کد خبر: ۱۸۷۵۹۳
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۰
معاون رئیس جمهور آمریکا که در فرانسه به سر می‌برد، به سوال یک خبرنگار درباره آماده شدنش برای ریاست جمهوری، جواب سربالا داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «کامالا هریس» معاون رئیس جمهور آمریکا در سفر به فرانسه، به سوال خبرنگاری درباره رئیس جمهور شدنش، جواب سربالا داد.

به نوشته وبگاه شبکه «فاکس نیوز»، هنگامی که هریس از فروشگاهی در پاریس خارج می‌شود با این سوال یک خبرنگار مواجه شد که سفر او به فرانسه چگونه به آماده شدن او برای ریاست جمهوری کمک کرده است؟

معاون «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با نگاهی حیرت‌زده به این خبرنگار گفت: «این را به شما می‌گویم که سفر خوب و سازنده‌ای بود. کارهای زیادی در دست پیگیری هستند».

هریس افزود: «ظرف روزهای گذشته گفت‌وگوهای فشرده‌ای صورت گرفت و هدف این سفر، تأکید بر قدمت روابط دو طرف و البته این امر بود که هم‌زمان با ورود جهان به عصری جدید، همکاری‌های ما ادامه پیدا می‌کنند».

او در ادامه گفت: «ما این کار را بر پایه خوش‌بینی انجام می‌دهیم اما در عین حال این اعتقاد قوی وجود دارد که همکاری بین ایالات متحده و فرانسه بسیار قوی خواهد ماند».

معاون بایدن تأکید کرد، اختلافات پیش آمده بر سر توافق آمریکا، انگلیس و استرالیا بر سر ساخت زیردریایی اتمی در این سفر مورد بحث قرار نگرفت.

کامالا هریس در حالی به سوال درباره رسیدنش به ریاست جمهوری جواب سربالا داد که نتایج یک نظرسنجی که به تازگی منتشر شده نشان می‌دهد ستاره بخت بایدن حتی در میان طرفداران حزب‌ دموکرات در آمریکا رو به افول است.

نظرسنجی مشترک پایگاه‌های NPR، PBS و Marist حاکی است رأی‌دهندگان طرفدار حزب دموکرات، معرفی نامزدی دیگر از سوی این حزب برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ به جای بایدن را ترجیح می‌دهند.

با این حال بر اساس نتایج نظرسنجی «یو اس ای تودی» و دانشگاه «سافولک»، میزان حمایت از بایدن در میان رأی دهندگان مستقل که حاشیه امن پیروزی وی در برابر «دونالد ترامپ» در انتخابات ۲۰۲۰ بودند کاهش یافته است.

نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که میزان محبوبیت «کامالا هریس» معاون رئیس جمهور آمریکا حدود ۲۸ درصد است که حتی از بایدن نیز بدتر است. آمارهای این نظرسنجی نشان می‌دهد که ۵۱ درصد آمریکاییها از کار وی ناراضی هستند.

منفعل بودن کامالا هریس به ویژه در زمان بحران خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان و سکوت هریس در این زمینه انتقادات زیادی را برانگیخته بود.

گمانه‌زنی‌ها درباره جایگزین شدن بایدن با هریس در حالی مطرح می‌شوند که گاف‌ها و چرت‌زدن‌های پیرترین رئیس جمهور آمریکا هر از گاهی به تیتر رسانه‌های تبدیل می‌شود.

به گزارش فارس در طول ماه‌های گذشته بایدن گاف‌های مختلفی در طول مصاحبه‌ها و سخنان خود داشته است. حتی در این میان بایدن برخی از مواقع نتوانسته است یک پلکان هواپیما را در مقابل چشمان خبرنگاران طی کند. نمونه آن مربوط به ۲۹ اسفندماه سال گذشته بود که وی هنگام ورود به هواپیمای ریاست‌جمهوری پایش لغزید و سوژه شبکه‌های اجتماعی شد.

علاوه بر این فهرست طولانی از لکنت‌های زبانی بایدن در طول ماه‌های گذشته وجود دارد که واقعاً فراتر از انتظار است. بماند اینکه جمهوری‌خواهان هم در تشدید این فضا نقش خیلی زیادی داشته‌اند.

به عنوان مثال بایدن در دسامبر سال ۲۰۲۰ زمانی که درباره اجرای یک قانون با سی‌ان‌ان گفت‌وگو می‌کرد، ناگهان گفت: «من بعضی از بیماری‌ها را گسترش خواهم داد و مجبور به استعفا می‌شوم.» جالب آن که هریس در همین مصاحبه حضور داشت و ناباوارانه سر خود را تکان می‌داد.

بر اساس بخش چهارم متمم ۲۵، درصورتی‌که معاون رئیس‌جمهور و اکثریتی متشکل از مقامات ارشد بخش‌های اجرایی یا هر مرجع دیگری که کنگره به‌موجب قانون پیش‌بینی کند، طی اعلامیه‌ای کتبی به رئیس موقت سنا و رئیس مجلس نمایندگان اطلاع دهند که رئیس‌جمهور توان استفاده از اختیارات و انجام وظایف ریاست جمهوری را ندارد، معاون رئیس‌جمهور بی‌درنگ به‌عنوان کفیل ریاست جمهوری اختیارات و وظایف وی را عهده‌دار می‌شود و این چیزی نیست که بدون حمایت حزب دموکرات امکان‌پذیر باشد.

چنین اتفاقی در شرایط فعلی ممکن نیست، مگر آن که واقعاً بایدن کار را به جایی برساند که همه بر زوال عقل او به توافق برسند. در چنین شرایطی ممکن است هریس بتواند نظر حزب دموکرات را برای برکناری بایدن جلب کند. نکته مهم اینجاست که هریس تاکنون نتوانسته در هیچ واقعه مهمی ابتکار تصمیم‌گیری خود را به رخ بکشد تا لیاقت خود را برای این سمت ثابت کند و اساساً چنین ساز و کاری نیز برای چنین کارهایی در مورد وظایف ریاست‌جمهوری پیش‌بینی نشده است.

انتهای پیام/

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار