به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، استان فارس یکی از استانهای موفق در کنترل بیماری کرونا در دور نخست بیماری بود اما از نیمه خردادماه ورق برگشت و این استان در شمار استانهایی قرار گرفت که برای آن وضعیت هشدار را اعلام کردند.
مصطفی ابراهیمی، مدیر گروه بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی استان فارس نیز در گفتوگو با تسنیم با بیان اینکه در حال حاضر 10 تا 20 درصد از موارد بیماری مجبور هستند که به بیمارستان مراجعه کنند، اظهار داشت: به دنبال این ماجرا تعداد فوتیها هم به چندین برابر رسیده است.
وی با بیان اینکه وضعیت استان فارس به صورت کلی مرحله هشدار است، گفت: وضعیت انتقال و افزایش تعداد مبتلاین سبب شده که وضعیت استان فارس شکل کوهان مانند پیدا کند اما اینکه چه زمانی به پیک آن برسیم هنوز مشخص نیست.
مدیر گروه بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی استان فارس افزود: پیشبینی ما این است که این ماه و ماه آینده بیشترین تعداد موارد را داشته باشیم و اگر احتیاطهای لازم و فاصلهگذاریهای اجتماعی انجام نشود، فصل پاییز شرایط دشواری خواهیم داشت.
ابراهیمی با بیان اینکه هر فردی علامتدار شود باید تصور کند که بیماری را گرفته است، بیان کرد: مردم نباید انتظار داشته باشند که همه تست دهند اما هر فرد علامتدار باید فرض کند که بیماری را دارد و بدون توجه به نتیجه آزمایشگاهی 10 روز در منزل بمانند.
وی با بیان اینکه افراد سالم و بدون علامت هم باید تمام قوانین فاصلهگذاری را رعایت کنند تا پیک موج را بگذارنیم، تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم که درصد بالایی از افراد میتوانند بدون علامت باشند بنابراین باید فاصله فردی را در هر حال حفظ کرد.
مدیر گروه بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی استان فارس خاطرنشان کرد: علائم خفیف اگر بین 3 تا 7 روز استمرار داشته باشد، فرد باید نسبت برای انجام اقدامات درمانی و پزشکی به مراکز درمانی مراجعه کند.
طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی شیراز شمار مبتلایان در استان فارس به بیش از 24 هزار نفر رسیده که در این میان هر 2 تا 5 ساعت یکبار یک نفر نیز فوت میکند.
علی اکبری، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خبری از بستری شدن 1023 بیمار مشکوک در بیمارستانهای شیراز سخن گفته که 80 نفر نیز به دلیل وخامت حال در بخش مراقبتهای ویژه هستند.
انتهای پیام/424/ش