یکی از مهمترین دلایل خوشمزه شدن خورش قیمه، آرام پختن خورش با شعله کم است. در ادامه به نکاتی برای پخت خوشمزه خورش قیمه اشاره می کنیم
فوت و فن خوشمزه شدن خورش قیمه
- حتما لیمو عمانی را بعد از یک ساعت از خورش در بیاورید چون ماندن آن باعث تلخ شدن غذا می شود.
- نباید در مرحل اولیه پخت گوشت ولپه ، نمک اضافه کرد چون هم گوشت و هم لپه به خوبی نمی پزد.
- لیمو را با کمک چنگال سوراخ و به خورش اضافه کنید. برای طعم دار کردن آن هل ساییده هم در انتها می توان اضافه کرد.
- برای طعم بهترخورش قیمه در مراحل پایانی، کمی دارچین ( برای چهار نفر نصف قاشق مرباخوری دارچین یا یک چوب دارچین ) به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر پودر دارچین را در مراحل ابتدایی پخت خورش به آن اضافه کنید باعث کدر شدن رنگ خورش میشود.
- در صورتی که خورش قیمه شما تلخ شده است میتوانید با اضافه کردن سیب زمینی تلخی آن را تا حد زیادی بگیرید. برای این منظور نسبت به اندازه خورش خود سیب زمینی آب پز را کاملا له کنید و به خورش در حال پخت اضافه کنید.
- بهترین ظرف برای پخت خورش قیمه، قابلمه مسی است. این نوع ظروف مزه خورش را برنمیگرداند و طعم خوشایند آن را بیشتر میکند.
- لپه را قبل از استفاده مدتی خیس کنید و سپس چند دقیقه در مقداری آب بجوشانید. کف حاصل از آن را بگیرید و در خورش از آن استفاده کنید.
- در خورش قیمه آب لیمو نریزید. اگر میخواهید طعم آن اندکی ترش باشد و مزه لیمو بگیرد بهتر است در آن چند عدد لیموعمانی بیندازید.
- برای طبخ این خورش از گوشت گوسفند استفاده کنید. بهتر است ازگوشت سردست گوسفند استفاده شود.
ترفندهای پخت خورش قیمه تمام عیار مجلسی
بیشتر بدانید : خورش شوید، خوشمزه ترین غذای شمال ایران
بیشتر بدانید : طرز تهیه خورش سیب و آلو
بیشتر بدانید : خورش بامیه را به سبک جنوبی ها درست کنید
بیشتر بدانید : خورش کنگر را با یک دستور کاملا متفاوت و خوش طعم درست کنید!!!
گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: khorasannews.com