادامه داد: مردم با صبر و تحمل نواقص را تحمل می کنند، واقعیت ها را درک می کنند و ما را در مقاطع مختلف، به خصوص همانند فتنه 88 و همچنین مقابله با فساد های مالی و اخلاقی که امروز با هر دو روبرو هستیم، کمک می کنند، درخواست می کنم کمک های خود را ادامه دهند.

محسنی اژه ای از دولت و مجلس هم تشکر کرد و افزود: استدعای کمک بیشتر دارم؛ هم در جهت تخصیص اعتبار و بودجه و هم استخدام قاضی و کارمند.

وی خطاب به مردم تاکید کرد: به شما قول می دهم و عهد می بندم تا پای جانمان و تا آخرین نفسمان، با همه کمبودها و کاستی ها، در مقابل همه مفسدان اخلاقی، اقتصادی و مفسدان ضد فرهنگ بایستیم و با کمک شما دست همه مفسدان را از این ملت و انقلاب اسلامی کوتاه کنیم؛ تا آخر ایستاده ایم و از بدخواهی های داخلی و خارجی هم هراسی نخواهیم داشت.

سخنگوی قوه قضاییه یاد شهدای هفتم تیر و شهادت معمار قوه قضائیه شهید دکتر بهشتی را گرامی داشت و افزود: از تیرماه سال 1360 به بعد، اتفاقی در ایران افتاد که حقیقتا در تاریخ انقلاب اسلامی و بلکه نقطه عطفی در تاریخ به نقطه عطفی تبدیل شد؛‌از یک طرف برگ زرینی است از اثربخشی شهادت و فرهنگ ایثار و شهادت؛ برگ زرینی است برای اینکه شهادت و ریخته شدن خون انسان های پاک در راه خدا چه آثار بسیار بزرگ و ماندگاری را به جای می گذارد که اگر آن شهید می خواست زنده بماند و تلاش کند، چه بسا با بودنش و با همه تلاش هایش نمی توانست آن اثری که خونش در راه خدا ریخته شد را بتواند دسترسی پیدا کند و خودش به مقامی برسد که نزد پرودگارش روزی بخورد و آثار آن تا سال ها زنده بماند.

معاون اول قوه قضاییه ادامه داد: از طرف دیگر، خون شهدای ما در عرصه های مختلف، چه در عرصه جنگ و چه جریان های تروریستی که منجر به شهادت دانشمندان، علما و اقشار مختلف جامعه شد، این جنایتی که جنایتکاران به بار آوردند، دست مدافعین حقوق بشر را رو کرد و با ریخته شدن خون مظلومین، بساط آنها را در هم نوردید.

محسنی اژه ای همچنین گفت: استکبار جهانی و در راس آن آمریکای جنایتکار جنایت های زیادی در ایران اسلامی مرتکب شده است؛ هر جنایتی که رخ داده ، به نحوی آمریکا در آن شریک بوده و آمریکا باید پاسخگو باشد.

وی ادامه داد: در سال 1360 و جنایت های دیگر، همه مورد حمایت شیطان بزرگ آمریکا هستند؛ اگر نبود خون این مظلومان، چه بسا که چهره این متظاهرین به اسلام و چهره آن کسانی که خود را انقلابی می دانستند و چه آنها که پشت سر آنها قرار گرفته بودند، هیچ وقت روشن نمی شد.

معاون اول قوه قضاییه افزود: آمریکا از قبل از انقلاب تا امروز دهها جنایت مرتکب شده که یکی از آنها، حمایت از همه تروریست ها از جمله منافقین بود که این منافقین هزاران فرزند این مرز و بوم را از دست ما گرفتند؛ منافقان و دیگر گروهک های ضد انقلاب تحت حمایت آمریکا، آیت الله بهشتی و 72 تن از یاران او را فقط در یک حرکت تروریستی از ما گرفتند؛ شهید آیت الله قدوسی، شهید لاجوردی ها،‌سلطانی ها، مظفرها و ...؛ فقط ده ها شهید بزرگوار را در قوه قضائیه از ملت گرفتند؛ تنها در قوه قضائیه بر اثر جنایت مستکبرین و در راس آن آمریکا، 16 هزار شهید، جانباز، ایثارگر و آزاده در قوه قضائیه برای ماندگاری و تثبیت انقلاب تقدیم شده است.

محسنی اژه ای تصریح کرد: مگر می شود از این همه جنایت آمریکا صرف نظر کرد؟ مگر می شود به چنین دشمنی اعتماد کرد؟ مگر می شود به شیطان بزرگی مثل آمریکا که در همه جنایت ها، کودتاها، ترورها، تخریب های شخصیتی، فیزیکی، تحریم اقتصادی، فشارهای فراوان علیه این ملت از لحاظ سیاسی، اقتصادی و فرهنگی وارد شده، می شود دست دوستی به آمریکا داد؟

وی افزود: آیا کسانی که امروز تلاش می کنند چهره زشت خشن خطرناک و افراطی گری آمریکا را با تزئین کنند و از زشتی آن بکاهند و آیا کسانی که امروز سعی می کنند جنایت های آمریکا را نه تنها بر ایران اسلامی که بلکه بر همه کشورهای اسلامی کمرنگ کنند و این جنایت ها را به فراموشی بسپارند و نگذارند نسل جوان با این جنایت ها آشنا شود، آیا این خیانت به ملت و انقلاب نیست؟

معاون اول قوه قضاییه ادامه داد: چنانچه یک شیطان بزرگی مثل آمریکا امروز دست برداشته بود خب ممکن بود انسان حرفی بزن؛ اما آمریکایی که همچنان و بلکه چون ضربه خورده و شاخش شکسته است امروز کینه توزتر از دیروز علیه اسلام و نظام کار می کند؛ بنابر این جا دارد با صدای بلند بگوییم آمریکای جنایت کار مرگت باد و مرگ بر آمریکا.

سخنگوی قوه قضاییه تاکید کرد: ما از این مکان انقلابی، با صدایی بلند به آمریکا اعلام می کنیم که آمریکای جنایتکار بداند، همچنان که تا امروز، دنباله روهای او با ایستادگی مردم و با رهبری های خداگونه ی امام (ره) در دهه اول و تا امروز رهبر معظم انقلاب صورت گرفته، آمریکا و اذناب او در داخل و درمنطقه بداند، به کمک متدینین و به فضل پروردگار بینی شان به خاک مالیده خواهد شد.

وی افزود: سیاست های آمریکا یکی است، مقابله با اسلام ناب و ماهیت انقلاب اسلامی، اگر بخواهد با تغییر تاکتیک مردم را فریب دهند، مردم ما هوشیار هستند و می فهمند؛ آمریکا بداند ‌مردم ما با استقامت و هشیاری و پیروی از ولی فقیه تا به آخر در مقابل ظلم و ستم همه ظالمان از جمله آمریکا ایستاده اند و اگر بخواهد چنگ و دندان نشان دهد،‌ این امت آنچنان دندان آن را خواهد شکست که برای همیشه پشیمان شود

برچسب ها: اژه ای ، تطمیع ها ، مفسدان
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار