کد خبر: ۱۰۹۲۲۲
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۹
رئیس انجمن تغذیه خراسان شمالی گفت: ویتامین C در پیشگیری و کاهش طول دوره درمان بیماری کووید ۱۹ بسیار تاثیرگذار است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، محمدرضا جلیلوند اظهارکرد: برخی مواد مغذی ممکن است سبب بهینه سازی عملکرد سیستم ایمنی نظیر بهبود عملکرد دفاعی و در نتیجه مقاومت در برابر عفونت ها شود که از طرق مهار واسطه های پیش التهابی، ارتقای عملکردها، تعدیل ایمنی و ... بر افزایش سطح ایمنی بدن و کاهش خطر عفونت ها تاثیر گزار است.

وی افزود: به منظور تامین دریافت کافی ویتامین C می توان از منابع غذایی آن شامل کیوی، مرکبات، پرتقال و لیمو، فلفل دلمه ای، کلم بروکلی، گوجه فرنگی و ... به مقدار لازم استفاده کرد.

جلیلوند به تاثیر معجزه آسا و مفید ویتامین C در شرایط شیوع بیماری کووید 19 اشاره و بیان کرد: دلیل تاثیر مفید این ویتامین در مقابله با بیماری کووید 19 به دلیل توانایی آن در تقویت سیستم ایمنی است.

وی اضافه کرد: سلول های ایمنی غنی از ویتامین هستند و در شرایط استرس دستیابی این ویتامین به سلول های درگیر افزایش می یابد که این مساله توجیه کننده افزایش نیاز به ویتامین سی در شرایط بیماری و التهاب است.

جلیلوند به تاثیر مصرف امگا 3 در افزایش مقاومت سیستم ایمنی نیز اشاره و خاطرنشان کرد: مصرف روزانه گردو و انواع ماهی دو بار در هفته به این منظور توصیه می شود.

 وی تاکید کرد: با مصرف شیر و محصولات لبنی، گوشت بدون چربی، مرغ، تخم مرغ و آجیل به میزان لازم ، روی مورد نیاز بدن را تامین کنید و این مواد غذایی را به طور حتم در برنامه روزانه خود بگنجانید.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
پرطرفدارترین عناوین