به گزارش خبرگزاری تسنیم از ورامین، حسیننوش آبادی امشب در مراسم تجلیل از فعالان رسانه و حوزه اطلاع رسانی دیار پانزده خرداد که با رعایت شدید پروتکل های بهداشتی انجام شد اظهار داشت: مسئله غدیر طبق فرمایش رهبری فقط مسئله جانشینی پیامبر نیست، گرچه قبول داریم حضرت علی(ع) جانشین بلافصل پیام اکرم(ص) است اما غدیر متعلق به جهان اسلام است و بحث امامت و ولایت تنها مختص شیعه نیست و مربوط به کل مسلمانان است.
وی ادامه داد: مسئله غدیر تمسک به شخصیتی و اعتقاد به منصبی به نام امامت است که ابعاد یک جامعه تماما اسلامی را در برمیگیرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یعنی تمسک بر حضرت علی(ع) تنها مختص شخص نیست بلکه تمسک بر اخلاق، دینداری، شجاعت و غیره است؛ یعنی تمسک در همه ابعاد است.
نوش آبادی گفت: تا زمانی که ولایت وجود دارد اگر چه آثار دین هم داشته باشد اما آن حکومت و قانونگذاری ولی و صاحب برای اجرایی مسائل اسلامی نداشته باشد آن حکومت اسلامی نیست، لذا با توجه به اینکه نظام ما شاخصهای لازم و مدنظر را دارد کاملاً قابل توجه است.
وی به اهمیت رسانه و خبرنگاری اشاره کرد و گفت: با توجه به فعالیت ا در فضای رسانه باید به خبر بیشتر اهمیت بدهیم؛ وظایف خبرنگار تنها درج خبر نیست، بلکه وظایف و حساسیتهای بیشتری است. اطلاعرسانی در جامعه موثر است زیرا یک خبر میتواند خوب و در پیشرفت و توسعه یک منطقه موثر باشد و خبر منفی نیز میتواند با توجه به امنیت، شایعه و غیره، منفی باشد و تاثیر بد بگذارد.
عضو کمیسیون مجلس شورای اسلامی با اشاره به آیات قرآنی ضمن تاکید بر نیاز صلاحیت فرد خبرنگار و اطلاعرسان گفت: خداوند هم به خبر توجه ویژه دارد و بر صلاحیت فرد خبررسان تاکید دارد زیرا ممکن است آن فرد فاسق باشد؛ آیا میتوان به استناد ادعای آن فرد فاسق خبر را منتشر کرد؟ خیر؛ زیرا ممکن است آسیبی به جامعه و شخصی بزند و نتیجه آن پشیمانی در پی دارد.
نوش آبادی افزود: لذا باید خبری را ببینیم و منتشر کنیم که پایه و اساس درست داشته باشد، وقتی خبری می رسد باید تمام زوایای آن را ببینیم زیرا ممکن است به جامعه ضربه ای بزند.
وی با منع تجسس در زندگی شخصی افراد در صورتی که پای منافع اجتماعی در میان نباشد گفت: تجسس در امور شخصی افراد جایز نیست، اما وقتی که مسائل جامعه، نظام و پیشگیری از خطرات جامعه و پای منافع یک نظام و جامعه باشد باید براساس اصول شرعی تجسس کنیم، هرچند وقتی مسائل جنبه شخصی داشته باشد آن کار شرعا مشکل دارد.
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی یک فردی مشکلی دارد و جرمش ثابت نشده است باید ملاحظاتی انجام شود.
نوش آبادی با تاکید بر اهمیت رسانه و آگاهی از وضعیت جامعه گفت: من روزانه سه یا چهار ساعت اخبار را میخوانم زیرا بهعنوان یک نماینده وظیفه دارم جهت رؤیت وضعیت جامعه و مشکلات مردم این وقتها را بگذارم و بعضاً برایم مطالبی میفرستند که پیگیری میکنم.
عضو کمیسیون عالی امنیت فضای مجازی با انتقاد از گرانی بستههای اینترنت، به رایزنی با وزیر ارتباطات در این کمیسیون اشاره کرد و گفت: بحث بستههای اینترنت مهم است؛ لذا چرا اپراتورها این کار را کردند؟ وقتی کسب و کار مردم با اینترنت گره خورده است، افزایش قیمت یعنی چه؟ وقتی که آموزش و زندگی مردم با اینها ارتباط دارد چرا هزینهها افزایش یابد؟
عضو کمیسیون عالی امنیت فضای مجازی گفت: در این خصوص جریمه کارساز نیست بلکه قیمتهای اینترنت را باید به گذشته برگردانند؛ البته دوشنبهها در کمیسیون عالی فضای مجازی جلسه داریم و در آنجا به وزیر مسائل را گفتهام لذا باید اینها مورد توجه قرار بگیرد.
نوش آبادی گفت: اگر اپراتوری تخلف را بیشتر کند، جریمهها نیز افزایش مییابد؛ باید مشکلات بستههای اینترنت برطرف شود.
نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر وحدت در جهت ایجاد پیشرفت نیز گفت: در عین اختلاف نظرها میتوانیم در مسائل مهم و بزرگ کشور همنظر باشیم؛ زیرا در کشور همه به دنبال پیشرفت و توسعهایم لذا برای رسیدن به نقطه مطلوب بیاییم همه برای پیشرفت در مسائل کلان همنظر باشیم.
نوش آبادی گفت: تفاوت نظرات وجود دارد اما همه در اصولی مانند نظام، کشور و مردم همنظریم و اختلافات معنایی ندارد. حتی در پایان انتخابات به دیگر کاندیدا هم گفتم اگر مسئله، برنامه و نظری جهت پیشرفت دارند بیاییم باهم قدم برداریم و در این زمینه کار لازم را انجام دهیم.
نماینده مردم پیشوا، ورامین و قرچک مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: هدف ما پیشرفت منطقه در همه حوزههاست که نیازمند همدلی و مشارکت است.
انتهای پیام/س