کد خبر: ۳۳۰۵۸
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۶
مدیر عامل اتحادیه فرآورده‌های لبنی گفت: از زمان اجرای هدفمندی یارانه‌ها و عدم تخصیص آن به واحد‌های تولیدی باید گفت که کارخانه‌ها شرایط بسیار نامطلوبی را پشت سر گذاشتند.

مدیر عامل اتحادیه فرآورده های لبنی گفت: از زمان اجرای هدفمندی یارانه ها و عدم تخصیص آن به واحد های تولیدی باید گفت که کارخانه ها شرایط بسیار نامطلوبی را پشت سر گذاشتند.

محمد رضا اسماعیلی مدیر عامل اتحادیه فرآورده های لبنی، با اشاره به تعطیلی کارخانه های لبنی اظهار داشت: از زمان اجرای هدفمندی یارانه ها و عدم تخصیص آن به واحد های تولیدی باید گفت که کارخانه ها شرایط بسیار نامطلوبی را پشت سر گذاشتند به طوریکه  دیگر قادر  به رقابت با یکدیگر نیستند.

وی با اشاره به تعطیلی بسیاری از کارخانه های لبنی گفت: بسیاری از این واحد های تولیدی در شرایطی پا به عرصه گذاشتند که در برنامه پنجم توسعه افزایش سرانه مصرف به مرز 150 لیتر پیش بینی شده بود اما محقق نشدن این امر  بعد از حذف یارانه نقدی تعطیلی بسیاری از واحد های تولیدی را با خود به همراه داشت.

اسماعیلی ادامه داد: باتوجه به شرایط موجود و عدم استقبال بازار، کارخانه های لبنی دیگر قادر به پرداخت بدهی های خود به دامداران و بانک ها نیستند و ازین رو لازم است که مسئولان امر تمهیداتی برای افزایش سرانه مصرف لبنیات و بهبود مشکلات کارخانه ها بیندیشند.

مدیر عامل اتحادیه فرآورده های لبنی با اشاره به تخصیص مشوق های صادراتی بیان کرد: مشوق های صادراتی را می بایست به واحدهای لبنی اختصاص داد که در نهایت آنها بتوانند به امر تولید و رقابت سالم با یکدیگر بپردازند ، این درحالیست که با تخصیص مشوق های صادراتی موافق نیستیم چرا که در شرایط کنونی که با کمبود مصرف در داخل مواجه هستیم .از اینرو بهتر است که این امر را تحت عنوان یارانه به سرانه داخل اختصاص دهیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر بسیاری از واحد های تولیدی در تعطیلی کامل به سر می برند و دیگر واحدها نیز با حداقل ظرفیت خود کار میکنند لذا  در چنین شرایطی که کارخانه ها با عدم کشش و استقبال از بازار مواجه هستند امکان افزایش نرخ شیر خام وجود ندارد.  
نام:
ایمیل:
* نظر: