به گزارش خبرگزاری تسنیم از پردیس، باران رحمت الهی است و نزول آن باعث طراوت و احیای طبیعت پیرامون شهر میشود و باید از نزولات آسمانی بهترین بهره را برد تا اینکه بارشها منجر به سیل و تبدیل به بحران شود.
شهرستان پردیس به دلیل قرارگیری در منطقهای کوهستانی شاهد بارانهای متعددی میشود و قرار گرفتن بلوکها و برجهای عظیم ساختمانی و عدم رعایت اصول شهرسازی در برخی از فازهای شهر جدید پردیس و جاری شدن سیل مشکلات عدیدهای را برای مردم به همراه دارد.
در همین رابطه به درخواست مردم برای نشان دادن مشکلات به وجود آمده از بارانهای سیلآسا در روزهای اخیر به سراغ مردم رفتیم و یکی از شهروندان گفت: بارندگیها در فاز 11 پردیس خسارت سنگینی برجای گذاشته و عدم رعایت اصول شهرسازی تمامی زیرساختها را با تهدید روبرو کرده است.
این شهروند ادامه داد: دیوارهای ایجاد شده در اطراف بلوکهای ساختمانی بهصورت غیراستاندارد تعبیهشده که خروجیهای آن توان دفع آبهای سطحی و بارانی را ندارد.
شهروند دیگری با اشاره به خسارت 40 میلیونی سیل به فضای سبز ایجاد شده توسط ساکنان تأکید کرد: تجمیع و نفوذ آب باران به اتاق برق در بلوکهای ساختمانی میتواند به بحران تبدیل شود و تمامی افراد ساکن در واحدهای مسکونی را بهشدت تهدید میکند.
وی به عدم نصب میلهای دفع صاعقه در برجهای مسکن مهر پردیس اشاره کرد و افزود: در منطقه پردیس به دلیل کوهستانی بودن، بروز رعدوبرق و استفاده از مصالح جاذب صاعقه در بلوکهای ساختمانی احتمال برخورد رعدوبرق بهشدت زیاد است و باید برای این مهم فکر اساسی از سوی شرکت عمران شود.
در ادامه مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس در گفت و گو با خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: مهار آب سطحی بارانها در دستور کار شرکت عمران قرارگرفته است.
مهدی هدایت در پایان خاطر نشان کرد: پر شدن مجاری پلتفرمها منجر به سرریز آبهای سطحی شده و ریزش آن ساکنان فاز 11 پردیس را با مشکلاتی مواجه کرده است که پیمانکار طرف قرارداد با شرکت عمران برای حل این مشکل وارد عمل شده است.
گزارش از صلاح اردلان
انتهای پیام/ ت